Kom i gang med dit livsstilsforløb
– og det liv der gør dig glad

Mit coach-hjerte banker for at skabe et bånd og en relation til dig, hvori du finder en tryghed som giver dig lyst og mod på, at inddrage mig i din rejse mod det der vil give dig større glæde i livet.

Du vil igennem et livsstilsforløb hos mig forstå hvordan sundhed og livskvalitet hænger tæt sammen –  du vinder ikke noget ved at sætte dine egne indre behov til side for at opnå sundhed.

”For hvad er sundhed… er sundhed ikke også at føle at det du gør i dag, gør dig glad og giver dig energi?”

Livet er fuld af muligheder, og ja, for mange muligheder kan gøre at man farer vild, særligt i ”sundhedsræset”. Du vil få hjælp til at navigere rundt. Få hjælp til at lukke af for de muligheder og den viden der ikke er brugbar for dig.

I processen vil du opleve hvor meget energi du får frigivet til, at du kan koncentrer dig om det der er brugbart for dig.

Sammen laver vi en grundig og effektiv brainstorm på det mål du går og drømmer om, for at sikre os at vi ikke har overset noget der kan være en vigtig brik for dig til at nå dit mål.

Opstart marts 2022:

Er du klar til at give slip på quick-fix-kur-metoden, regler omkring mad, og den dårlige samvittighed? og ønsker du i stedet, at få et afslappet forhold til mad, få mere energi og overskud til dig selv og dine børn? 

Måske ved du allerede at din hverdag bør indeholde meget mere af det du drømmer om, og NU er du parat til at investere i dig selv og i en holdbar livsstilsændring, og dermed et holdbart vægttab.

Er du klar til at komme i gang med dit 1:1 skræddersyede M:O:R-forløb?

Læs mere om M:O:R forløbet
Vanecoach Sine Guntveit og hendes datter. Sine er vanecoach for mødre der ønsker et selvkærligt vægttab og ændring er vaner

M:O:R

Eksklusivt 1:1 livsstilsforløb

For mødre der ønsker;
Madro, Overskud & Rummelighed

Opstart April-september 2022:

Er du fanget i en masse regler omkring hvilken slags mad du må og ikke må spise? Fylder meget af din hverdag med at tænke på mad, og hvordan du kan kontrollere dig selv så du IKKE overspiser? Føler du dig fanget i en ond spiral af overspisning?

Kan du genkende dig selv i disse tanker og følelser, og har du alt for længe udskudt at få den rette hjælp. Så stop op nu. Lad ikke flere halvhjertet forsøg bruge din tid, din energi og vigtigst af alt, din tro på at det kan lykkes at opnå madro og madglæde!

Er du klar til dit 1:1 MADRO forløb?

Læs mere om MADRO forløbet

MADRO

Eksklusivt 1:1 madroforløb

For mødre der ønsker;
Madro

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram