Lad os komme i gang med at skabe varige livsstilsændringer sammen

Ansøg om en afklarende samtale herunder, helt gratis –  og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Når du har tastet dine informationer ind, vil der bagefter kommer nogle spørgsmål du skal svare på ift. din forventning og dit mål. Dette hjælper mig til at få et indblik i, om vi fagligt kan være et match, og om en afklarende samtale vil give mening. Du får et svar fra mig, i begge tilfælde.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis du endnu ikke ved hvilket forløb der passer til dig så frygt ej – vi finder ud af det sammen).

Sæt kryds ved det forløb du ønsker at starte:
Mange tak. Din tilmelding er nu afsendt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere.