Hej og velkommen!
Mit navn er Sine Guntveit, jeg er mor til Lilje, og gift med min mand Kristoffer.

Jeg arbejder med dig som ønsker at komme væk fra oplevelsen af daglig madstress, og som ønsker at opleve følelsen af madro. Det gør jeg fordi, jeg ønsker at hjælpe dig med at komme væk fra et overdrevent negativt fokus på mad og lav tro på dig selv. Vi skal have dig derhen, hvor du føler dig afslappet i forhold til mad, og de madvalg du foretager dig hver dag. Fordi med et afslappet forhold til mad, vil du kunne have større overskud til at koncentrere dig mere om, det du ønsker at fylde dit liv med.

Jeg hjælper dig med at lykkes med at nå i mål med dine drømme, og samtidigt få et liv med overskud, balance og ro indeni.

De mennesker, jeg arbejder med, er ofte kvinder, og særligt mødre, der har prøvet at gå vejen selv mange gange, men som nu er klar til at investere i sig selv, og en professionel sparringspartner, for at kunne realiserer deres drømmemål. De ønsker at opnå det gode og overskudsagtige liv, som de elsker at stå op til HVER dag. En hverdag fyldt med frihed og fleksibilitet til at gøre, hvad de gerne vil. En hverdag som de føler er rar og nydelsesfuld – som de vil være stolte af at give deres børn.

  • Cand.scient i human ernæring, v/ Københavns universitet

  • Professions bachelor i ernæring og sundhed v/ Metropol Professionshøjskole

  • Certificeret Rygestopskonsulent, v/Kræftens bekæmpelse & Rygestopskonsulenterne
  • Certificeret Vanecoach og Overspisningscoach v/ Morten Elsøe
  • Certificeret Meta Mindcoach v/ Mind Institute

sine og lilje - om mig

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Få en lille forsmag – ganske gratis

Book en tid til en gratis for-samtale på 30 min. hvor du kan finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Her tager vi en snak om dine ønsker og mål, og jeg giver mit bud på den rette plan for dig.


    Mine seneste Instagram posts

    Følg mig på Instagram