Slut fred med mad

Giv slip på følelsesmæssig overspisning

Forløbet er for alle mødre med hjemmeboende børn, og særligt for dig, der ønsker at få skabt en hverdag, hvor mad er mad og nydelse, og følelser er følelser – og det er du klar til at give videre til dine børn.

Det her er et online gruppeforløb uden forbud og urealistiske mål som ikke kan gå hånd-i-hånd med det faktum, at du frem for alt er; mor!

Skriv dig på venteliste

Opstart: der er ikke sat dato endnu for næste hold 

Kære Mor,

Sådan giver du slip på følelsesmæssig OVERspisning

Kan du genkende følelsen af, at mad fylder alt for meget i din hverdag?
At mad er blevet dit mønster, din go-to strategi i hverdagen også selvom du ikke føler dig sulten. At du bliver enormt fristet, når du holder ind på tanken eller der skal købes ind. At det første du gør, når du træder ind af døren om eftermiddagen er at se, hvad der er i skabene, eller når du lægger dig på sofaen om aftenen, så vil det føles helt tomt, hvis ikke du tager noget med?

Og når du så står med maden i hænderne, så bliver det en alt eller intet følelse. Du ender oftest med at tømme posen eller hele chokoladepladen.

Oplevelsen giver en følelse af at du har fejlet, og slår dig selv oven i hovedet over “Hvorfor gjorde jeg nu det igen!?”, “Hvorfor kan jeg ikke bare lade være!?”, “Det er nok bare mig der er mere svag end andre…”

Du ved at dine OVERspisninger forhindre dit vægttab, at få en krop du har det bedre i, og at det påvirker dit selvværd og overskud i en negativ retning, som gør du ikke har det godt, at du er mindre rummelig, at du bliver mere kort for hovedet over for din mand og børn.

Lad din madstress blive erstattet af madro

Forestil dig i stedet at have en hverdag, hvor du oplever mad være mad OG nydelse. Og følelser være følelser.

 • En hverdag hvor du står op om morgenen, du gør dine ting, får sendt børnene afsted, du tager på arbejde… altså en hel alm. hverdag, hvor du føler dig være afslappet omkring dig selv og dine madvalg.
 • En hverdag hvor du har mere overskud til at mærke efter, og handle mere rationelt på dit egentlige behov.
 • En hverdag, hvor du i stedet har en helt naturlig bevidsthed og forståelse for, hvad din krop har brug for.

… Og ja, selv i perioder, hvor hverdagen kan gå op i hat og briller, eller en sygdom tilfældigvis melder sin ankomst. Så kan du stadig mærke en lethed og stolthed over, at du får behandlet dig selv godt.

Kunne du forestille dig, at denne hverdag ville give dig et større overskud til at være en mere nærværende og gladere kvinde og mor, ikke kun nu, men mange år fremover?

Fantastisk, at du er landet her! For det er præcis det, du får ud af dette online forløb “Kære mor, sådan giver du Slip på Følelsesmæssig OVERspisning”.

Forløbet der guider dig igennem

3 helt konkrete trin som hjælper dig med at opnå den ro og overskud du savner i din hverdag.

Du får 3 helt konkrete trin der hjælper dig slippe fri af Følelsesmæssig OVERspisning. Der er samtidig lagt vægt på at give dig en grundig forståelse for de faktorer der påvirker følelsesmæssig OVERspisning. Du får værktøjerne til i praksis, at kunne anvende den viden, så du én gang for alle kan slippe uhensigtsmæssig følelsesmæssig OVERspisning.

Du vil stå stærkt i at vide hvilke biologiske faktorer du ikke kan ændre, som vi alle er ens omkring, og hvilke faktorer du så kan bruge ekstra tid på, som du faktisk har indflydelse på. For hvis du ikke aner hvad der påvirker dig, så er det naturligt at bruge store mængder mental energi på at udskamme og “slå dig selv i hovedet” over ikke at kunne finde ud af det, og bebrejde dig selv for ikke at have ‘rygrad’.

Når du lære at forstå, hvad der sker, og hvorfor det sker, så har du mulighed for at gøre noget ved det. Er du nysgerrig så ansøg om din plads på holdet nu.

Ja tak, ansøg om plads på holdet

Det her er altså ikke et quick fix, eller en lille standard guide. Det er viden og redskaber der skal hjælpe dig nu og mange år frem. Gerne resten af dit liv!

Forløbet er delt ind i tre overskuelig faser som hver indeholder:

fase 1

Det afgørende fundament: Forstå årsagen

(ellers kan du godt glemme alt om, at få ændret noget i dybden, og kan fastholde det) 

I fase 1 lærer du: Hvorfor Følelsesmæssig OVERspisning er opstået hos dig og hvad du kæmper i mod. Du lærer vigtigheden af dine grundlæggende vaner, og hvordan du via dem kan opnå en hverdag som mor med madro, overskud og rummelighed. Du får viden og forståelse om vaner, du ikke kun kan bruge ift. følelsesmæssig OVERspisning, men generelt i livet!

Hvordan du kan gå fra at være selvbebrejdende til selv forstående. Gå i mere konstruktiv dialog med dig selv, og slippe en god portion udskamning og dårlig samvittighed.

Metoden til at skabe balance til mad & måltider, og finde tilbage til et stabilt spisemønster, hvor du respekterer kroppens behov og indre signaler. Så du efter denne fase kan se mad som mad, og følelser som følelser.

Du bliver klædt på til fase 2.

Modul 1: Sådan gør du (hverdags)vaner til din bedste ressource

Modul 2: Sådan skaber du balance i Mad & Måltider

Modul 3: Sådan hjælper du dig selv adskille mad og følelser.

fase 2

Skab din hverdag uden følelsesmæssig overspisning

(Sådan tilrettelægger du din personlige strategi)

I fase 2 lærer du: Hvordan du arbejder i praksis med at slippe dine følelsesmæssige OVERspisninger, så du kan få et mere afslappet og fleksibelt forhold til mad.

Hvordan du gennem konkrete veldokumenterede øvelser kan lære at slippe dine negative drænende tanker om mad og måltider, og hvordan du gennem tre helt konkrete trin kan arbejde i dybden med at få lagt følelsesmæssig OVERspisning på hylden.

Hvordan du finder lige præcis dine konkrete udfordringer, og løser dem. Samt metoden til at udøve effektiv følelsesmæssig spisning, så du trives i processen, og ikke vil føle afsavn undervejs. Alt sammen med henblik på at du får viden, erfaringer og specifikke redskaber til at få genskabt kontakt mellem hoved og kroppen, så du kan lærer at mærke efter din sult og mæthed, samt nydelse og tilfredsstillelse.

Du bliver klædt på til fase 3.

Modul 4: Trin 1: Bevidsthed & Nysgerrighed

Modul 5: Trin 2: Accept

Modul 6: Trin 3: Sådan skaber du sammenhæng mellem bevidsthed, accept, og effektiv følelsesmæssig spisning.

fase 3

Stå på egne ben, i den nye hverdag 

(Lad ikke de gamle vaner og overbevisninger tage over) 

I fase 3 lærer du: Hvordan du styrker en fremtid der motivere dig til at fastholde den viden, forståelse og erfaring du har taget med dig fra forløbet.
Så du kan fortsætte din hverdag uden uhensigtsmæssige følelsesmæssig OVERspisninger.

Hvordan du kan skabe en harmoni mellem dit tidligere hverdagsliv, og dit hverdagsliv som det er i dag som mor – et hverdagsliv med overskud og mental ro omkring mad, og sikre dig at det her ikke er et quick fix, men et fix der er kommet for at blive.

Hvordan du sammensætter din personlige førstehjælpskasse mod “Følelsesmæssig OVERspisning” mest effektivt, så du har tryghed i altid at have noget klart, hvis livet skulle slå en kæmpe krølle.

Modul 7: Sådan gør du dine handlinger til en fast del af din hverdag, og kan begynde et selvkærligt vægttab.

Dit online bibliotek

Indeholder al den viden & de konkrete redskaber du har brug for.

(Til at slippe dine følelsesmæssige OVERspisninger)

I forløbet får du adgang til dit ekslusive online-bibliotek med al den viden, og de konkrete redskaber du har brug for, for at gøre dine handlinger til virkelighed!
– så du én gang for alle kan slippe dine uhensigtsmæssige følelsesmæssige OVERspisninger, og slutte fred med mad!

Du får bl.a. adgang til:

 • Undervisningsvideoer – som du kan se og gense lige når det passer dig!

 • Alle de opgaver og redskaber du har brug for, for at gøre tanke til handling, og handling til virkelighed!

 • En specialdesignet workbook der indeholder alle opgaver, redskaber, refleksionsark og fokusplan til hvert modul.

 • Din egen unikke online dagbog til at samle alle dine indtryk, tanker & erfaringer fra forløbet.

 • Oversigt over de 7 hyppigste overspisningssituationer – som mor

 • Førstehjælpsguide – ved optakt til/ eller efter en følelsesmæssig OVERspisning

 • Metoden til at få et stabilt måltidsmønster – som støtter dig i ikke at OVERspise, og få ro på tanker om mad.

 • Værktøjet til at skabe kontakt til din sult og mæthed.

 • Min guide til at opnå sensorisk tilfredsstillelse – så dine måltider får mere smag!

 • Redskabet til at træne oplevelsen af nydelse, så du opnår tilfredsstillelse for mindre mængder.

  og meget meget mere…

Og ja; jeg garantere dig, at du vil stå stærkere efter dette forløb – med værdifuld viden, brugbare redskaber og en større forståelse for årsagerne til dine OVERspisningsmønstre. 

Jeg er gået vejen selv

Jeg kender til oplevelsen af at mad kan være en alt-i-en-løsning på alle følelser.

Jeg kender til oplevelsen af at håndtere alle følelser med mad. Hvad end jeg var glad, trist, træt, sulten, ensom. Mad var engang min krykke, som hjalp mig med at hænge sammen i perioder, hvor jeg ikke havde energi til at mærke efter eller ønskede at mærke efter, fordi energien var krævet et andet sted.

I dag er mad gået fra at være den ven der havde en dårlig indflydelse på mig, til at være den gode ven, som jeg har lært at kende og rumme, ud fra det behov jeg har brug for. Det betyder ikke kun sult, det betyder også i specifikke følelsesmæssige
situationer, hvilket er helt naturligt!

Og det er grunden til jeg har lavet dette online forløb til dig.

Jeg vil hjælpe dig finde din balance mellem et hektisk hverdagsliv, følelser og mad. Ved bl.a. at give dig den nødvendige viden, forståelse og erfaringer, jeg ved du har brug for for at slutte fred med mad.

Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje og gift med Kristoffer. Jeg har en Kandidatgrad i Ernæring, er Certificeret Vane- og Overspisningscoach, samt Metamind coach og er en stor adfærdsnørd. Jeg har specialiseret mig i at skabe varige livsstilsændringer for mødre, der savner at være en prioritet i sit eget liv.

Jeg ønsker, at give dig som er mor en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte og vejledning, der skal normaliseret følelsesmæssig spisning, så du kan den nedbringe skyld og skam der ofte følger med spisning på følelser, og der af give slip på følelsesmæssig OVERspisning.

Ja tak, ansøg om plads på holdet

Det får du ud af at deltage på online forløbet: 

 • Du får faglighed i øjenhøjde, der hjælper dig blive mere forstående omkring dig og dine valg. Det er slut med dårlig samvittighed og skyld og skam over dig selv, og dine madvalg!
 • Du lærer at skelne mellem fysisk og psykisk sult, og forstå dine kropslige reaktioner som ikke er til forhandling, og får samtidig en klar forståelse for, hvilke reaktioner du kan påvirke, og derigennem skabe bedre omstændigheder for dig selv.

 • Du bliver klædt på til at arbejde med din følelsesmæssig OVERspisning uden restriktioner.

 • Du lærer at håndtere dine følelser med noget andet end mad.

 • Du lærer at mærke din krops fornemmelser for sult og mæthed. Du genkender hvornår du har brug for mad – og hvornår dit behov er et andet.

 • Du lærer at mærke hvordan nydelse og tilfredsstillelse hænger sammen – så du bliver mættet fysisk og psykisk for mindre mængder.

 • Du får hjælp til, at finde større overskud til at være en mere nærværende og glad kvinde og mor, der føler sig stolt og glad over de madvaner du giver videre til dit barn/ dine børn.

 • Du får et rum, hvor der tales ind i de følelser og oplevelser, du oplever kan være svære at stå i. Men ikke mindst en viden om hvordan du bedst muligt slutter fred med de situationer.

 • Du kan se frem til at arbejde dig hen imod en hverdag, hvor du naturligt finder alternativer og mellemveje, der giver dig en hverdag du trives i, og hvor mad stadig er en nydelse i hverdagen, men i mindre mængder og uden afsavn.
 • Du får 3 trin der hjælper dig trygt igennem den process der skal hjælpe dig slippe uhensigtsmæssig følelsesmæssig OVERspisning.

 • Du får konkret viden og værktøjer der vil hjælper dig til at opbygge holdbare vaner, der kan hjælpe dig ud af Følelsesmæssig Overspisning! – som arbejder for dig året rundt.

Udtalelser

Her kunne der have været endnu en overbevisende tekst om hvorfor det her forløb er for dig – men jeg tænker, at du hellere vil høre, hvad andre siger, ikke?

“Jeg spiser idag efter min sult og mæthed, hvilket for det første betyder at jeg som en ”bivirkning” har tabt mig til en normalvægt, og at denne er stabil +/- 1 kg”

” Jeg spiser ikke i smug længere, og jeg kan derfor nyde madvarer. Jeg ser mad for hvad det er – mad og nydelse – ikke noget forbudt/tilladt. Jeg vejer mig måske en gang om måneden, hvor jeg plejede at gøre det dagligt. Men vigtigst af alt, bruger jeg følelsen af min krops tilstand til at guide mig. Jeg kan mærke mig selv, og hvad jeg har lyst til og ikke lyst til. Det føles langt mere indefrastyret, og det er vildt dejligt.

– Karin, mor til to

“Jeg ved nu, at der findes andre måder, at overspisningen ikke behøver være en del af min hverdag eller min historie.”

“Jeg tillader mig selv idag at nyde min mad, alt slags mad. Jeg tæller ikke kalorier i mit hoved mere. Jeg mærker (ubevist) efter om jeg er sulten eller mæt. Jeg mærker hvad jeg har lyst til at spise. Jeg mærker andre ting, som gør mig glad. Jeg sover bedre, igen, og har tillid til at min krop skal fortælle mig hvad jeg har lyst til og brug for. Det har givet mig madro. At det er okay, at jeg prioritere mig selv – for det er svært og noget jeg øver mig i”

– Kristina, mor til to

“Jeg har fået en del af mig selv tilbage – og fået hjælp til at finde den nye mig, i det liv jeg lever nu.”

Jeg havde ikke tænkt over hvordan det at være blevet mor (og andre faktorer) nærmest havde skabt en identitetskrise hos mig selv, som jeg håndterede med at trøste- og over spise.

– Laura, mor til en

“Jeg har et mere afslappet forhold til mad og tænker mere over hvad min krop har brug for, end er det sundt/usundt”

Jeg oplever at mad fylder ikke på samme måde som tidligere, og jeg har sjældent følelsen at være overmæt. Det har givet en anden ro, som jeg virkelig sætter pris på. Jeg tror mere på mig selv. Hvilket smitter af i mit arbejde og relationer. Jeg er også langt mere realistisk omkring energi forvaltning og det gør at jeg tager nogle mere bevidste valg og fravalg, som hjælper mig i en travl hverdag”

– Natasha, mor til to

Når du lige om lidt investerer i at forbedre (eller forvandle) din madstres til madro, får du:

 • 6 måneders online forløb bestående af 7 moduler af faglig og lærerig videoundervisning med mig. 

Livsstilsekspert og vanecoach Sine Guntveit, i en lænestol med en kop kaffe. Underviser mødre i at undgå overspisning og opnå mere madro. Video moduler.

Du får mere end 20 timers videoundervisning, og mere end 20 skræddersyede opgaver og redskaber fordelt på 6 måneder, der sikre at du ved præcis, hvad du skal arbejde med fra modul til modul.

Du får også:

 • Personligt login til dit ekslusive online-bibliotek, der samler al det undervisningsmateriale, videoer, guides og konkrete værktøjer, på en overskuelig og lettilgængelig måde – så du altid kan tilgå det, og som du kan se og gense, når du vil!

Livsstilsekspert og vanecoach Sine Guntveit, i en lænestol med en kop kaffe. Underviser mødre i at undgå overspisning og opnå mere madro. Workbook og online bibliotek

Du kan downloade alt materiale fra dit personlige online-bibliotek og gemme den på din computer, tablet eller smartphone – og du kan printe det, hvis du foretrækker det i fysisk version.

Din investering i dette forløb gælder BÅDE undervisningen (7 overkommelige video-moduler) OG 7 super overskuelige workbooks til hvert modul, der indeholder præcis de værktøjer & opgaver du skal bruge for at bevare overblikket og fokus, modul for modul.

Og vent – der er mere! Du får nemlig også adgang til et lukket (helt vildt støttende) fællesskab med andre ligesindede mødre.

 • Du får adgang til en lukket og private Facebook gruppe – kun for deltagerne på dette forløb. En unik mulighed for at indgå i et inspirerende, støttende og trygt fællesskab af ligesindede mødre

Livsstilsekspert og vanecoach Sine Guntveit, i en lænestol med en kop kaffe. Underviser mødre i at undgå overspisning og opnå mere madro. Facebook gruppe

Det er også i denne gruppe at jeg 14 gange (á 1 times varighed) vil gå live under forløbet, og besvare alle jeres spørgsmål før og under opstart at et nyt modul.

[ KÆRLIG BONUS ]

Ved køb af online forløbet får du helt ekslusivt adgang til workshoppen

‘Sådan giver du slip på tankemylder om mad & krop’

Workshoppen indeholder tre undervisningsvideoer hvor jeg guider dig igennem de 3 mest effektive ‘hands-on’ øvelser til at slippe tankemylder om mad og krop. Som vil give dig mærkbare resultater.

Øvelser der kan bruges til alle former for bekymringstanker & grublerier, ift. mad & krop, men særlig også generelt i dit privatliv & arbejdsliv.

Din engangs-investering i aldrig mere at skulle betale for en ‘slankekur’ igen, og én gang for alle slutte fred med din mad?

Du betaler Kun 7.495,- 
(Book afklarende samtale inden d. 17. april,
derefter er prisen 8.995,- (spar 1.500,-!))

 OBS: Du kan også vælge at betale i 6 rater.
Detaljer: 1.795 ,- idag + 6 rater á 1.200,- pr. måned.
Total 8.995,- inkl. moms

Max 15 pladser på holdet.

Hvordan foregår det så lige nu?

Så snart, du har ansøgt om en plads, vil du blive kontaktet af mig via mail. Her finder vi tid til en afklarende samtale, for at vi kan sikre, at forløbet er et match til dig. Hvis det er et ja, så skriver jeg dig på holdet, og du får tilsendt en faktura ud fra den betalingsform du vælger. Herefter sender jeg dig samtidig et automatisk login til det unikke onlinebibliotek, hvor velkomstmodulet venter på dig. Forestil dig selv om 6 måneder fra nu – hvor dit anstrengende og stressede forhold til mad, er erstattet med madro, overskud og rummelighed.

Ja tak, kontakt mig om næste hold!

Bemærk: Tidsbegrænset salgsperiode og pladser

Dette forløb er kun til salg i en begrænset periode.
Der er max 15 pladser på holdet.
Jeg lukker salget søndag den 24 april til midnat.

Er du klar til at slutte fred med din mad?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, forløbet er det rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal pladser pr. forløb. Du har derfor muligiheden for at indgå i et trygt og intimt fælleskab af ligesindende mødre, og sikret min fulde opmærksomhed, samt en coach der er dedikeret på at arbejde med stor opmærksomhed på at få dig i mål.

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Skriv dig op på venteliste

Der er ikke sat dato for næste hold 

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor forløbet ’Kære mor, sådan slipper du dine følelsesmæssige overspisninger’ skal være din næste selvkærlige-investering?

Fordi du efter forløbet bliver en mor der:

 • Ikke har brug for en slankekur, fordi du ved hvorfor det ikke er løsningen, og du ved hvad der skal til for at du ikke har overspisnings episoder, som tidligere, der har bidraget med at din vægt har bevæget sig op af.

 • Forstår hvordan spisning og følelser hænger sammen, og ved hvordan du skaber de bedste vilkår omkring mad og måltider for dig selv og dine børn.

 • Ikke har brug for overlevelses-chokolade, men som vælger det til, fordi du har lyst! Ikke fordi du skal overleve lige nu.

 • Kan formå at slå autopiloten fra og stoppe en følelsesmæssig OVERspisning, så du får handlet på det behov og længsel, du står med

 • Har en helt anden oprigtig ro i rollen som mor, og som er mere nærværende i hverdagen.

 • Ikke har brug for at gemme at du spiser sødesager, men som har et afslappet forhold til det uden skam og dårlig samvittighed.

 • Kan sige nej tak til kage på arbejdet. Ikke pga. en regel, men pga, naturlig opmærksomhed på hvor dit behov er, og uden at du overspiser senere.

 • Er stolt af den måde du håndtere dine følelser på, og den måde du omgåes omkring mad på, som du med glæde vil give videre til dine børn.

 • Kan bruge din sult og mæthed til at navigere i alle måltider, og ikke skal bekymre dig om at spise ude, eller blive fristet af stor tilgængelighed.

 • Kan mærke hvornår nydelsen falder, og tilfredsstillelsen er nået, så du ikke har lyst til at overspise, men har mere lyst til at gemme til senere eller næste gang.

 • Vil føle dig stærk og mere i kontakt med dig selv, din krop og dine ressourcer, der gør, at du vil være mere robust til overordnet at håndtere et liv uden følelsesmæssig OVERspisning.


Plus: Du vil ikke skulle bekymre dig om, at
falde tilbage til den gamle livsstil du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt, i forhold til det du ønsker for dig selv og din familie.

Book en afklarende samtale

Måske har du også brug for at vide…

Du er meget velkommen til at skrive til mig her eller give mig et ring på 53633797.

Vi holder en ansøgnings samtale, inden du investere i forløbet fordi: 1. vi skal sikre os, at forløbet og jeg er det rette match til dig. 2. vi skal sikre os, at du vil passe ind i det fællesskab som forløbet prøver at ramme, så du er i stand til at skabe den forandring, du længes efter, og er klar på at støtte ligesindede mødre. Det er en meget uforpligtende og afslappende samtale, men utrolig vigtig for dig og forløbet. 

Forløbet “Kære mor, sådan slipper du dine følelsesmæssige OVERspisninger” foregår online. Du får adgang til dit eget omfattende online bibliotek, som kun du har adgang til. Her vil du løbende få adgang til alt den viden, materiale og værktøjer du har brug for, for at slippe følelsesmæssig OVERspisning.

Derudover får du adgang til et vildt støttende forum, hvor du har kontakt med mig (Sine), så ofte du ønsker, men også med andre ligesindede mødre. Alt dette foregår i en privat facebookgruppe kun for jer, hvor i kan støtte og heppe på hinanden.

Jeg vil gå på live 2 gange om måneden ( i alt hele 14 gange á en time), før et nyt modul og lige efter et nyt modul, for at sikre at du føler du har forstået den viden du har fået, og de opgaver du skal i gang med. Du kan til en hver tid sende mig en besked, med spørgsmål. Mit ønske er at du skal lykkes!

Intet problem! Du kan sagtens være med på forløbet alligevel: Du kan nemlig få lov til at dele betalingen op i 6 overskuelige rater!

En engangsbetaling på 1.795,- i dag + 6 rater af kun 1.200,- over 6 måneder.

Hvis du stadig ser det som en økonomisk forhindring, så opfordre jeg dig til at spare op, og og vent. Invester dem så et sted du tænker, du får den støtte og hjælp, du virkelig har brug for. Om det er forløbet her, eller et andet sted. Pas på ikke at komme penge og din egen energi, i flere drænende quick-fix løsninger.

Online forløbet “Kære mor, sådan slipper du dine følelsesmæssige OVERspisninger” varer i 6 måneder. Fra 29. april til oktober 2022.

Dette er for at du kan lære alle de værktøjer at kende som du har brug for, i et tempo, som ikke overvælder dig (det er ekstremt vigtigt for at det giver VARIGE resultater!)

Det kommer helt an på hvad dit mål er – og hvor langt du er fra det.

Forløbet er tilrettelagt, så du kan passe det ind i din hverdag, også for de travle mødre – og samtidig få dig de resultater du ønsker! Der går 3 uger imellem hvert modul. Dette for at sikre du har god tid til, at bearbejde den nye information du har fået, og gennemgå de opgaver der er i forbindelse med modulet, og den forandrding du skal øve dig i. Hvert modul tager højde for at det er viden og opgaver du kan implementere i den hverdag du har i dag.

Du vil helt sikkert komme til at ændre og opgradere en del af din hverdag på forløbet, alt efter hvor du er henne nu.

Men bare rolig; alt på forløbet bliver tilrettelagt i en overskuelig og simpel plan, som kan passes ind i DIN hverdag!

Ja du kan sagtens være med på forløbet alligevel!

Forløbet foregår online, så du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, og så er der ingen fysiske lives fra d. 7 juni til d. 4 august. I denne tid er du i gang med at arbejde med dig selv, men der er ingen nye moduler eller opgaver du skal forholde dig til.

Jeg har en dårlig nyhed – du bliver aldrig HELT klar til at tage livsvigtige valg som dette. Den gode nyhed er , at du allerede er tættere på, end du har været længe, ellers ville du ikke være her.

Dett forløb er baseret på en unik kombination af stærk faglighed og oprigtig interesse i DIG! 

Hjertet bag dette forløb er mig, ernæringsekspert, vane- & overspisnings, Meta mindcoach samt adfærdsnørd, Sine Guntveit. 

Jeg har studeret ernæringsfysiologi i 7 år, og har arbejdet intensivt med at opnå  en viden og forståelse for at opnå trivsel i krop og sind. Læg dertil videreuddannelser i forskellige coachuddannelser og mange års praksis erfaring i at arbejde med vægttab og livsstilsomlægninger.

Dette forløb er for dig, der ønsker at opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – som giver dig den fulde forståelse og mulighed for at arbejde med sammenhængen mellem dine følelser, mad og måltider.

Det her er ikke et quick-fix! – der er fokus på at skabe varig forandring, og at dette skal være dit sidste fix!

Har du har flere spørgsmål, til forløbet “Kære mor, sådan slipper du dine OVERspisninger”, er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail!

Send mig en mail lige HER