Bliv en glad mor

Giv slip på følelsesmæssig overspisning

Få genskabt en hverdag, der gør det muligt for dig at opnå MADRO, OVERSKUD, og MENTAL RO omkring mad.

Bliv guidet igennem 3 helt konkrete trin som hjælper dig med at slippe fri af Følelsesmæssig OVERspisning, så du kan opnå den ro og overskud du savner i din hverdag.

Ja tak, giv mig mere madro

Kære mor, sådan giver du slip på følelsesmæssig OVERspisning

Kan du genkende følelsen af, at mad fylder alt for meget i din hverdag?
At mad er blevet dit mønster, din go-to strategi, lige så snart du oplever en situation hvor du keder dig i hjemmet, er frustreret over at børnene ikke lytter, er træt pga. af manglende søvn, eller du bare har brug for en lille pause?

Og når du så står med maden i hænderne, så bliver det en alt eller intet følelse. Du ender oftest med at tømme posen eller hele chokoladepladen.
Oplever du også efterfølgende, at du føler du har fejlet, og slår dig selv oven i hovedet over “Hvorfor gjorde jeg nu det igen!?”, “Hvorfor kan jeg ikke bare lade være!?”, “Det er nok bare mere svag end andre…”

Du ved at dine OVERspisninger forhindre dit vægttab, at få en krop du har det bedre i, og at det påvirker dit selvværd i en negativ retning, som gør du ikke har det godt, at du er mindre rummelig, at du bliver mere kort for hovedet over for din mand og børn.

Lad din madstress blive erstattet af madro

Forestil dig i stedet at have en hverdag, hvor du oplever mad være mad. Og følelser være følelser.

 • En hverdag hvor du står op om morgenen, du gør dine ting, får sendt børnene afsted, du tager på arbejde… altså en hel alm. hverdag, hvor du føler dig være afslappet omkring dig selv, din krop, dine madvalg.
 • En hverdag hvor du har mere overskud til at mærke efter og handle mere rationelt på dit egentlige behov.
 • En hverdag, hvor du i stedet har en helt naturlig opmærksomhed/bevidsthed og forståelse for, hvad din krop har brug for.

… Og ja, selv i perioder, hvor hverdagen kan gå lidt op i hat og briller, eller en sygdom tilfældigvis melder sin ankomst. Så kan du stadig mærke en lethed og stolthed over, at du får behandlet dig selv godt.

Kunne du forestille dig, at denne hverdag ville give dig et større overskud til at være en mere nærværende og gladere mor, ikke kun nu, men mange år fremover?

Ja tak, giv mig mere madro

Trin for trin lærer du…

 • Hvordan du bygger et fundament af vaner, der er stærkt og holbart i en foranderlig hverdag – så du ikke føler det hele vælter omkring dig!

 • Hvordan du slipper DINE følelsesmæssige OVERspisninger – også på dage hvor følelserne sidder uden på tøjet!

 • Hvordan du bryder med gamle uhensigtsmæssige vaner og bygger nye hensigtmæssige vaner –  du har lyst til at give videre til dine børn!

 • Hvordan du selv skaber en hverdag som mor, der generer overskud og madro – mange mange år frem!

Og selvfølgelig får du…

 • Personlig 1:1 vejledning der sikre dig, at du føler dig tryg og på rette vej!

 • Afgørende redskaber til at støtte og hjælpe dig med at lære dig selv og din kropslige signaler bedre at kende – så du stærkt i at kende dit oprigtige behov!

 • Personlige opgaver der er lavet til dig, så du får arbejdet i dybden med DINE barrierer – det her er ikke et quick fix!

… Og så får du den viden og de værktøjer der vil hjælper dig til at opbygge holdbare vaner, der kan hjælpe dig ud af Følelsesmæssig Overspisning! – som arbejder for dig året rundt.

Vanecoach forløb for mødre

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig,
der har samme tanker:

Den dårlige først:
Nej. Du har sandsynligvis ikke prioriteret dig selv i meget lang tid.

Og så den gode:
Men det kan du heldigvis gøre noget ved! For der findes faktisk en selvkærlig prioriteringsmetode, som du kan lære.

Tror du, at det er umuligt at få egen-tid til at hænge sammen med, at være en fantastisk mor? Det er det ikke. På dette unikke forløb kun for mødre, viser jeg dig hvad du gør forkert – og lærer dig, hvad du skal gøre i stedet for, så du aldrig mere skal falde tilbage i gamle vaner.

Nysgerrig? 

Book din gratis forsamtale her

Lad mig blive din personlige og dedikerede rejseguide på DIN rejse – hvor jeg lærer dig:

 • Hvordan du gør dig selv til en prioritet, uden at det gør dig til en dårlig mor – det vil modsat gøre dig til en bedre mor!
 • Metoden til at kunne balancere en sund livsstil i en hektisk hverdag med familien.
 • Den selvkærlige måde til at ændre og skabe nye hensigtsmæssige vaner der holder for altid! 
 • Hvordan du får et afslappet forhold til mad – og stadig have mulighed for at opnå et vægttab, hvis det er dit ønske. 
 • Psykologien og biologien bag at få et lystbetonet forhold til bevægelse i din hverdag, og mærke det jeg kalder bevægelsesglæde!

 • Hvordan du aldrig mere, skal opleve et tilbagefald.


Forestil dig, hvor fantastisk det bliver at opbygge og fastholde en motivation der vil være en bærende drivkraft for, at du
aldrig mere skal ‘nøjes’ som mor, men at du fremover altid vil fastholde din identitet som en mor der er i balance – mentalt og fysisk!

Jeg er gået vejen selv

Jeg ved, at du kæmper for virkelig at knække koden til at skabe mere overskud i din hverdag.

Jeg tænker at du, ligesom mange andre mødre derude, har en hverdag der går ud på, at skabe de bedste rammer for dit barn, ordne praktiske opgaver i huset samtidig med, at du skal passe et arbejde og finde tid til at være social!

Jeg har været der, hvor du er. Jeg kender smerten ved at føle, at man bruger alt ens energi på at gøre det bedste for sin familie, og når dagen er omme, så er man selv så udkørt, at det eneste der trækker i én, er sofaen og den plade chokolade der ligger i skabet.

Og det eneste der gør dig selskab i den sofa, er ofte en omgang dårlig samvittighed, der er blevet en alt for hyppig ‘ven’. Det er ikke fair!

Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje og gift med Kristoffer. Jeg har en Kandidatgrad i Ernæring og er Certificeret Vane- og Overspisningscoach. Jeg har specialiseret mig i at skabe varige livsstilsændringer for mødre, der savner at være en prioritet i sit eget liv.

Jeg ønsker, at give dig som er mor en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte der vil skabe varige vaneændringer.

Sådan er dit vanecoach
forløb for mødre
sammensat:

Personlig coach og fuld støtte under hele forløbet

For at sikre at vi er det rette match, starter vi med en 30 min. gratis og uforpligtende afklaringssamtale.

Dit M:O:R forløb forgår over 10 eller 16 samtaler – med mig som din personlige coach. Da hvert forløb er personligt, aftaler vi hvor mange online samtaler der vil være relevant for dig at have ift. din proces og dit mål.

Du er sikret fuld opbakning og opfølgning under hele forløbet, så du føler dig støttet i din proces.

Plus: Din egen personlige handlingsplan, med opdaterede fokuspunkter efter hver samtale.

Du vil have ubegrænset e-mail kontakt med mig under hele forløbet.

… Og så er det altid muligt at booke akut samtale, hvis du får behov for dette.

Enden på dårlig samvittighed
og starten på mere energi

Jeg lærer dig at kunne skelne mellem en række basale biologiske og fysiologiske behov som du og jeg er ens omkring. Behov du ikke har indflydelse på, men som du kan lære at forstå og derigennem minimere unødvendig modstand fra kroppen.

Jeg lærer dig at genkende behovene og forstå dem, så du kan give dig selv svaret på HVORFOR, du gør som du gør på en rationel og selvkærlig måde.

Det vil bl.a give dig evnen til at kunne prioritere din energi til at de muligheder du har indflydelse på, og derigennem hjælpe dig til at opleve et større overskud i hverdagen som vil styrke dig i din proces nu og efter endt forløb.

Erstat begrænsninger med
mere madro

Jeg lærer dig at få forståelse for de følelser og tanker du indeholder og som afholder og begrænser dig i at opnå de forandringer du så længe har ønsket.

Du vil bl.a kunne få værktøjer til at oprette en forbindelse til din sult og mæthed, opnå større nydelse for mindre mængder og slippe cravings til specifikke fødevarer. Det vil hjælpe dig til at få mere ro omkring bl.a. ‘søde sager’ og tilgængeligheden af mad.

Forløbet vil understøtte de følelser du oplever under hele processen, og sammen sørger vi for at du bliver holdt på din rette kurs hele vejen i mål.

Genvind magten over tankerne
og skab forandring der holder

Vi tager ikke et valg, uden først at have haft en tanke først, og derfor må du ikke undervurdere dine tanker, og den indflydelse de har på der, hvor du står lige nu.

Jeg lærer dig at forstå hvor vigtig en magt dine tanker har over de følelser og handlinger du foretager dig, og støtter dig i at minimere tankemylder og bekymring.

Du vil få konkrete øvelser der hjælper dig med at genskabe kontrol over dine tanker, så du i stedet kan bruge energien til at fokusere på det du ønsker at fylde dit liv mere med.

Sammen kan vi giver dig styringen over de negative tanker du kan have om dig selv, så de ikke finder vej tilbage og genstarter gamle uhensigtsmæssige vaner. Det er tid til seriøs forandring – der holder resten af livet!

Og ja; jeg garantere dig, at jeg bliver en coach der er faglig stærk, nærværende og top motiveret for at du oplever succes. Men det er derfor også vigtigt for mig at sikre, at du er motiveret for at skabe resultaterne sammen med mig. 

M:O:R forløbet er skræddersyet til dig, der ønsker en transformerende livsstilsændring

 • Dig, som er klar på en hverdag hvor du ikke længere nøjes, men hvor du går efter dine drømme, og gør dig selv til en prioritering i hverdagen.
 • Dig, der ønsker at skabe livsændrende forandring der vil give overskud i hverdagen, som har været savnet alt for længe.
 • Dig, der drømmer om at få et afslappet forhold til mad og bevægelse – og én gang for alle vil slippe frygten for ‘at falde i’.
 • Dig, der ønsker at være sund og have en krop du holder af – uden at være på kur.

 • Dig, der er klar til seriøs forandring – der holder resten af livet!

Her kunne der have været endnu en overbevisende tekst om hvorfor det her forløb er for dig – men jeg tænker, at du hellere vil høre, hvad andre siger om det, ikke?

Vanecoach forløb for mødre

“Jeg er vildt overrasket over, hvor nemt og smertefrit det er gået”

Sine har blandt andet hjulpet mig med at kigge på den smugspisning af (store) mængder slik, som jeg plejede at have. I stedet har vi fundet på – for mig – gode alternativer, uden at det skulle handle om kalorieindtag, restriktioner eller vægttab. Samtalerne med Sine bare har flydt derudaf. Sine arbejder konkret med mine mål, og er god til at holde fast i det, der er vigtigt for mig.

– Karin, Mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Allerede efter de to første samtaler følte jeg, at jeg havde fået rigtig meget ud af forløbet”

Det har givet mig rigtig meget at tale om og sætte ord på de vaner, som ikke gør noget godt for mig. Men det var først under vores samtaler, at jeg blev bevidst om, at jeg spiser på følelser generelt – uanset om det er glade, kedsommelige eller triste følelser.

Det er ikke fordi, at jeg er kureret for min uvane allerede, det er en længere proces, men jeg har fået nogle konkrete værktøjer at arbejde med og modstå min impuls/uvane, så jeg kan styre, om jeg vil reagere på følelserne ved at spise eller ej.

– Lise

Vanecoach forløb for mødre

“Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med.”

Jeg vil varmt anbefale Sine! Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med. Jeg har prøvd mange ulike psykologer, terapeuter og behandlingsformer. Men ingen har vært som Sine – hun er utrolig dedikert og brenner for det hun driver med. Hun er forståelsesfull og aldri dømmende eller moraliserende.

Jeg kan være 100% åpen til henne, fordi hun utsråler en varme og trygghet som gjør at jeg forteller henne alt uten problem. Og ikke minst hun er SÅ kunnskapsrik! Hun er også meget tilgjengelig utenom de faste avtalene.

– Jeaneth, mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger”

Jeg har Sine med i mit mindset HVERDAG! Hun har lært mig så mange redskaber, som jeg aldrig vil glemme og som popper op når jeg har brug for det. Sine har givet mig en forståelse for, hvorfor jeg i det hele taget står i de udfordringer jeg gør, og hun har givet mig de bedste redskaber til at takle dem. Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger og guider mig i hvordan jeg griber det hele an uden at det vil blive for meget og jeg derfor fejler. 

Sine er den bedste at tale med. Hun er så nærværende, så imødekommende og har aldrig dømt mig. Jeg føler mig tryg og efter vores samtaler føler jeg, at jeg kan klare alt. Jeg ville aldrig være foruden de samtaler og  hun er den første jeg vil ringe til, hvis jeg står i en situation, som jeg ønsker at ændre på en rigtig måde.

– Louise, mor til to

Er du klar til at starte rejsen sammen med mig?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Mange tak. Din tilmelding er nu afsendt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere.

Næste opstart er i januar 2022

Efter dit M:O:R vanecoach forløb for mødre vil du:

 • Opleve en forandring der styrker dig indefra og ud.
 • Stå stærkere i dig selv og med dig selv – og forstå vigtigheden af at prioritere dig selv og gøre det.
 • Være en omsorgsfuld og nærværende mor samtidig med, at du er omsorgsfuld og nærværende for dig selv.
 • Blive din egen sundhedsekspert, der gør du kender dine grænser og naturligt vælger hensigtsmæssige kost og bevægelsesvaner til i din hverdag.
 • Være top motiveret og klar til at fortsætte din rejse på egen hånd, og nyde den samtidig.
 • Ikke lade dig styre af dårlig samvittighed, skyld og skam – men i stedet rette dit fokus på det du ønsker mere af i dit liv.


Plus: Du skal aldrig mere være bekymret for, at falde tilbage til den livsstil du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt, i forhold til det du ønsker for dig selv og din familie.

Okay, jeg er klar til min opstartssamtale!

Måske har du også brug for at vide …

M:O:R – En mor der ønsker større overskud og ro i sindet – året rundt!

Vi holder afklaringssamtalen, inden du investere i forløbet fordi: 1. vi skal sikre os, at vi har kemi og er det rette match. 2. vi skal sikre os, at vi i fællesskab er i stand til at skabe den forandring, du længes efter. Afklarende Samtale er en samtale hvor vi grundlæggende lige ser hinanden an, lærer hinanden bedre at kende og hvor jeg spørger ind til din nuværende situation, og hvilken udvikling du drømmer om.

Det hele foregår online. Vi ringer sammen enten over telefon eller via Zoom med video. Du får adgang til dit eget drev, hvor alt materialet du får på forløbet, er samlet. (ps. alt materialet er i øvrigt dit til evigt eje)

Hvert forløb vil være individuelt, og det gør også at jeg ikke kan garantere hvor mange samtaler du har brug for, for at opnå din drøm. Men jeg har på baggrund af mange forløb og samtaler med klienter lavet en overordnet ramme for hvordan et forløb overordnet ser ud for at du vil opnå en stærk udvikling lige meget hvad. De første 4 måneder vil vi snakke sammen hver anden uge á 50 min. varighed. De næste 4 måneder vil det være en samtale hver  tredje uge á 50 min. varighed. De sidste 4 måneder vil vi have en samtale én gang om måneden. Du skal forvente at indimellem samtalerne vil du arbejde med konkrete opgaver som støtter dig i at skabe din transformation.

Hvis vi i afklaringssamtale finder frem til, at vi er det perfekte match – og at vi sammen kan få dig derhen, du drømmer om, så er det helt fantastisk! Når du siger JA til forløbet, så er det at vi sammen finder ud af hvornår det vil passe dig at starte op. VI får sat de første datoer i kalenderen, og jeg sender dig en mail der giver dig alle detaljerne lige fra de aftale datoer – til den betalingsordning vi aftaler. Du vil også modtage en opgave der allerede fra start af vil kickstarte din rejse i forløbet – mine klienter står altid med helt ny viden om sig selv og den rejse de skal på når de har lavet den. Så glæd dig! 

Jeg har en dårlig nyhed – du bliver aldrig HELT klar til at tage livsvigtige valg som dette. Den gode nyhed er , at du allerede er tættere på, end du har været længe, ellers ville du ikke være her.

Dett forløb er baseret på en unik kombination af stærk faglighed og oprigtig interesse i DIG! 

Hjertet bag dette forløb er mig, ernæringsekspert og vanecoach, Sine Guntveit. 

Jeg har studeret ernæringsfysiologi i 7 år, og har arbejdet intensivt med kroppens og sindets behov for næring, søvn og bevægelse. Læg dertil videreuddannelser i forskellige coachuddannelser og mange års praksis erfaring i at arbejde med vægttab og livsstilsomlægninger.

Dette forløb er for dig, der ønsker at opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – sammen vil vi skabe holdbare kost og bevægelsesvaner.