M:O:R

Madro, overskud og rummelighed – hele året

M:O:R forløbet er dit eksklusive 1:1 forløb med fuld fokus på dig og dine mål! Vi sætter målene sammen – og vi når dem sammen.

Om 1 år fra nu, vil du stå stærkere og uden forbud, dårlig samvittighed og urealistiske planer som ikke kan gå hånd-i-hånd med det faktum, at du frem for alt er; mor!

Er du klar til at give slip på quick-fix-kur-metoden, og ønsker du at få en hverdag med madro, overskud og rummelighed til dig selv og dine børn?

Så er jeg klar til at stå ved din side!!

Book afklarende samtale til opstart i år 2023

Kære mor, skal dine vaner opdateres?

Har du tænkt på, hvor stor en ændring du egentlig har fortaget dig, da du for første gang stod med det lille menneske du nu kunne tage med hjem? og tænkte du “Hvor blev kørekortet lige af til det?”

Ja det er der ikke, men vi har et helt
naturligt instinkt i os der slår til, og vi må så prøve os frem så godt vi kan. På EN enkelt dag bliver mange af de vaner, de prioriteringer og de forventninger du før levede efter skiftet ud på ny.

Det er en omvæltning der kan vippe selv den sejeste af pinden!

Overskuddet til at prioritere sig selv bliver markant mindre, idet en stor del af din pulje af energi, naturligt prioriteres til den lille ny – lige som det skal være. Men hvad nu? Hvor er DU henne i det her? Er du klar til at finde hjem til dig selv igen, i denne nye hverdag? I de nye rammer der er kommet med at være blevet mor?

Er du klar til at lade dig selv blive en prioritet i denne nye hverdag – så du kan opnå større overskud? En hverdag hvor du kan se muligheder til at prioritere dine behov og skabe en livsstil der gør dig ægte livsglad? og samtidig forblive en fantastisk og nærværende mor?

Hvis ja, så er M:O:R forløbet det SKUB du har ventet på!

Book din gratis forsamtale her

Alt for mange skønne og kærlige mødre, som knokler for at jonglere egne og familiens behov, oplever det her:

 • “Jeg havner altid i sofaen med følelsen af ikke at have prioriteret mig selv i løbet af dagen”.
 • “Jeg har hele tiden lyst til søde sager, og det tager ofte overhånd“.
 • “Jeg bekymrer mig dagligt omkring min sundhed og mine dårlige vaner – jeg er bange for, at give dem videre til mine børn“.

Fortsæt selv bekymringerne og de triste tanker …

Vanecoach forløb for mødre

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig,
der har samme tanker:

Den dårlige først:
Nej. Du har sandsynligvis ikke prioriteret dig selv i meget lang tid.

Og så den gode:
Men det kan du heldigvis gøre noget ved! For der findes faktisk en selvkærlig prioriteringsmetode, som du kan lære.

Tror du, at det er umuligt at få egen-tid til at hænge sammen med, at være en fantastisk mor? Det er det ikke. På dette unikke forløb kun for mødre, viser jeg dig hvad du gør forkert – og lærer dig, hvad du skal gøre i stedet for, så du aldrig mere skal falde tilbage i gamle vaner.

Nysgerrig? 

Book afklarende samtale her

Lad mig blive din personlige og dedikerede sparringspartner og rejseguide på DIN rejse – hvor jeg lærer dig:

 • Hvordan du gør dig selv til en prioritet, uden at det gør dig til en dårlig mor – det vil modsat gøre dig til en bedre mor!

 • Metoden til at kunne skabe og balancere en sund livsstil i en hektisk hverdag med familien!

 • Den selvkærlige måde til at ændre og skabe nye hensigtsmæssige kost & bevægelsesvaner, der holder for altid!

 • Hvordan du får et afslappet forhold til mad – og stadig have mulighed for at opnå et vægttab, hvis det er dit ønske. 

 • Psykologien og biologien bag de fysiologiske udfordringer som er indbygget i alle mennesker, men som du kan vende om til din fordel, når du ved hvad der er muligt at ændre, og hvad der ikke er muligt at ændre. Få omprioriteret din energi, til der hvor den kan hjælpe dig!

 • Hvordan du slipper at oplevelsen af et tilbagefald – men ved hvordan du forbliver stærk, og stærkere i dig selv.


Forestil dig, hvor fantastisk det bliver at opbygge og fastholde en motivation der vil være en bærende drivkraft for, at du
aldrig mere skal ‘nøjes’ som mor, men at du fremover altid vil fastholde din identitet som en mor der er i harmoni – mentalt og fysisk!

Jeg er gået vejen selv

Jeg ved, at du kæmper for virkelig at knække koden til at skabe mere overskud i din hverdag.

Jeg tænker at du, ligesom mange andre mødre derude, har en hverdag der går ud på, at skabe de bedste rammer for dit barn, ordne praktiske opgaver i huset samtidig med, at du skal passe et arbejde og finde tid til at være social!

Jeg har været der, hvor du er. Jeg kender smerten ved at føle, at man bruger alt ens energi på at gøre det bedste for sin familie, og når dagen er omme, så er man selv så udkørt, at det eneste der trækker i én, er sofaen og den plade chokolade der ligger i skabet.

Og det eneste der gør dig selskab i den sofa, er ofte en omgang dårlig samvittighed, der er blevet en alt for hyppig ‘ven’. Det er ikke fair!

Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje og gift med Kristoffer. Jeg har en Kandidatgrad i Ernæring og er Certificeret Vane- og Overspisningscoach. Jeg har specialiseret mig i at skabe varige livsstilsændringer for mødre, der savner at være en prioritet i sit eget liv.

Jeg ønsker, at give dig som er mor en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte der vil skabe varige vaneændringer.

Sådan er dit 
personlige livsstilsforløb for mødre
sammensat:

Fuld opbakning og støtte i 1 helt år! Alle 12 måneder!

90 min. opstartssession der sikre en klar forventningsafstemning, retning og motivation for forløbet!

18 x 1:1 online samtaler som planlægges fra gang til gang, så forløbet følger din process og ikke omvendt.

Ubegrænset adgang til mig – du har min støtte under hele forløbet, hvilket betyder du kan skrive til mig i den online dagbog du får, eller på mail og forvente svar og støtte. Dette redskab har høj værdi og effekt for dem jeg har i forløb, og jeg giver mig altid god tid til at svare.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, dagbog, værktøjer, og fokuspunkter efter hver samtale – som sikre dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler optages og gemmes som lydfil.

En coach der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for at du skal få succes med din udvikling. Jeg går op i at anvende min faglige baggrund, og holde mig opdateret inden for mit fag, der sikre dig den bedste hjælp og støtte under forløbet. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb, hvilket også indebære en naturlig begrænsning på hvor mange jeg har arbejder med ad gangen i løbet af året.

Jeg ved du er mor, og jeg ved du har brug for fleksibilitet – derfor er der ingen løftet pegefinger, hvis du bliver forhindret i at foretage en samtale fx pga. sygdom. Der er fokus på at du prioritere at være der, hvor du behøves.

Enden på dårlig samvittighed
og starten på mere energi

Jeg lærer dig gå igennem livet med en indre ro og en tiltro dig selv og dine valg. Du lærer at stå stærkt i dine værdier, dine vaner og i dig selv, så du ikke lader dig påvirke af andres meninger og holdninger. 

Jeg lærer dig at sætte dine grænser og kommunikere dine behov, både indre og ydre, for dig selv og over for andre. 

Jeg lærer dig at skabe et fundament i dit liv, i din hverdag der lægger grobund for en holdbar sund livsstil, der giver dig det større overskud og den mentale frihed du længes efter, så du kan reinvestere den genvundne energi og overskud til det du drømmer om at gøre mere af i hverdagen med dig selv og din familie! 

Jeg lærer dig at stå stærkt i dine mad- og bevægelsesvaner, så de passer ind til en hverdag med børn, arbejde, hus, socialerelationer, ekstra kaos dage/ perioder osv. Så du i stedet for igennem livet skal stå med oplevelsen af at skulle starte forfra, i stedet oplever at blive stærkere og klogere på dig selv til at fortsætte og fastholde dine vaner.

Jeg lærer dig at skabe en hverdag med Madro, Overskud & Rummelighed – hele året rundt! 

En investering for dig
og familien

Forløbet sikre at du som mor føler dig forstået og set med alle de udfordringer hverdagen byder på, med et ansvar over for dine børn..

Du opnår kompetencer til hvordan du:

 • Fastholder din motivation og fokus på det der giver mening for dig i livet
 • Opbygger omstillingsparathed og bevare dit overskud i en krævende hverdag, så du ikke brænder ud.
 • Sammensætter stabilt måltidsmønster i din hverdag.
 • Navigere efter sult og mæthed – og stopper ved behag, og ikke ubehag. 
 • Mærker nydelse og tilfredsstillelse for mindre mængder – uden dårlig samvittighed og afsavn.
 • Slipper ukonstruktive tanker om mad, krop, dårlig samvittighed, bekymringer – og i stedet er nærværende, der hvor det har betydning.
 • Opbygger glæde til bevægelse og bliver helt afhængig af den energi det giver dig.
 • Viden og redskaberne til hvad et holdbart vægttab kræver, og hvordan det kan lade sig gøre for dig.

Du opnår kompetencer der hjælper dig med at finde ro til mad, din krop og bevægelse. En ro som du med stolthed og tryghed kan italesætte over for din familie, og som med tiden vil få lige så meget ud af den forandring, du er ved at skabe for dig selv.

Dvs. Det her forløb hjælpe aldrig kun dig, det hjælper HELE familien!

Det er tid til seriøs forandring – der holder resten af livet!

Og ja; jeg garantere dig, at jeg bliver en coach der er faglig stærk, nærværende og top motiveret for at du oplever succes. Men det er derfor også vigtigt for mig at sikre, at du er motiveret for at skabe resultaterne sammen med mig. 

M:O:R forløbet er skræddersyet til dig, der ønsker en transformerende livsstilsændring

 • Dig, som er klar på en hverdag hvor du ikke længere nøjes, men hvor du går efter dine drømme, og gør dig selv til en prioritering i hverdagen.
 • Dig, der ønsker at skabe livsændrende forandring der vil give overskud i hverdagen, som har været savnet alt for længe.
 • Dig, der drømmer om at få et afslappet forhold til mad og bevægelse – og én gang for alle vil slippe frygten for ‘at falde i’.
 • Dig, der ønsker at være sund og have en krop du holder af – uden at være på kur.

 • Dig, der er klar til at skabe en hverdag, du elsker at vågne op til – hele året rundt!

Her kunne der have været endnu en overbevisende tekst om hvorfor det her forløb er for dig – men jeg tænker, at du hellere vil høre, hvad andre siger om det, ikke?

Vanecoach forløb for mødre

“Det hér forløb har været en investering i mig selv som person og mor, og at det har været hver en krone værd.”

Jeg har fået mentalt mere overskud af at skamme mig mindre. Jeg spiser ikke i smug længere, og jeg kan derfor nyde madvarer. Både dem med mange kalorier og dem med få. Jeg ser det for hvad det er – mad og nydelse – ikke noget forbudt/tilladt. Jeg spiser for det mest efter min sult og mæthed, hvilket for det første betyder at jeg som en ”bivirkning” har tabt mig til en normalvægt og at denne er stabil +/- 1 kg. Jeg kan mærke mig selv og hvad jeg har lyst til og ikke lyst til. Det føles langt mere indefrastyret, og det er vildt dejligt.

Sine har en rigtig god balance mellem at være talende og lyttende, og bringe sin faglighed og erfaring på banen, og bare tage mine oplevelser ind. Sine har arbejdet konkret med mine mål, og er god til at holde fast i det, der er vigtigt for mig.

– Karin, Mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Sine har givet mig en del af mig selv tilbage – og hjulpet mig med at finde den nye mig, i det liv jeg lever nu”

Jeg har fået så meget godt ud af forløbet – på så mange forskellige parametre. Jeg føler mig ikke længere skamfuld, som en fiasko eller unormal – tværtimod har Sines coaching givet mig en enorm indsigt i/og forståelse hvorfor jeg har handlet som jeg gør. At give slip på at bruge mad (og især kager og slik) til at tackle svære følelser, stress og som belønning er enormt svært. Samtaler med Sine har givet mig værktøjer som er til at gå til. Små skridt i den rigtige retning, i det rette tempo.

Sine møder mig med åbenhed, forståelse og en helt unik indsigt i og fysiologisk og adfærdsteoretisk forklaring på hvorfor jeg handler som jeg gør. Jeg har haft så mange AHA oplevelser i vores samtaler at de ikke kan tælles på en hånd.

– Laura, Mor til en

Vanecoach forløb for mødre

“Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med.”

Jeg vil varmt anbefale Sine! Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med. Jeg har prøvd mange ulike psykologer, terapeuter og behandlingsformer. Men ingen har vært som Sine – hun er utrolig dedikert og brenner for det hun driver med. Hun er forståelsesfull og aldri dømmende eller moraliserende.

Jeg kan være 100% åpen til henne, fordi hun utsråler en varme og trygghet som gjør at jeg forteller henne alt uten problem. Og ikke minst hun er SÅ kunnskapsrik! Hun er også meget tilgjengelig utenom de faste avtalene.

– Jeaneth, mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger”

Jeg har Sine med i mit mindset HVERDAG! Hun har lært mig så mange redskaber, som jeg aldrig vil glemme og som popper op når jeg har brug for det. Sine har givet mig en forståelse for, hvorfor jeg i det hele taget står i de udfordringer jeg gør, og hun har givet mig de bedste redskaber til at takle dem. Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger og guider mig i hvordan jeg griber det hele an uden at det vil blive for meget og jeg derfor fejler. 

Sine er den bedste at tale med. Hun er så nærværende, så imødekommende og har aldrig dømt mig. Jeg føler mig tryg og efter vores samtaler føler jeg, at jeg kan klare alt. Jeg ville aldrig være foruden de samtaler og  hun er den første jeg vil ringe til, hvis jeg står i en situation, som jeg ønsker at ændre på en rigtig måde.

– Louise, mor til to

Din investering i at få holdbare vaner der gør dig glad resten af livet

29.995 kr. 

eller
4 rater á 7.999 kr (total 31.996,-) // 8 rater á 4.199 kr. (total 33.592,-)

… Og ja, for de penge ville du kunne rejse en tur til Thailand i 14 dage – SKØNT! Men efter de 14 dage vil du skulle tilbage igen – tilbage til den hverdag, som ikke leve op til det ‘paradis’ du lige har besøgt. Er det på tide at få en hverdag du elsker at vågne op til hver dag?

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen.

For at komme i betragtning til en plads på forløbet,
bedes du booke en 30
minutters afklaringssamtale herunder.
Jeg glæder mig til at tale med dig!

Book afklarende samtale til opstart i år 2023

Efter dit M:O:R forløb vil du:

 • Opleve en forandring der styrker dig indefra og ud.
 • Stå stærkere i dig selv og med dig selv – og forstå vigtigheden af at prioritere dig selv og gøre det.
 • Være en omsorgsfuld og nærværende mor samtidig med, at du er omsorgsfuld og nærværende for dig selv.
 • Blive din egen sundhedsekspert, der gør du kender dine grænser og naturligt vælger hensigtsmæssige kost og bevægelsesvaner til i din hverdag.
 • Være top motiveret og klar til at fortsætte din rejse på egen hånd, og nyde den samtidig.
 • Ikke lade dig styre af dårlig samvittighed, skyld og skam – men i stedet rette dit fokus på det du ønsker mere af i dit liv.


Plus: Du skal aldrig mere være bekymret for, at falde tilbage til den livsstil du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt, i forhold til det du ønsker for dig selv og din familie.

Book afklarende samtale til opstart i år 2023

Gavekort er også en mulighed

Hvis du tænker at kunne have brug for en økonomisk håndsrækning, eller ønsker at give en, en økonomisk håndsrækning til at opstarte i forløb, så kontakt mig endelig.

Du får et fint bevis og beskrivelse omkring gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

JEG VIL GERNE HAVE ET GAVEKORT

Er du klar til at starte rejsen sammen med mig?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Opstart i  2022

Måske har du også brug for at vide …

M:O:R – En mor der ønsker madro, større overskud og rummelighed til sig selv og familien – året rundt!

Vi holder afklaringssamtalen, inden du investere i forløbet fordi: 1. vi skal sikre os, at vi har kemi og er det rette match. 2. vi skal sikre os, at vi i fællesskab er i stand til at skabe den forandring, du længes efter. Afklarende Samtale er en samtale hvor vi grundlæggende lige ser hinanden an, lærer hinanden bedre at kende og hvor jeg spørger ind til din nuværende situation, og hvilken udvikling du drømmer om.

Det hele foregår online. Vi ringer sammen enten over telefon eller via Zoom med video. Du får adgang til dit eget drev, hvor alt materialet du får på forløbet, er samlet. (ps. alt materialet er i øvrigt dit til evigt eje)

Hvert forløb indeholder 20 samtaler. De første 6 måneder indeholder ca. 2 samtaler om måneden. Herefter fordeles de resterende samtaler over de næste 6 måneder. Samtalerne skal bruges inden for 1 år.  Du skal forvente at indimellem samtalerne vil du arbejde med konkrete opgaver som støtter dig i at skabe din transformation.

Hvis vi i afklaringssamtale finder frem til, at vi er det perfekte match – og at vi sammen kan få dig derhen, du drømmer om, så er det helt fantastisk! Når du siger JA til forløbet, så er det at vi sammen finder ud af hvornår det vil passe dig at starte op. VI får sat de første datoer i kalenderen, og jeg sender dig en mail der giver dig alle detaljerne lige fra de aftale datoer – til den betalingsordning vi aftaler. Du vil også modtage en opgave der allerede fra start af vil kickstarte din rejse i forløbet – mine klienter står altid med helt ny viden om sig selv og den rejse de skal på når de har lavet den. Så glæd dig! 

Jeg har en dårlig nyhed – du bliver aldrig HELT klar til at tage livsvigtige valg som dette. Den gode nyhed er , at du allerede er tættere på, end du har været længe, ellers ville du ikke være her.

Dett forløb er baseret på en unik kombination af stærk faglighed og oprigtig interesse i DIG! 

Hjertet bag dette forløb er mig, ernæringsekspert og vanecoach, Sine Guntveit. 

Jeg har studeret ernæringsfysiologi i 7 år, og har arbejdet intensivt med kroppens og sindets behov for næring, søvn og bevægelse. Læg dertil videreuddannelser i forskellige coachuddannelser og mange års praksis erfaring i at arbejde med vægttab og livsstilsomlægninger.

Dette forløb er for dig, der ønsker at opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – sammen vil vi skabe holdbare kost og bevægelsesvaner.