Walk-and-talk til fornyet selvværd og selvtillid under åben himmel

Walk-and-talk samtaler, er en fantastisk mulighed for dig, som ikke kun ønsker mere bevægelse i din hverdag, men især også for dig der vil coaches, hvor samtalen foregår under mere uformelle rammer.

Du får lov til at få vendt de tanker og følelser som ligger og fylder hos dig ved at kombinere bevægelse og personlig udvikling.
Emner som selvværd og selvtillid eller dårlig samvittighed kan være svære at vende, hvis man ikke er  vant til at tale åbent om det.
Her kommer vi igennem en gåtur vidt omkring både fysisk og i samtalen, og snakken går mere frit på netop det, du ønsker at få på banen.

Det er særligt den fleksible model som gør  at Walk-and-talk har effekt. Fx anvender de fleste af mine klienter denne metode som en aktiv pause i deres arbejdstid, eller som en god motivator til at få gået nogle flere ture i løbet af ugen.

Walk-and-talk kan både foregå ved fysisk fremmøde, eller over telefon. Det gør det nemt at ”mødes” over alt, og på en tidsbesparende måde.

Ønsker du mere bevægelsesglæde og trivsel i din hverdag, så prøv en Walk-and-talk med mig.

Walk-and-talk coaching er til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv, gennem øget bevægelse og personlig udvikling, på én gang

  • Dig, der ønsker at skabe mere bevægelse i din hverdag

  • Dig, der foretrækker fleksible og uformelle rammer der kan tilpasses din hverdag

  • Dig, der ønsker at have færre bekymringer og få mere ro i hovedet

  • Dig, der gerne vil investere i professionel coaching der hjælper dig til at få mere overskud i din hverdag

Walk-and-talk

649,-
  • 1 samtale á 45 min.

Walk-and-talk-forløb

2999,-
  • 5 samtaler á 45 min

Få en lille forsmag – ganske gratis

Book en tid til en gratis for-samtale på 15 min. hvor du kan få en lille forsmag på hvordan det føles at snakke med mig. Her kan vi også sammen finde ud af hvordan disse samtaler bedst vil fungere for dig.

[contact-form-7 id=”22″ /]

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram