Et virksomhedsforløb er med til skabe mere produktive medarbejdere

Flere undersøgelser viser, at øget fokus på sundhed på arbejdspladsen giver langt større effektivitet – herunder lavere sygefravær, gladere medarbejdere , øget produktivitet og et godt virksomhedsimage.

Fitnessrum, frugtordninger og holdtræning mv. er fine tiltag, men det kan ikke stå alene og tiltrækker i de fleste tilfælde kun de medarbejdere, som i forvejen lever sundt og træner regelmæssigt.

Jeres medarbejders sundhed hænger tæt sammen med deres mentale og fysiske velbefindende.

For at lykkes med virksomhedens sundhedstiltag er det vigtigt, at hver enkelte medarbejder bliver motiveret og mødt det sted hvor han eller hun er.

Ved at vælge et virksomhedsforløb der tager udgangspunk i vaneændringer, vil hver enkelte medarbejder blive motiveret og få ideer til at påbegynde arbejdet med deres sundere vaner og får et indblik i, hvor lidt der faktisk skal til for at gøre en forskel for sin egen sundhed. De vil også få indblik i hvordan de nye vaner kan fastholdes ikke kun kun nu og her, men gerne 10 år frem.

Udover at virksomhedsforløbet tilbyder et individualiseret Vanecoachforløb tilbyder jeg også foredrag om sundhedsfremmende adfærd i virksomheden der omhandler vaneændringer og diverse temaer inden for den generelle sundhed. Jeg udvikler også gerne materiale som i kan anvende i jeres virksomhed til at give jeres medarbejdere et venligt puf til at træffe et sundere valg på arbejdspladsen.

Det enkelte tilbud og samarbejde vil blive skræddersyet ud fra jeres behov, hvorfor der ikke findes en færdigpakkeløsning.

Kontakt mig i dag, så sammensætter vi den løsning der passer bedst til jeres behov.

Jeg vil gerne læse mere