Fra overvældet mor til mere overskud

Få hjælp til at skabe sunde vaner, der giver dig et nærværende liv

– og mærk livsglæde hver dag som mor og kvinde.

Oplev, hvordan du kan komme væk fra et liv i overlevelsesmode, til et liv i oplevelsesmode.

Er du klar til at blive din egen ekspert, stå stærkt i dine grænser og finde DIN meningsfulde retning i dit liv – så du endelig kan opleve troen på og handle efter, at der er et liv for dig, hvor du føler dig ægte glad i livet – hver dag?

Et liv, hvor du oplever at følge din passion, og samtidig oplever at være den bedste mor for dine børn?

Hvis det er et rungende JA, så lad forløbet Livsglad Mor være startskuddet på at skabe den selvudvikling, du har brug for!

Vanecoach Sine Guntveit og hendes datter. Sine er vanecoach for mødre der ønsker et livsstilsforløb med fokus på ændring er vaner

Er du klar til at blive en
mor med mere overskud?

 • En mor der lever i overensstemmelse med hvem du er, og hvad det gode arbejsliv og familieliv er for dig og din familie. 

 • En mor der er omstillingsparat og løsningsorienteret i livet, som gør du ser flere mellemveje end begrænsninger. 

 • En mor der hviler i krop og sind, fordi du har nærende og rare rammer omkring din søvn, mad og bevægelse.

 • En mor der anerkender og acceptere ‘lorte-dagene’ som en del af livet, og lader dig ikke slå ud af dem. 

 • En mor der skaber et rummende miljø for dig selv, din familie og andre omkring dig, fordi du respekterer egen sårbarhed og begrænsninger.

En mor der er det bedste forbillede for dine børn, fordi du helt naturligt inspirerer til en livsbalance, der har fokus på vigtigheden af at kende sig selv, og passe på sig selv, for at kunne passe på andre, og ikke mindst for at være ægte glad i livet. 

Få følelsen af overvældelse til at fylde mindre, og din indre ro i rollen som mor til at fylde mere.

Det er vildt at tænke på, hvor stor en ændring du egentlig har gennemgået, da du blev mor, og for første gang stod med dit lille menneske, som du nu skulle have med hjem – DIT barn.

På EN enkelt dag, da du blev mor, blev dine værdier, dine prioriteringer, dine vaner, din tid og de forventninger, du før levede efter, rystet godt og grundigt. 

Det er en omvæltning, der kan vippe selv den sejeste af pinden!

Det er en omvæltning, der stadig kan sidde i dig selvom det måske er 5, 10 eller 20 år siden du blev mor!

Din mentale energi og tiden til at prioritere dig selv blev markant mindre, da du blev mor – din kapacitet skulle  helt naturligt fordeles ud på dig selv og dit barn.

Du kender sikkert udtrykket; “Husk din egen iltmaske, før du hjælper andre” – det kunne ikke være mere sigende i livet som mor.

For mental overbelastning viser sig bl.a. ofte i, at du er humørsvingende. Du har brug for at føle dig i kontrol. Du bliver lettere påvirket, når planer ændres. Du har svært ved at være nærværende i samtaler eller leg med dine børn. Du har fokus på det, du skal nå, og det du ikke har nået. Du oplever at søde sager frister meget mere, og at være fysisk aktiv er svært at motivere dig selv til.

Så hvad nu? Hvor er DU henne i dit liv? I din rolle som mor?  I dit liv som mor? I din hverdag?

Trives du der, hvor du er?

Eller er du klar til at få hjælp til at skabe den selvudvikling, du har brug for – så du kan opnå større overskud? Et liv, hvor hverdagen giver dig muligheder til at prioritere og balancere dine behov  og skabe en livsstil, der gør dig ægte livsglad? og samtidig blive en endnu mere fantastisk og nærværende mor og kvinde?

Hvis ja, så er Livsglad Mor det SKUB, du har ventet på!

Måske du kender det her?

 • “Jeg har svært ved at lægge arbejdet fra mig mentalt, når jeg er sammen med mine børn.”

 • “Jeg er aldrig tilfreds med min indsats, synes altid jeg halter bagefter

 • “Jeg havner altid i sofaen med følelsen af dårlig samvittighed over, hvad jeg burde have gjort”

 • “Jeg føler mig ikke nærværende i noget som helst, da jeg hele tiden føler, jeg bør være på forkant/ planlægge næste skridt

 • “Jeg behandler ikke min krop ordentligt, og får spist alt for meget sødt i løbet af dagen, og det frustrerer mig, at jeg ikke kan lade være”

 • “Når det kommer til mig selv, lader jeg bare stå til, for jeg magter ikke mere, og det gør mig ked af det”

 • “Jeg ved hvilket forbillede, jeg ønsker at være for mine børn, men oplever dagligt, at jeg bevæger mig i den modsatte retning.”

Fortsæt selv bekymringerne og de triste tanker …

Vanecoach forløb for mødre

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig, der har samme tanker:

Den dårlige først:
Nej. Du har sandsynligvis ikke prioriteret dig selv i meget lang tid.

Og så den gode:
Men det kan du heldigvis gøre noget ved! For der findes faktisk en selvkærlig prioriteringsmetode i livet, som du kan lære.

På dette unikke forløb for dig der er mor, viser jeg dig, hvad du gør forkert – og lærer dig, hvad du skal gøre i stedet, så du aldrig mere skal falde tilbage i gamle vaner, men leve et liv med livsmod og livsglæde, hver dag.

Nysgerrig? 

Kære mor, bliv eksperten i dig selv og din egen største støtte!

Ved at investere din tillid, tid og engagement i ‘Livsglad Mor’ giver du slip på et overbelastet mental load, og forbedrer din dag, hver dag, ved at opleve indre ro, overskud og livsglæde, én gang for alle. 

Et forløb, som har fokus på bæredygtig selvudvikling, der vil gøre dig til din egen vigtigste støtte fremover, for du vil være ekspert i dig selv og hvilke livsvalg, der er gode for dig. 

Det er et farvel til, 

 • At være konstant overvældet af drænende tanker, følelser og dårlig samvittighed.
 • At leve efter din forhistories ‘stemme’ om, hvad du ‘burde’, og hvad der er ‘rigtigt’.
 • At behandle din krop med hurtige løsninger, du ikke finder nydelse og indre glæde ved.
 • At tro at du ikke kan finde glæde ved bevægelse, og derfor sjældent får bevæget dig.
 • At leve ydrestyret ift. hvad andre siger og gør.
 • At leve i skyggen af din forhistories ‘stemme’ om, hvem du er, som gør dig mentalt og fysisk fastlåst i en hverdag, der i dag ikke støtter dig i at opleve indre ro, tilfredshed og glæde.

Når du går i gang med at skabe den selvudvikling, du har brug for, vil du samtidig gå i gang med at sammensætte din egen personlige værktøjskasse, du vil bære med dig for altid.

Den vil være med dig mentalt, og implementeret i din adfærd og vaner omkring dig. Værktøjer og strategier du har udviklet og tilpasset til lige præcis det liv, der for dig og din familie giver størst mening.

Byd i stedet velkommen til,

 • At vide hvad der virkelig er meningsfyldt for dig, som styrker din livsretning, dit livsmod og livsglæde hver dag. 
 • Evnen til at balancere din energi og tid, med de opgaver, du står over for, så du har overskud til at være nærværende. 
 • En selvsikkerhed i dine grænser og behov, som hver dag styrker dig i at skabe ro i dine indre og ydre omgivelser.
 • Evnen til mærke din krop og behandle den godt ud fra dine vigtige grundlæggende behov som søvn, hvile, kost og bevægelse.
 • At mærke mental frihed, fordi du kan slippe uhensigtsmæssige tanker og bekymringer, og lægge fokus på de tanker, der er vigtige.
 • At kunne spotte og aflæse dine signaler, så du ikke brænder ud, men ved, hvordan du passer bedst muligt på dig selv. 
 • At vide præcis, hvordan du skal handle for at være den person, du ønsker at være for dig selv, dine nære, dine børn. 

Det er i stedet en ny start, hvor du får accepteret din histories ‘stemme’, og får taget styringen tilbage over, hvad din historie nu skal indeholde.

For hvordan vil du have det om 10 år, hvis du fortsætter din hverdag, som den er i dag? Hvilken person vil du være? Hvilken mor vil du have været i de sidste 10 år? Hvordan vil DU have det, med dig selv og dit liv?

Stop lige op, og giv dig selv en mulighed for at forestille dig selv om 10 år.

Følte du tilfredshed, indre ro og glæde, hvis du fortsætter i samme retning?

Hvis det er et ja, så er det fantastisk, og så behøver du ikke det her forløb.

Hvis du derimod straks mærker en knude i maven, en lille modløshed viske dig i øret og et suk fra munden, så er det her forløbet for dig, og du skal ikke tvivle et sekund mere på at investere i din egen selvudvikling.

Den største investering du gør dig, når du er mor og investerer i dig selv og i din selvudvikling, er, at du helt automatisk vil investere i personlig udvikling hos dine børn. 

Du er dine børns vigtigste forbillede, og de har brug for at se og mærke dig, have indre ro, overskud og glæde i hverdagen. 

Når du lærer at skabe en hverdag, du har brug for, bliver du helt automatisk den mor, dine børn har brug for.  

Så er du klar til at skabe en hverdag, der om 10 år vil have givet dig stor livsglæde, indre ro og overskud, og en dyb taknemmelighed over, at du valgte at investere i dig selv? 

Så skriv dig op til en matchsamtale med mig.

Din selvudvikling vil kun få succes, hvis du kan mærke, at jeg er et match for dig, til at give dig den tillid du har brug for, for at udvikle dig.

Livsglad Mor forløbet er det SKUB, du har ventet på!

Lad mig blive din personlige, dedikerede sparringspartner og rejseguide på DIN rejse – hvor jeg lærer dig:

 • Hvordan du gør dig selv til en prioritet, uden at det gør dig til en dårlig mor – det vil modsat gøre dig til en bedre mor!

 • Metoden til at kunne skabe en bæredygtig balance mellem dit familieliv og arbejdsliv, som hele familien trives i.

 • Den selvkærlige måde til at implementere hensigtsmæssige mentale strategier, og rare kost- & bevægelsesvaner, der holder for altid!

 • Psykologien og biologien bag dine reaktioner, så du bedre kan holde af dig selv, og prioritere din energi, til der hvor den faktisk kan hjælpe dig – den bedste måde at sikre du ikke bliver udbrændt.

 • Hvordan du udgår oplevelsen af tilbagefald – og i stedet ved hvordan du bliver stærkere i dig selv. 

Forestil dig, hvor fantastisk det bliver at opbygge og fastholde en motivation, der vil være en bærende drivkraft for, at du aldrig mere skal ‘nøjes’ som mor, men at du fremover altid vil vide, hvordan du balancerer din identitet som en mor, samt de menneskelige eksistentielle behov, der også er en del af dig.

Forestil dig, hvordan det vil gøre dig til en bedre mor og forbillede for dit barn.

Jeg er gået vejen selv

Jeg ved, at du kæmper for virkelig at knække koden til at skabe mere overskud i din hverdag.

Jeg tænker, at du, ligesom mange andre mødre derude, har en hverdag, der går ud på, at skabe de bedste rammer for dit barn, ordne praktiske opgaver i huset samtidig med, at du skal passe et arbejde og finde tid til at være social!

Jeg har været der, hvor du er. Jeg kender smerten ved at føle, at man bruger alt ens energi på at gøre det bedste for sin familie, og når dagen er omme, så er man selv så udkørt, at det eneste der trækker i én, er sofaen og den plade chokolade, der ligger i skabet.

Hvis det bare var nok, og man virkelig kunne nyde roen. Men i stedet sættes man i selskab med en omgang dårlig samvittighed, der er blevet en alt for hyppig ‘ven’. Det er ikke fair, og slet ikke en bæredygtig måde at leve på over længere tid. Du og jeg skal holde til at være os selv og mor i mange år. 

Jeg hedder Sine Guntveit, jeg er mor til Lilje og Hjalmer og gift med Kristoffer. Jeg har en Kandidatgrad i Ernæring og er Certificeret Vane- og Overspisningscoach. Jeg har specialiseret mig i at skabe varige livsstilsændringer for mødre, der savner at være en prioritet i sit eget liv.

Jeg ønsker, at give dig som er mor en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte, der hjælper dig skabe en livsglad hverdag, hver dag, som du elsker at vågne op til – hele året rundt og mange år frem. 

Sådan er et livsstilsforløb Livsglad Mor
sammensat:

Fuld opbakning og støtte i 1 helt år! Alle 12 måneder!

90 min. opstartssamtale der sikrer en klar forventningsafstemning, retning og motivation for forløbet!

1:1 samtaler af det antal der giver mening i din proces som planlægges fra gang til gang, så forløbet følger din proces og ikke omvendt.

Ubegrænset adgang til mig – du har min personlige vejledning i alle 12 måneder, lige når du har brug for det. Hvilket betyder, at du kan indtale lydbeskeder eller skrive til mig i den onlinedagbog, du får, og forvente svar og støtte når du har brug for det. Dette redskab har høj værdi og effekt for dem, jeg har i forløb. Du bliver grebet, når du har det sværest, og når du skal fejres.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, dagbog, værktøjer, og fokuspunkter efter hver samtale – som sikrer dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler optages og gemmes som lydfil.

En coach, der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for, at du skal få succes med din udvikling. Jeg går op i at anvende min faglige baggrund, og holde mig opdateret inden for mit fag, der sikrer dig den bedste hjælp og støtte under forløbet. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb, hvilket også indebærer en naturlig begrænsning på, hvor mange jeg arbejder med samtidig i løbet af året.

Jeg ved, du er mor, og jeg ved, du har brug for fleksibilitet – derfor er der ingen løftet pegefinger, hvis du bliver forhindret i at foretage en samtale fx pga. sygdom. Der er fokus på, at du prioriterer at være der, hvor du behøves.

Enden på dårlig samvittighed
og starten på mere energi

Jeg lærer dig at gå igennem livet med en indre ro og en tiltro til dig selv og dine valg. Du lærer at stå stærkt i dine værdier, dine vaner og i dig selv, så du ikke lader dig påvirke og forvirre af andres meninger og holdninger.

Jeg lærer dig at sætte dine grænser og kommunikere dine behov, både indre og ydre, for dig selv og over for andre. 

Jeg lærer dig at skabe et fundament i dit liv, i din hverdag der får dig væk fra et overbelastet mental load, og i stedet lægger grobund for en holdbar sund livsstil, der giver dig det større overskud og den mentale frihed, du længes efter, så du kan reinvestere den genvundne energi og overskud til det, du drømmer om at gøre mere af i hverdagen med dig selv og din familie! 

Jeg lærer dig at stå stærkt i dine mad- og bevægelsesvaner, så de passer ind til en hverdag med børn, arbejde, hus, sociale relationer, ekstra kaosdage/ -perioder osv. Så du i stedet for igennem hele livet at skulle stå med oplevelsen af at skulle starte forfra, i stedet oplever at blive stærkere og klogere på dig selv til at fortsætte og fastholde dine vaner.

Jeg lærer dig, at finde ægte livsglæde, og elske den dag, du vågner op til – hele året rundt! 

En investering for dig
og familien

Forløbet sikre, at du som mor føler dig forstået og set med alle de udfordringer, hverdagen byder på, med et ansvar over for dine børn..

Du opnår kompetencer til, hvordan du:

 • Finder og fastholder din motivation og fokus på det, der giver mening for dig i livet.
 • Opbygger omstillingsparathed og bevare dit overskud i en krævende hverdag, så du ikke brænder ud.
 • Balancerer privat- og arbejdsliv, så du føler dig i stand til at være tilstede og nærværende der, hvor du er.
 • Slipper ukonstruktive tanker om bl.a. mad, krop, dårlig samvittighed, bekymringer – og i stedet er nærværende, der hvor det har betydning.
 • Sammensætter et stabilt, rart og trygt måltidsmønster i din hverdag, som giver dig energi og velvære. 
 • Opbygger glæde til bevægelse og bliver helt afhængig af den energi, det giver dig.
 • Fastholder din nye livsglade livsstil, hele året rundt og mange år frem.

Du opnår kompetencer, der hjælper dig med at finde en retning og indre ro, som styrker dig dagligt i at træffe valg og prioritere, hvad der er bedst for dig selv. En retning og ro, som du med stolthed og tryghed kan italesætte over for din familie, som med tiden vil få lige så meget ud af den forandring, du er ved at skabe for dig selv.

Dvs. det her forløb hjælper aldrig kun dig, det hjælper HELE familien!

Det er tid til seriøs forandring – der holder resten af livet!

Og ja; jeg garanterer dig, at jeg bliver en coach, der er faglig stærk, nærværende og top motiveret for, at du oplever succes. Men det er derfor også vigtigt for mig at sikre, at du er motiveret for at skabe resultaterne sammen med mig. 

Livsstilsforløbet Livsglad Mor er skræddersyet til dig, der ønsker vedvarende forandring

 • Dig, som er klar på et liv, hvor du, hver dag, ikke nøjes, men går efter det, der giver dig glæde i livet.

 • Dig, der ønsker at skabe livsændrende forandring, der vil stabilisere dit mental load og give overskud i hverdagen, hver dag.

 • Dig, der drømmer om at få et afslappet forhold til mad og bevægelse – og én gang for alle vil slippe frygten for ‘at falde i’.

 • Dig, der vil skabe den selvudvikling, der gør dig til det forbillede, du ønsker at være for dine børn.

 • Dig, der er klar til at skabe et liv, hvor du hver dag, vågner op med en indre ro der gør dig livsglad – hele året rundt!

Her kunne der have været endnu en overbevisende tekst om hvorfor det her forløb er for dig – men jeg tænker, at du hellere vil høre, hvad andre siger om det, ikke?

Vanecoach forløb for mødre

“Det hér forløb har været en investering i mig selv som person og mor, og at det har været hver en krone værd.”

Jeg har fået mentalt mere overskud af at skamme mig mindre. Jeg spiser ikke i smug længere, og jeg kan derfor nyde madvarer. Både dem med mange kalorier og dem med få. Jeg ser det, for hvad det er – mad og nydelse – ikke noget forbudt/tilladt. Jeg spiser for det mest efter min sult og mæthed, hvilket for det første betyder, at jeg som en ”bivirkning” har tabt mig til en normalvægt, og at denne er stabil +/- 1 kg. Jeg kan mærke mig selv, og hvad jeg har lyst til og ikke lyst til. Det føles langt mere indefrastyret, og det er vildt dejligt.

Sine har en rigtig god balance mellem at være talende og lyttende, og bringe sin faglighed og erfaring på banen, og bare tage mine oplevelser ind. Sine har arbejdet konkret med mine mål, og er god til at holde fast i det, der er vigtigt for mig.

– Karin, Mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Sine har givet mig en del af mig selv tilbage – og hjulpet mig med at finde den nye mig, i det liv jeg lever nu”

Jeg har fået så meget godt ud af forløbet – på så mange forskellige parametre. Jeg føler mig ikke længere skamfuld, som en fiasko eller unormal – tværtimod har Sines coaching givet mig en enorm indsigt i/og forståelse for, hvorfor jeg har handlet som jeg gør. At give slip på at bruge mad (og især kager og slik) til at tackle svære følelser, stress og som belønning er enormt svært. Samtaler med Sine har givet mig værktøjer, som er til at gå til. Små skridt i den rigtige retning, i det rette tempo.

Sine møder mig med åbenhed, forståelse og en helt unik indsigt i og fysiologisk og adfærdsteoretisk forklaring på, hvorfor jeg handler, som jeg gør. Jeg har haft så mange AHA oplevelser i vores samtaler, at de ikke kan tælles på en hånd.

– Laura, Mor til en

Vanecoach forløb for mødre

“Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med.”

Jeg vil varmt anbefale Sine! Sine er den beste coachen/veilederen jeg noen gang har pratet med. Jeg har prøvd mange ulike psykologer, terapeuter og behandlingsformer. Men ingen har vært som Sine – hun er utrolig dedikert og brenner for det hun driver med. Hun er forståelsesfull og aldri dømmende eller moraliserende.

Jeg kan være 100% åpen til henne, fordi hun utsråler en varme og trygghet som gjør at jeg forteller henne alt uten problem. Og ikke minst hun er SÅ kunnskapsrik! Hun er også meget tilgjengelig utenom de faste avtalene.

– Jeaneth, mor til to

Vanecoach forløb for mødre

“Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger”

Jeg har Sine med i mit mindset HVERDAG! Hun har lært mig så mange redskaber, som jeg aldrig vil glemme og som popper op, når jeg har brug for det. Sine har givet mig en forståelse for, hvorfor jeg i det hele taget står i de udfordringer, jeg gør, og hun har givet mig de bedste redskaber til at takle dem. Sine laver ikke løsninger for mig, men får mig til at se mine egne muligheder og løsninger og guider mig i, hvordan jeg griber det hele an, uden at det vil blive for meget, og jeg derfor fejler. 

Sine er den bedste at tale med. Hun er så nærværende, så imødekommende og har aldrig dømt mig. Jeg føler mig tryg og efter vores samtaler føler jeg, at jeg kan klare alt. Jeg ville aldrig være foruden de samtaler, og hun er den første, jeg vil ringe til, hvis jeg står i en situation, som jeg ønsker at ændre på en rigtig måde.

– Louise, mor til to

Men, et helt år Sine? Kan jeg ikke starte med nogle enkelte samtaler?

Ja, et helt år, og det er der mange grunde til. Grunde, jeg gerne vil uddybe i en uforpligtende matchsamtale, men indtil videre, kan du læse, hvad andre mødre, der allerede har investeret i et Livsglad Mor forløb, siger:

mor i gang med selvudvikling ift. mental load i flawsome mor forløb
At være i et forløb i et år eller mere har virkelig været det som har gjort at der er sket ændringer i mit liv. Jeg har haft mulighed for at tage mange af de samme emner op igen og igen indtil de nye vaner og nye tankemønstre jeg har ønsket har sat sig godt fast. 

At tage et par samtaler kan hjælpe dig på vej i den rigtige retning, men et år kan være med til at bane vejen for resten af dit liv, og det har jeg været så glad for i et forløb hos dig Sine.  

Jeg ved det tager tid at bryde med gamle mønstre og vaner og derfor er det så rart at have en ved sin side i så lang tid til at følge ens rejse.

Signe, Mor til én
mor i gang med selvudvikling ift. mental load i flawsome mor forløb

Jeg tror faktisk lige præcis at varigheden af forløbet er det der har haft allerstørst værdi for mig! Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor meget livet forandrer sig hele tiden, hvordan årstiderne kan påvirke en osv. Jeg har været i forløb hos dig i 1,5 år nu, og jeg synes det er den bedste investering i mig selv!

Jeg har jo tidligere haft kortere forløb hos diætist/andre kostvejledere/trænere, og de har været enormt effektive, men de har ikke kunne rumme alle de udfordringer der støder til på den lange bane, og det er der plads til her. Det er den eneste grund til at jeg tror på at det rent faktisk kan hjælpe mig.

Trine, Mor til to
mor i gang med selvudvikling ift. mental load i flawsome mor forløb

Et længere forløb betyder for mig, at vi kender hinanden godt, at vi sammen er igennem min udvikling, og at du er der til at hjælpe mig med at se hvor langt jeg er kommet. Jeg skal ikke tænke over at skulle forklare dig ting om mig eller min situation for du ved den allerede. Du ved hvilke ting jeg har prøvet, hvordan de er lykkedes og dermed har et helt andet fundament til at kunne hjælpe mig længere og længere i min proces.

Daniella, Mor til én
Livet står ikke stille, så der er brug for at kunne håndtere både de gode tider med masser af overskud og de svære tider, hvor livet tager en drejning, og det kan man kun få med i det lange forløb. 

Da vi startede var min far fx i slutningen af sin kræftbehandling, han blev faktisk erklæret kræftfri kort efter vi startede. Det var med til at frigøre en masse energi for mig, men kort efter blev han syg igen, og det endte med at vi mistede ham. Havde forløbet kun varet de første 3 måneder, så er jeg sikker på at jeg havde tabt alt på gulvet midt i sorgen, og ikke formået at komme tilbage. 

Derudover så tager det bare tid – vi har virkelig været hele vejen rundt i forløbet, og ikke nødvendigvis i den rækkefølge jeg havde forestillet mig, men vi har hele tiden kunnet vurdere hvad der gav mening at fokusere på lige nu, der var ikke et tidspres eller en drejebog vi skulle følge. 

Skriv gerne her hvis der er andet der kan være rart for mig at vide som vil gøre forløbet mere effektiv. 

Det kan jeg simpelthen ikke, det fungerer så godt. Men jeg tror det aller stærkeste er varigheden og det individuelle fokus, så der ikke er fastlagt plan fra start, men konstant tilpasning til der hvor man er lige nu, og det der fylder.Ditte, Mor til to
Jeg synes den væsentlige grund til at vælge at længerevarende forløb, er dybden af det arbejde vi har lavet. Det er blevet til så meget mere end de overspisninger der var hele årsagen. 

Hvordan vi er kommet hele vejen rundt og der har været tid til at prøve flere ting. At der har være mindre og længere pauser i mellem, så jeg har kunne nå at have det med i hverdagen. For det kan godt føles uoverskueligt i starten at arbejde med sig selv og helst ville jeg gerne bare have “fikset” det på 3 måneder, men nu kan jeg sig at alt hvad vi har arbejdet med ligger så dybt i mig. Nu føles det som om jeg selv kan se de små justeringer jeg kan gøre for at få det aller dejligst hverdagsliv, som fungerer for hele min familie. 

Jeg har skrevet det i en stille morgenstund, mens huset stadig sover. Jeg burde have ordnet, redet senge osv, men nu er jeg tanket op med sol i hovedet og reflektioner. Klar til at vække de små, som jeg er heldig at aflevere i dag

Kristina, Mor til to
Den væsentligste grund til at vælge et længere forløb er, at der er ro til at komme i bund med, hvis ikke alle, så mange af de udfordringer jeg har. Det at man har betalt et stort beløb én gang og man ved at man er “bundet” for en længere periode giver en kæmpe ro. Det er ikke til diskussion om man skal “købe” flere samtaler. Det gør at man har ro til at nørde og få snakket tingene helt til bunds fra gang til gang. Er helt sikkerpå at det er det der gør at jeg kommer i mål med mine nye vaner på længere sigt. Det er mange års strategier og vaner der skal ændres på, det vil være vildt hvis man kunne nå det på et par måneder el. Lignende.

Karen, Mor til tre
Det der har fungeret godt for mig ved det lange forløb er at jeg skal høre ting mange gange før min hjerne begynder at tro på dem! Når jeg har hørt det mange gange, og øvet mig kan jeg lige så stille gå i gang med at gøre det selv. I begyndelsen larmede mine tanker og hoved alt for meget til at der rigtigt kom noget ind – det går der noget tid med inden man begynder ikke kun at være i hovedet, men også i kroppen.

Når man så kommer ned i kroppen – skal man lære hvordan i alverden man så gør, når man kan mærke alt – men ikke skal drukne det i mad. Coping mekanismer osv. Og det skal man så øve sig på 🙂

Elaine, Mor til tre

Efter dit forløb Fra overvældet mor til mere overskud vil du:

 • Opleve en forandring der styrker dig indefra og ud.
 • Stå stærkere i dig selv og med dig selv – og forstå vigtigheden af at prioritere dig selv og gøre det.
 • Være en omsorgsfuld og nærværende mor samtidig med, at du er omsorgsfuld og nærværende for dig selv.
 • Blive din egen sundhedsekspert, der gør du kender dine grænser og naturligt vælger hensigtsmæssige kost og bevægelsesvaner til i din hverdag.
 • Være top motiveret og klar til at fortsætte din rejse på egen hånd, og nyde den samtidig.
 • Ikke lade dig styre af dårlig samvittighed, skyld og skam – men i stedet rette dit fokus på det du ønsker mere af i dit liv.
 • Ægte livsglæde til livet. Fordi du virkelig omfavner livets skæve sider, og på trods, formår at opleve dyb taknemlighed, hver dag.


Plus: Du skal aldrig mere være bekymret for at falde tilbage til den livsstil, du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt, i forhold til det, du ønsker for dig selv og din familie.

Gavekort er også en mulighed

Hvis du har brug for en økonomisk håndsrækning, eller ønsker at give en økonomisk håndsrækning til at opstarte i forløb, så kontakt mig endelig for et gavekort.

Du får et fint bevis og beskrivelse af gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

Er du klar til at starte rejsen sammen med mig?

Book din gratis matchsamtale herunder, og lad os finde ud af, om vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal “Livsglad Mor”-forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach, der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket for tilmelding, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring, næste gang forløbet starter op).

Opstart i  2024

Måske har du også brug for at vide …

Forløbet fra overvældet mor til mere overskud handler om at støtte dig blive stærk i dig selv, til at rumme livet i sin helhed, og være ægte glad for livet, hver dag. Også på trods af lorte-dage, der vil være der.

Uden lorte-dagene, ville du ikke kunne føle og mærke den glæde livet giver dig, og være taknemmelig.

Vi holder matchsamtalen, inden du investere i dit personlige udviklingsforløb fordi: 1. vi skal sikre os, at vi har kemi og er det rette match. 2. vi skal sikre os, at vi i fællesskab er i stand til at skabe den forandring, du længes efter. En matchsamtale er en samtale hvor vi grundlæggende lige ser hinanden an, lærer hinanden lidt at kende, og hvor jeg spørger ind til din nuværende situation, dine udfordringer og hvilken udvikling du drømmer om.

Det hele foregår online. Vi ringer sammen enten over telefon eller via Zoom med video. Du får adgang til dit eget drev, hvor alt materialet du får på forløbet, er samlet. (ps. alt materialet er i øvrigt dit til evigt eje)

Måske du mærker modstand i mod at det er online? Jeg ville ikke holde dette forløb online, hvis ikke der opstår en stærk kontakt mellem mig og mødrene, på trods af vi ikke sidder i samme rum. Jeg har prøvet begge dele, og oplever at den frihed og tryghed det giver, at være hos sig selv eller kunne tage en samtale i hverdagen ved at flekse ud eller lige inden man møder ind på job, er så værdifuld og effektiv ift. forløbet og den selvudvikling der er i gang.

Vi er mødre, og en stor udfordring for mange af os i dagens dagligdag, er at bruge tid væk fra børnene i en hverdag, der for mange allerede kunne bruge flere timer.

Vi kan altid tage en prøve session/ samtale online, så du kan prøve det af.

Hvert forløb indeholder 18 samtaler. De første 6 måneder indeholder ca. 2 samtaler om måneden. Herefter fordeles de resterende samtaler over de næste 6 måneder. Samtalerne skal bruges inden for 1 år.  Du skal forvente at indimellem samtalerne vil du arbejde med konkrete opgaver som støtter dig i at skabe din transformation.

Hvis vi i matchsamtale finder frem til, at vi er det perfekte match – og at vi sammen kan få dig derhen, du drømmer om, så er det helt fantastisk! Når du siger JA til forløbet, så er det at vi sammen finder ud af hvornår det vil passe dig at starte op. Vi får sat de første datoer i kalenderen, og jeg sender dig en mail der giver dig alle detaljerne lige fra de aftale datoer – til den betalingsordning vi aftaler. Du vil også modtage en opgave der allerede fra start af vil kickstarte din rejse i forløbet – mine klienter står altid med helt ny viden om sig selv og den rejse de skal på når de har lavet den. Så glæd dig! 

Jeg har en dårlig nyhed – du bliver aldrig HELT klar til at tage livsvigtige valg som dette. Den gode nyhed er , at du allerede er tættere på, end du har været længe, ellers ville du ikke være her.

Book en samtale, og lad mig hjælpe dig med at finde ud af om du er klar. Her kan din mavefornemmelse også ofte blive mere aktiv i din beslutning.

Dett forløb er baseret på en unik kombination af stærk faglighed og oprigtig interesse i DIG! 

Hjertet bag dette forløb er mig, ernærings- og selvudviklingsekspert, Sine Guntveit. 

Jeg har studeret ernæringsfysiologi i 7 år, og har arbejdet intensivt med kroppens og sindets behov for næring, søvn og bevægelse. Læg dertil videreuddannelser i forskellige coachuddannelser og mange års praksis erfaring i at arbejde med mental sundhed, vægttab og livsstilsomlægninger.

Dette forløb er for dig, der ønsker at opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – sammen vil vi skabe et liv med holdbare vaner der giver dig ægte livsglæde, hver dag.