Opnå bevægelsesglæde i din hverdag
– og slip fri fra dårlig samvittighed

Få hjælp og vejledning til, at få fysisk aktivitet til at føles som en naturlig del af din hverdag. Så bevægelse ender med at være en naturlig del af din livsstil.

Det skal være slut med dårlig samvittigheden og starten på mere bevægelsesglæde. For du kan også opleve bevægelsesglæde, men det kræver ofte den rette viden, redskaber og vejledning til at få det implementeret  i en  travl hverdag, hvor der er mange andre bolde at jonglere med.

Jeg kan give dig de redskaber, så du én gang for alle finder motivationen og glæde ved at være fysisk aktiv.

Jeg er klar på at få de redskaber

Kender du de her tanker?

… Jeg føler mig fanget i en ond spiral af at være fysisk aktiv og inaktiv.

… Jeg føler mig bundet af en masse regler omkring hvad fysisk aktivitet SKAL være før det tæller.

… Jeg går rundt med konstant dårlig samvittighed over, at jeg ikke er aktiv nok.

Og vigtigst; jeg har et ønske om at være fysisk aktiv, men jeg kan ikke finde tiden eller overskuddet til hvordan det kan lade sig gøre?

giv slip på dårlig samvittighed

Kom af med alle de dårlig tanker, og start et bevægelsesglæde forløb som giver dig:

  • Personlig støtte hele vejen igennem

  • Viden til at forstå hvorfor det er ekstra svært at skabe bevægelsesvaner

  • Konkretiseret dit mål og motivation

  • En handlingsplan der er realistisk, som tager højde for din nuværende hverdag

  • Opfølgning der holder dig på rette spor og sikre dig den bedste process

  • Fagligt understøttet viden og rådgivning

  • Ikke nogen løftet pegefinger eller dårlig samvittighed

Book afklarende samtale

Den rette hjælp med DIG i fokus

For mig er hver person jeg arbejder med unikke, og det betyder at jeg altid laver et grundigt forarbejde og alle forløb udarbejdes i forbindelse med den enkelte.

Kan du genkende dig selv gå rundt med disse tanker og følelser, og har du alt for længe udskudt at få den rette hjælp. Så stop op nu. Lad ikke flere halvhjertet forsøg bruge din tid, din energi og vigtigst af alt, din tro på at det kan lykkes! Nu skal du ikke længere bruge energi på dårlig samvittighed, men i stedet bruge den til at skabe livsglæde!

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige hverdag med bevægelsesglæde, nærvær og overskud! 

Jeg vil gerne læse mere
bevægelsesglæde

Er du klar til at få en hverdag med bevægelse der passer til din livsstil – og ikke omvendt?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram