Opnå bevægelsesglæde i din hverdag
– og slip fri fra dårlig samvittighed

 • Føler du dig fanget i en ond spiral af at være fysisk aktiv og inaktiv? 

 • Fanget i en masse regler omkring hvad fysisk aktivitet SKAL være før det tæller 

 • Fylder meget af din hverdag med dårlig samvittighed over ikke at være fysisk aktiv? 

 • Har du et højt ønske om at være fysisk aktiv, men kan ikke finde tiden eller overskuddet til hvordan det kan lade sig gøre?

Jeg kan hjælpe dig med, at få fysisk aktivitet til at føles som en naturlig del af din hverdag.

Så bevægelse ender med at være en del af din livsstil, og ikke være noget du føler du hele tiden skal prøve at tilpasse din livsstil – og få dårlig samvittighed over, når du ikke får det nået. 

Du kan også opleve bevægelsesglæde, men det kræver den rette viden, redskaber og vejledning til at få det implementeret  i en  travl hverdag, hvor der er mange andre bolde at jonglere med.

bevægelsesglæde
giv slip på dårlig samvittighed

I forløbet får du

 • Personlig støtte hele vejen igennem

 • Viden til at forstå hvorfor det er ekstra svært at skabe bevægelsesvaner

 • Konkretiseret dit mål og motivation

 • En handlingsplan der er realistisk, som tager højde for din nuværende hverdag

 • Opfølgning der holder dig på rette spor og sikre dig den bedste process

 • Fagligt understøttet viden og rådgivning

 • Ikke nogen løftet pegefinger eller dårlig samvittighed

En lille snak kan aldrig skade!

For mig er hver person jeg arbejder med unikke, og det betyder at jeg altid laver et grundigt forarbejde og alle forløb udarbejdes i forbindelse med den enkelte.

Kan du genkende dig selv gå rundt med disse tanker og følelser, og har du alt for længe udskudt at få den rette hjælp. Så stop op nu. Lad ikke flere halvhjertet forsøg bruge din tid, din energi og vigtigst af alt, din tro på at det kan lykkes! Nu skal du ikke længere bruge energi på dårlig samvittighed, men i stedet bruge den til at skabe livsglæde!

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige hverdag med bevægelsesglæde, nærvær og overskud! 

En lille snak kan aldrig skade!
bevægelsesglæde

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Giv dig selv muligheden for rigtig, at finde ud af om det er løsningen for dig  – ganske gratis

Book en tid til en gratis for-samtale på 15 min. hvor du kan finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Her tager vi en snak om dine ønsker og mål, og jeg giver mit bud på den rette plan for dig.


  Mine seneste Instagram posts

  Følg mig på Instagram