Motivation til vægttab og vaneændring

“Jeg kan ikke installere motivation hos dig, MEN jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen og konkrete motivation som du kan bruge til at nå tættere på dit mål.”

  • Dig, der ønsker professionel hjælp til at udforske dig selv og finde frem til hvad der motivere dig

  • Dig, der ønsker konkret viden om din aller største motivation som skal være din drivkraft – især på de hårde dage!

  • Dig, der ønsker hjælp til hvordan du skal bruge din motivation i din hverdag til at opnå dit mål

  • Dig, der ønsker en der går helhjertet ind i dit projekt, og som tager dig i hånden og giver dig det ‘kærlige spark’ der vil hjælpe dig videre i processen

Mange tænker på motivation som en form for viljestyrke eller rygrad, men det er det ikke.

ALLE har en rygrad  – og viljestyrke er noget du skal have i mangel på motivation. 

Så hvis du står i en situation og føler du mangler viljestyrke til at kunne bevare din selvkontrol – så skal du stoppe op og høre alarmklokker – det er nemlig det helt modsatte af motivation – det er at arbejde IMOD din motivation!

Et eksempel på at arbejde i mod sin motivation er fx hvis du har en personlig træner som du har anskaffet fordi du tror, at det er det, der skal til for at du kan tabe dig. Det kan være fint nok at tro at du skal have nogle faste rammer og en der hjælper dig i gang med at bevæge dig. 

Det som kan arbejde i mod din motivation, er hvis denne personlig træner stiller et træningsprogram op og nogle krav som du allerede til at starte med kan mærke at det bliver en prøvelse for dig at overholde. Fx træneren kræver 4 træninger om ugen, at du skal løbe, og at du skal spise morgenmad etc… 

Det kan være nogle krav du slet ikke er forberedt på eller motiveret for. Så derfor skal du bruge rigtig meget selvkontrol og viljestyrke til at kunne holde ved – kan du fornemme hvor længe den nye bæredygtige træningsvane vil vare ved?

Måske du har en ide om at personlige trænere, coaches, kostvejledere etc. skal installerer motivation i dig. og at motivation er noget der er konstant. Det er en grundlæggende misforståelse, og det vil ende med at du ikke tror du er god nok og at det er dig der ikke har det der skal til – hvor det i bund og grund handler om at det er din motivation der mangler.

Det du har sat dig selv til eller er blevet sat til af andre, har du ikke villet nok selv.

Motivationssamtale

1299-inkl. moms
  • Til dig der ønsker at gennemgå DIN motivation, og få gjordt den stærkere, så den kan hjælpe dig med at holde fokus på dit mål
  • 1 samtale af 75 min
  • 10 % på køb af forløb efterfølgende

Få en lille forsmag – ganske gratis

Book en tid til en gratis for-samtale på 15 min. hvor du kan finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Her tager vi en snak om dine ønsker og mål, og jeg giver mit bud på den rette plan for dig.

[contact-form-7 id=”22″ /]

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram