Slip fri af madstress & overspisning
– og opnå madro

Er du fanget i en masse regler omkring hvilken slags mad du må og ikke må spise? Fylder meget af din hverdag med at tænke på mad, og hvordan du kan kontrollere dig selv så du IKKE overspiser? Føler du dig fanget i en ond spiral af overspisning?

Kan du genkende dig selv i disse tanker og følelser, og har du alt for længe udskudt at få den rette hjælp. Så stop op nu. Lad ikke flere halvhjertet forsøg bruge din tid, din energi og vigtigst af alt, din tro på at det kan lykkes at opnå madro og madglæde!

Opstart af nye forløb i juni/juli 2022.

Lad mig komme i gang med det samme

Jeg kan hjælpe dig med, at opnå større madro og glæde

Jeg kan give dig personlig støtte, vejledning og de redskaber du har brug for, for at få madro i hverdagen.

Du kan opnå en hverdag hvor …

 • Du ikke kun er fysisk nærværende, men også mentalt nærværende!

 • Du ikke længere føler der er regler for hvad du må og ikke må spise, men hvor du spiser efter det du har lyst til.

 • Du ikke lade mad styrer din hverdag, men hvor du selv har den fulde kontrol.

…. Og en hverdag med mere overskud, energi og frihed til at gøre mere af det der gør dig – du ved – rigtig glad.

Du får viden og redskaber der hjælper dig med at:

 • Håndtere tanker der starter din overspisning

 • Finde hoved og hale i myter om kost, træning og sund livsstil

 • Komme væk fra sort/ hvid tankegang om mad
 • Opnå struktur i dine måltider, så vi sikre at din krop har de bedste vilkår

 • Mærke sult og mæthed igen, så du kan navigere naturligt i dine måltider

 • Håndtere cravings til konkrete fødevarer

 • Håndtere overspisning til sociale arrangementer

 • Bryde gamle overbevisninger som du har svært ved at slippe

 • Forstå hvad der skal til for at opnå et holdbart vægttab

Book din gratis afklarende samtale

DET HER ER MIN HISTORIE:

”Jeg havde en evig frygt for, at blive afvist”

Det er fredag eftermiddag. Jeg sidder på bagsædet af bilen ud mod vinduet. Min bror og min lillesøster sidder ved siden af mig, og min mor og en ven af familien sidder på forsæderne. Vi er ved at flytte fra København til Jylland for at bo i min farfars hus.

Jeg sidder med en Peter Plys bamse knugende ind til mig, og har svært ved at holde tårerne tilbage, samtidig med at mit hjerte galopere i mit bryst. Jeg har lige sagt farvel til min klasse. Som afskedsgave havde jeg fået en Peter Plys bamse.

Det var ikke første gang jeg skulle flytte, men denne gang skulle jeg flytte skole, og turen gik mod Jylland. Det føltes som om alt blev revet væk fra mig.

Det blev ikke sidste gang jeg flyttede skole og landsdel. Den fredag eftermiddag blev begyndelsen på nogle år der bragte mange frustrationer, følelser og tanker om, ikke at føle mig tilstrækkelig nok, føle mig smuk nok eller klog nok.

Jeg bruge meget energi og tankekraft på, at tilpasse mig mine omgivelser, og de nye mennesker jeg mødte på min vej. Jeg gjorde alt, for at den nye pige i klassen skulle blive accepteret. Min iver efter at blive accepteret, gjorde det meget svært for mig at finde ud af hvem jeg selv var, og hvad jeg selv godt kunne lide at lave.

… Hvordan jeg trøstede mig selv? Med mad. Men det er heldigvis slut nu – og det her forløb kan også være starten på slutningen for dig.

Alle forløb udarbejdes med udgangspunkt i DIG og DIN historie

For mig, er hver person jeg arbejder med unikke – med unikke historier – og det betyder at jeg altid laver et grundigt forarbejde og at alle forløb udarbejdes i forbindelse med den enkelte.

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige hverdag med madro, nærvær og overskud! 

Sådan er dit 
personlige MADRO forløb
sammensat:

Fuld opbakning og støtte under hele forløbet

75 min. opstartssession der sikre en klar forventningsafstemning, retning og motivation i den tid forløbet varer!

8 x 1:1 online samtaler over de næste 6 måneder – der sikrer fleksibilitet i hverdagen, og mulighed for at føre samtaler der hvor du føler dig bedst tilpas.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, dagbog, værktøjer, og fokuspunkter efter hver samtale – som sikre dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler optages og gemmes som lydfil.

Fri adgang til mig 24/7 – du har min støtte under hele forløbet, hvilket betyder du kan skrive til mig i den online dagbog du får, eller på mail og forvente svar og støtte. Dette redskab har høj værdi og effekt for dem jeg har i forløb, og jeg giver mig altid god tid til at svare.

En coach der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for at du skal få succes med din udvikling. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb.

I mine forløb er vi ikke bare coach og klient –  vi er sparringspartnere, der har fokus på at skabe en tryg og stærk relation som er det jeg ser og ved, har stor betydning for det forandringsarbejde vi har foran os.

Enden på dårlig samvittighed
og starten på mere energi

Jeg lærer dig at stå stærkt i dine madvaner, i dig selv, mærke efter og sætte dine grænser og kommunikere dine behov, både indre og ydre, for dig selv og over for andre. 

Det gør du bl.a. ved at opnå viden og helt praksis erfaring med

 • Hvordan  du sammensætter og fastholder et stabilt måltidsmønster i din hverdag.
 • Hvordan du navigere efter sult og mæthed – og stopper ved behag, og ikke ubehag. 
 • Hvordan du mærker nydelse og tilfredsstillelse for mindre mængder – uden dårlig samvittighed og afsavn.
 • Hvordan du slipper ukonstruktive tanker om mad og krop – og i stedet er nærværende, der hvor det har betydning.

Jeg hjælper dig opnå den viden og de kompetencer der skal til for at du kan skabe det rette fundament  i dit liv, i din hverdag der lægger grobund for en holdbar sund livsstil, der giver dig det større overskud og den mentale frihed du drømmer om , så du kan bruge den energi og frihed til at tage handling på at gøre mere af det i livet du længes efter at foretage. 

En investering for livet

Forløbet sikre at du føler dig forstået og set med alle de udfordringer hverdagen byder på.

Du får viden, personlige strategier og skabt de erfaringer der hjælper dig, med at  finde tillid til din krop og de omgivelser du omgåes i, uden at være afhængig af kalorietælling og restriktive regler, men hvor du i stedet lærer at lade dig vejlede og stole på din krop, ved særligt at kunne mærke ind i din sult og mæthed.

Din hovedstyring stopper her, og i stedet lærer du at få hoved og krop til at snakke sammen, for at du kan passe på dig selv ♥️

Det er tid til seriøs forandring – der holder resten af livet!

Og ja; jeg garantere dig, at jeg bliver en coach der er faglig stærk, nærværende og top motiveret for at du oplever succes. Men det er derfor også vigtigt for mig at sikre, at du er motiveret for at skabe resultaterne sammen med mig. 

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Din investering i at få holdbare madvaner der gør dig glad resten af livet

14.999 kr. 

eller 4 rater á 3.799 kr // 6 rater á 2.599 kr.

Jeg tager kun et begrænset antal klienter i forløb ad gangen.
Opstart af MADRO-forløb er i juni/juli 2022. Næste opstart er i 2023.

For at komme i betragtning til en plads på forløbet,
bedes du booke en 30
minutters afklaringssamtale herunder.
Jeg glæder mig til at tale med dig!

Book afklarende samtale

Er du klar til at slippe af med madstress og erstatte det med mere madro?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram