Få madvaner der gør dig glad hele året rundt.
– også i kaos-hverdage, ferier & højtider

For dig, der drømmer om ro til maden, kun at have tanker om mad der er højst nødvendige, og en følelse af at være ægte tilstede i din hverdag. 

Lad mig vise dig vejen, og hjælpe dig fra start allerede nu, så du kan komme ind i det nye år, stærkere end nogen sinde før, og med mere gå-på-mod, på mit 1:1 MADRO forløb.

Opstart af årets sidste 1:1 forløb i oktober/november 2022.

Book en uforpligtende forventningssamtale

Du er en hamrende god mor, og du VED at familiens hverdag er afhængig af dig, og du er afhængig af den.

Du ved at dit mentale ve og vel er vigtigt for at du trives, og din familie trives med dig, og du er parat til gøre mere for at hjælpe dig selv.
Jeg viser dig hvordan.

MADRO-forløbet er for dig

Du fortjener at have en hverdag som giver dig…

 • Følelsen af at kende dig selv, dine grænser og dine behov. Så du ved, hvornår det er bedst at sige til og fra, for at passe på dig selv. 

 • Oplevelsen af at kunne håndtere svære tanker om mad, krop, forventningspres, og bevare mental ro og overblik. 

 • Plads til at rumme gode som svære situationer der kommer, og håndtere dem, uden at skulle misbruge mad og føle du tilsidesætter dig selv.

 • Hverdagsmagi, fordi du formår at se mellemveje og muligheder i hverdagen, frem for begrænsninger. 

 • Følelsen af du passer på dig selv, din krop, dit sind, og er den rollemodel du ønsker at være. 

 • Bæredygtige og trygge rammer der gør at du, og I som familie trives bedst muligt.

 • Handlekraft til at være en mor der formår at bruge sin energi på det du har mest lyst til, og hvem du har mest lyst til.

 • Overskud og mental frihed til at tage handling på at gøre mere af det i livet du længes efter. 

Jeg ved det er muligt

Du får viden og redskaber, der hjælper dig med at:

 • Finde ud af hvad der er vigtigt for dig, og din retning for forløbet

 • Slippe tankemylder og dårlig samvittighed om mad & krop

 • Træffe bevidste til- og fravalg og handle ud fra det din krop og dit sind har brug for.

 • Kan spise ud fra behageligt mæt og tilfredsstillelse – uden afsavn, ubehag og dårlig samvittighed.

 • Genkende og håndtere følelser så du kan give dig selv det enkelte behov, uden at bruge mad som alt-i-én-løsning.

 • Opbygge fleksible retningslinjer i din hverdag, der giver dig ro og energi.

Book din gratis afklarende samtale

Alle forløb tager udgangspunkt i DIG, DIN historie og DIN kontekst!

For mig, er hver person og familier, jeg arbejder med unikke – med unikke historier – med deres hverdag – og det betyder at jeg altid laver et grundigt forarbejde og at alle forløb udarbejdes med dig i centrum.

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige (OG FAMILIENS) hverdag med madro, nærvær og overskud!

Du får den fulde opbakning og vejledning du har brug for.

75-90 min. opstartssession der sikre en klar forventningsafstemning, retning og motivation.

10 x 1:1 online samtaler – der sikre fleksibilitet i hverdagen, og mulighed for at føre samtaler der hvor du føler dig bedst tilpas.

Fri adgang til mig 24/7 – du har min støtte under hele forløbet, hvilket betyder du kan skrive til mig i den online dagbog du får, eller på mail og forvente svar og støtte. Dette redskab har høj værdi og effekt for dem jeg har i forløb, og jeg giver mig altid god tid til at svare.

En coach der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for at du skal få succes med din udvikling. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb.

Et unikt forløb for dig, der tages udgangspunkt i at forløbet skal tilpasses nogle ukontrollerede og foranderlige vilkår. Det er en af grundende til jeg bl.a. ikke har mange 1:1 klienter af gangen, for at sikre optimal nærvær, samt fleksibilitet ift. fx hvis du har barn syg. Der opkræves ikke gebyr.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, dagbog, værktøjer, og fokuspunkter efter hver samtale – som sikre dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler kan optages og gemmes som lydfil.

I mine forløb er vi ikke bare coach og klient –  vi er sparringspartnere, der har fokus på at skabe en tryg og stærk relation som er det jeg ser og ved, har stor betydning for det forandringsarbejde vi har foran os.

Enden på dårlig samvittighed
og starten på mere energi

Jeg hjælper dig opnå de kompetencer der skal til for at du kan skabe det rette fundament  i dit liv, i din hverdag der lægger grobund for holdbare bæredygtigevaner, der giver dig større overskud og mental frihed du drømmer om, så du kan bruge den energi og frihed til at tage handling på at gøre mere af det i livet du længes efter at foretage. 

Få her en overordnet billede af hvordan et forløb overordnet ser ud: 

 1. Book en indledende gratis forventningssamtale (minimum 30 minutter)
 2. Ved kemi & aftale om forløb, findes de første to samtaler. 
 3. Målsætnings- & motivationssamtale á 75-90 min.
 4. Anden samtale hvor vi dykker ned i et konkret emne, og udvikler handlingsplan.
 5. Samtaler hver 2-4 uge. (opfølgning, fastholdelse og videreudvikling)
 6. Mulighed for at skrive til mig imellem samtalerne, og få sparring på lige præcis det du står i. (opfordre til det, men slet ikke et krav)

Jeg ønsker at være den støtte og sparring, du har savnet til at komme igennem svære perioder, og opleve at du kan opnå dine mål.

En investering for livet

Forløbet sikre at du føler dig forstået og set med alle de udfordringer hverdagen byder på.

Du får viden, personlige strategier og skabt de erfaringer der hjælper dig, med at  finde tillid til din krop og de omgivelser du omgåes i, uden at være afhængig af kalorietælling og restriktive regler, men hvor du i stedet lærer at lade dig vejlede og stole på din krop, ved særligt at kunne mærke ind i din sult og mæthed.

Din hovedstyring stopper her, og i stedet lærer du at få hoved og krop til at snakke sammen, for at du kan passe på dig selv ♥️

Det er tid til at gøre noget godt for dig selv, og jeg viser dig HVORDAN.

Og ja; jeg garantere dig, at jeg bliver en coach der er faglig stærk, nærværende og top motiveret for at du oplever succes. Men det er derfor også vigtigt for mig at sikre, at du er motiveret for at skabe resultaterne sammen med mig. 

Er du nysgerrig på hvad andre har at sige om forløbet?
Så læs med neden under:

Jeg kan lettere være i madsituationer, og sige stop, når min krop ikke har brug for mere

Jeg føler mig i stand til at mærke efter min sult, og hvad jeg faktisk har lyst til i min krop, så den ikke bare køre på automatpilot.

Jeg har generelt fået et indblik i mine ubevidste vaner, og hvad der arbejdede imod mine mål. Jeg er blevet mere reflekterende over hvad og hvornår jeg spiser, og har fået sat nogle ord på mange af de ting jeg gik og tænkte, følte og gjorde, som jeg ikke selv kunne sætte ord på.

Jeg føler mig godt rustet til fremtiden.

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür

Jeg har fået inspiration til et sundere liv, mere glæde og energi i hverdagen

Det har givet mig så meget! Jeg har fået inspiration til et sundere liv, mere glæde og energi i hverdagen,  samt styrket min bevidsthed omkring det at tage gode/sundere valg for mig selv i hverdagen. Det har været så befriende at opleve, at det kan lade sig gøre at ændre på, hvad jeg selv troede var meget fastgroede vaner.

Det vigtigste er at jeg har fået sat nogle ting på plads inde i mit hoved, som har gjort det nemmere at slippe ’skammen’ over mine tidligere vaner.

Turid Danielsen

”Jeg føler mig stærkere og mere i kontakt med mig selv.

Jeg har fået rigtig meget perspektiv på tingene, og er begyndt at kunne se alternativer til den måde jeg levede på før, uden at jeg føler mig låst eller har en masse restriktioner, jeg skal leve efter. Jeg har et større fokus på nydelse og mine egne værdier. Det gør, at jeg føler mig stærkere og mere i kontakt med mig selv.

Det vigtigste jeg har fået ud af forløbet er at der ER alternativer til restriktiv spisning, når man gerne vil leve sundt. At man også godt kan spise godt og nyde uden at det kan ses på vægten.

ProfilbilledeKarin Jensen

Idag har jeg nogle konkrete værktøjer til at arbejde med og modstå min impuls/uvane

Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Det har bl.a. givet mig rigtig meget at få mulighed for at tale om og sætte ord på de vaner, som ikke gør noget godt for mig. Det var derfor først under vores samtaler, at jeg blev bevidst om, at jeg spiser på følelser generelt – uanset om det er glade, kedsommelige eller triste følelser. Idag har jeg nogle konkrete værktøjer til at arbejde med og modstå min impuls/uvane, så jeg kan styre, om jeg vil reagere på følelserne ved at spise eller ej. Det handler ikke om forbud, men derimod om at forstå følelserne og bestemme, hvordan jeg vil handle på følelserne.

Jeg har også lært, at jeg faktisk kan tage styringen over det her. At jeg kan komme i mål, når jeg følger en realistisk plan. At jeg kommer tættere på mit mål – selv de dage, jeg ikke er særlig motiveret. At det er ‘a work in progress’ – ikke alle dage er lige vellykkede, men at jeg hver dag gør noget, der bringer mig tættere på mit overordnede mål.

 

Lise Marie Lagoni

Jeg har fået mere energi og er blevet gladere.

Jeg har det bedre. Jeg har fået mere energi og er blevet gladere. Det betyder, at jeg kan overskue at lave nogle andre ting om aftenen end at se tv. Og jeg tror mere på, at det kan lykkes mig at få tabt mig, det jeg ønsker. 

Det vigtigste har været at forstå, hvorfor jeg overspiser. Fx at jeg gør det, når jeg er træt. Det har gjort det lettere at forebygge, men også at tage mig bedre af mig selv de dage.

Amalie

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst

Jeg tænker helt generelt mindre på hvad jeg spiser, og det er simpelthen så dejligt!

Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter. De største ændringer er, at jeg ikke længere forbyder mig selv noget. Jeg spiser mere sukker end jeg har gjort før, det er bare slet ikke i de samme mængder, og det er mere fordelt ud. Det at jeg ikke skal skælde mig selv ud over at spise slik/kage eller andet, og straffe mig selv med en løbetur er en kæmpe turn-around. Et indtag af noget sødt/”usundt” følger mig ikke længere hele dagen.

Frederikke

Din investering i at få holdbare madvaner der gør dig glad hele året rundt

14.995 kr. 

eller 4 rater á 3.849 kr // 6 rater á 2.649 kr.

Jeg tager kun et begrænset antal klienter i forløb ad gangen.
Opstart af MADRO-forløb er i oktober/ november 2022. 

For at komme i betragtning til en plads på forløbet,
bedes du booke en 30
minutters afklaringssamtale herunder.
Jeg glæder mig til at tale med dig!

Book afklarende samtale

Forløbet er ikke lavet til dig der ønsker vægttab, nu og her. 

MADRO-forløbet er lavet til dig der ønsker at skabe et bedre venskab til din krop. Finde ro til mad i hverdagen, i weekender, på ferie generelt.

At et vægttab opstår under forløbet kan ske, men det er ikke formålet. Det er bestemt heller ikke formålet at din vægt vil løbe løbsk den anden vej. Du skal være helt rolig, jeg støtter dig HELE vejen, og ønsker at du er tryg på alle tider i denne proces. 

Står du med et ønske om et vægttab, så vid, at dette er en process der i min mange års erfaring inden for ernærings- og adfærdsområdet ift. vægttab er yderst nødvendig, hvis du i mange år har prøvet at opnå et vægttab, men gang på gang har måtte sande at det ikke har holdt. 

Det her er processen INDEN ethvert vægttab bør påbegyndes. Jeg har ikke noget i mod at du ønsker vægttab, jeg har noget imod, at jeg oplever, at du er blevet givet forkert information og værktøjer i din tid, der har større risiko for at du brænder mere og mere ud, og ender med at leve et utilfredsstillende liv.

DU er mere værd. DIT liv er mere værd. 

Og som mor, kan du ikke komme uden om at dine overbevisninger, dine madvaner, din måde at behandle dig selv på fysisk og psykisk, i et eller andet omfang vil afspejle sig i dine børn. 

Så hvis du kan finde motivation i at finde tålmodighed og respekt for denne proces frem for dine børns skyld. Så hjælper jeg dig med at finde frem til, hvorfor det særligt er vigtigt også for din egen skyld. 

Book din gratis afklarende samtale

De 7 adfærdsmønstre
der styrker MADRO: 

Fra ukonkret målsætning, til at vide hvad der er vigtigt for dig, og din retning

Formålet er at sikre, at du ved hvad der er vigtigt for dig, hvad MADRO er for dig, så vi får skabt overensstemmelse med forløbet. Et forløb og retning du kan mærke der fremkalder den stærkeste motivation i dig, til at arbejde med forløbet, og fastholde de ændringer vi arbejder på. 

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at øge dit gå-på-mod, og at du er mere fokuseret end nogensinde på din vej, din proces. Du ser din hverdag med flere mellemveje og muligheder og er mere opsat på at give dig selv og din proces den respekt den fortjener.

Fra ustabilt måltidsmønster,
til stabilt fleksibelt hverdags måltidsmønster

Formålet er at lære dig at gå fra uregelmæssig spisning, og mange valg om mad, til et mere stabilt spisning, og mindre valg om mad, som giver ro i hovedet, og mulighed for at nærvær til kroppen. 

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at du kan se dig selv spise normale hovedmåltider på nogenlunde faste tider, og mellemmåltider ved behov. Men alt sammen med udgangspunkt i at du spiser ud fra der, hvor du føler det giver dig størt ro, og mest energi til dagen. 

Fra at ignorere sult og mæthed,
til at navigere efter sult og mæthed

Formålet er at lære dig genskabe kontakt mellem hoved og kroppen, så du kan begynde at finde tryghed i at du kan hjælpe dig selv mærke efter dit behov, og stille og roligt slippe dine uhensigtsmæssige daglige regler og valg ift. mad og måltider.

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at du spiser når du er sulten, og stopper når du er behageligt mæt.

Fra at spise store mængder søde sager,
til at mærke efter nydelse og tilfredsstillelse for mindre mængder – uden afsavn.

Formålet er at lære dig, at du ikke er en ustoppelig spisemaskine i nærheden af mad og søde sager, men at du også kan stoppe dig selv, og finde lige så stor (hvis ikke større) tilfredsstillelse for mindre mængder.

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at at du vil oplever større tilfredsstillelse og nydelse ved mad og sødesager, og stopper dig selv, før du oplever ubehag.

Fra at spise på fristelser,
til at foretage bevidste til- og fravalg

Formålet er at du lære, at blive bevidst om hvad der automatisk styre din adfærd, og hvordan du kan hjælpe dig selv ikke blive styret af fristelser. 

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at du bliver din egen ‘Mad-snob’. Du lader dig ikke styre af fristelser og tilgængelighed. Du vælger aktivt til og fra, hvad du ønsker at spise med god samvittighed og stolthed.

Fra at bruge mad til at håndtere alle følelser,
til besvare dine følelser ud fra behovet.

Formålet er at du lære, hvilke følelser der styre dit indtag af mad, og hvordan du konkret kan besvare den enkelte følelse ud fra det konkrete behov den følelse har, uden det altid skal være mad. 

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at du sjældent trøstespiser, men formår at aflæse hvilke følelser du står med, og give dig selv det du har behov for uden altid at indeholde mad. Du vil blive langt mere stærk i at varetage livets op og nedture.

Fra rigide madregler til fleksible retningslinjer

Formålet er at du lære, at blive fri fra gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og gamle selvfortællinger, så du kan blive fri fra slankekure og madregler, og i stedet hjælpe dig finde og fokusere på de overbevisninger og rammer der er støttende for dig og det liv du ønsker at leve nu og fremover. 

Din nye adfærd vi ønsker at bevæge os hen i mod er, at du ingen regler har om hvor meget, hvor lidt, hvornår du skal spise, og kan derfor ikke ‘falde i’. Du bliver mindre påvirket af andres regler og forventninger – men fokusere på at leve efter de rammer du oplever er støttende og givende for dig, og den du ønsker at være for dig selv og dem din familie. 

Alle processer tager udgangspunkt i hvad der er vigtigt for dig. Rammen tilpasses dig, og ikke omvendt.

Er du nysgerrig på hvad andre har at sige om mig som coach?
Så læs med neden under:

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen

”Andre skal vælge Sine som coach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst

“Sine er god til at sætte dig ind i den enkeltes problemstilling i stedet for at lave en one-fits-all løsning

Du har været nærværende, opmærksom og rigtig god til at pejle dig ind på lige præcis hvad jeg havde brug for. Du er god til at sætte dig ind i den enkeltes problemstilling i stedet for at lave en one-fits-all løsning

Frederikke

Gavekort er også en mulighed

Hvis du tænker at kunne have brug for en økonomisk håndsrækning, eller ønsker at give en, en økonomisk håndsrækning til at opstarte i forløb, så kontakt mig endelig.

Du får et fint bevis og beskrivelse omkring gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

JEG VIL GERNE HAVE ET GAVEKORT

Er du klar til at hvile i dig selv og dine madvaner? Give dig selv og dine børn større nærvær!

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram