Slip fri af madstress & overspisning
– og opnå madro

Er du fanget i en masse regler omkring hvilken slags mad du må og ikke må spise? Fylder meget af din hverdag med at tænke på mad, og hvordan du kan kontrollere dig selv så du IKKE overspiser? Føler du dig fanget i en ond spiral af overspisning?

Kan du genkende dig selv i disse tanker og følelser, og har du alt for længe udskudt at få den rette hjælp. Så stop op nu. Lad ikke flere halvhjertet forsøg bruge din tid, din energi og vigtigst af alt, din tro på at det kan lykkes at opnå madro og madglæde!

Lad mig komme i gang med det samme

Jeg kan hjælpe dig med, at opnå større madro og glæde

Jeg kan give dig personlig støtte, vejledning og de redskaber du har brug for, for at få madro i hverdagen.

Du kan opnå en hverdag hvor …

 • Du ikke kun er fysisk nærværende, men også mentalt nærværende!

 • Du ikke længere føler der er regler for hvad du må og ikke må spise, men hvor du spiser efter det du har lyst til.

 • Du ikke lade mad styrer din hverdag, men hvor du selv har den fulde kontrol.

…. Og en hverdag med mere overskud, energi og frihed til at gøre mere af det der gør dig – du ved – rigtig glad.

Du får viden og redskaber der hjælper dig med at:

 • Håndtere tanker der starter din overspisning

 • Opnå et vægttab og være glad i processen

 • Finde hoved og hale i myter om kost, træning og sund livsstil
 • Komme væk fra sort/ hvid tankegang om mad
 • Opnå struktur i dine måltider, så vi sikre at din krop har de bedste vilkår

 • Mærke sult og mæthed igen, så du kan navigere naturligt i dine måltider

 • Håndtere cravings til konkrete fødevarer

 • Håndtere overspisning til sociale arrangementer

 • Bryde gamle overbevisninger som du har svært ved at slippe

Book din gratis afklarende samtale

DET HER ER MIN HISTORIE:

”Jeg havde en evig frygt for, at blive afvist”

Det er fredag eftermiddag. Jeg sidder på bagsædet af bilen ud mod vinduet. Min bror og min lillesøster sidder ved siden af mig, og min mor og en ven af familien sidder på forsæderne. Vi er ved at flytte fra København til Jylland for at bo i min farfars hus.

Jeg sidder med en Peter Plys bamse knugende ind til mig, og har svært ved at holde tårerne tilbage, samtidig med at mit hjerte galopere i mit bryst. Jeg har lige sagt farvel til min klasse. Som afskedsgave havde jeg fået en Peter Plys bamse.

Det var ikke første gang jeg skulle flytte, men denne gang skulle jeg flytte skole, og turen gik mod Jylland. Det føltes som om alt blev revet væk fra mig.

Det blev ikke sidste gang jeg flyttede skole og landsdel. Den fredag eftermiddag blev begyndelsen på nogle år der bragte mange frustrationer, følelser og tanker om, ikke at føle mig tilstrækkelig nok, føle mig smuk nok eller klog nok.

Jeg bruge meget energi og tankekraft på, at tilpasse mig mine omgivelser, og de nye mennesker jeg mødte på min vej. Jeg gjorde alt, for at den nye pige i klassen skulle blive accepteret. Min iver efter at blive accepteret, gjorde det meget svært for mig at finde ud af hvem jeg selv var, og hvad jeg selv godt kunne lide at lave.

… Hvordan jeg trøstede mig selv? Med mad. Men det er heldigvis slut nu – og det her forløb kan også være starten på slutningen for dig.

Alle forløb udarbejdes med udgangspunkt i DIG og DIN historie

For mig, er hver person jeg arbejder med unikke – med unikke historier – og det betyder at jeg altid laver et grundigt forarbejde og at alle forløb udarbejdes i forbindelse med den enkelte.

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige hverdag med madro, nærvær og overskud! 

Et forløb giver dig:

 • Personlig støtte hele vejen igennem

 • Mulighed for akut samtaler

 • Ubegrænset email kontakt særligt under krise situationer

 • Konkrete redskaber der hjælper dig i din hverdag

 • Opfølgning som sikre dig den bedste process

 • Fagligt understøttet viden og rådgivning

 • Ikke nogen løftet pegefinger!

 • Mulighed for at betale i rater

Er du klar til at slippe af med madstress og erstatte det med mere madro?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Mange tak. Din tilmelding er nu afsendt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere.

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram