Spis med kroppen og ikke hovedet – et liv hvor mad giver nydelse og velvære.

Drømmer du om at slippe det hovedstyrede fokus på mad og daglig tvivl? Oplev et samarbejde med din krop, hvor du spiser, hvad der får dig til at føle dig bedst og nyder maden. Lad mig hjælpe dig med at leve et liv med alle slags mad og større livsglæde.

Spis med kroppen og ikke hovedet – et liv hvor mad giver nydelse og velvære.

Drømmer du om at slippe det hovedstyrede fokus på mad og daglig tvivl? Oplev et samarbejde med din krop, hvor du spiser, hvad der får dig til at føle dig bedst og nyder maden. Lad mig hjælpe dig med at leve et liv med alle slags mad og større livsglæde.

Du fortjener at have en hverdag hvor du …

… VED hvad der er sundt for dig, og giver dig størst nydelse.

… oplever at du kan håndtere svære tanker om mad og krop.

… føler at du kan håndetre svære følelser i livet som du ønsker det – med og uden mad.

… kan se mellemveje og muligheder i maden, fremfor restriktioner og begrænsninger.

… får følelsen af at du passer på dig selv og din krop.

… føler tryghed i at du giver dine børn et sundt forhold til mad.

… får overskud og mental frihed til at gøre mere af det i livet du længes efter.

Jeg ved det er muligt.

De 7 adfærdsmønstre til MadRo:

Fra ukonkret målsætning, til at vide hvad der er vigtigt for dig, og din retning

Formålet er at sikre, at, du ved, hvad der er vigtigt for dig ift. at opleve et sundt forhold til mad, så vi får skabt et forløb, og en retning, der fremkalder den stærkeste motivation i dig til at fastholde de ændringer, vi arbejder på. 

Fra utrygt forhold til indtag af mad,
til et trygt forhold til indtag af mad.

Formålet er at lære dig,  kroppens helt naturlige og vigtige behov for mad, som ikke er til forhandling, men som vi alle mennesker har brug for at respektere hvis vi ønsker at opleve overskud og velvære i krop, sind og i livet. 

Din nye adfærd, vi sammen bevæger os hen imod er, at du oplever det er er nemt for dig at spise stabile næringsrige måltider, som giver dig størst ro og  energi til dagen. 

Fra at ignorere sult og mæthed,
til at spise efter sult og behagelig mæthed.

Formålet er at lære dig, at, din hjerne helt naturligt er verdens bedste kalorie-tæller, der kun ønsker det bedste for din krop, hvis du lære at samarbejde med den. Få genskabt kontakt mellem hoved og krop, så du kan mærke dit behov for mad, og stille og roligt slippe dine uhensigtsmæssige daglige regler og valg ift. mad og måltider.

Din nye adfærd, vi sammen bevæger os hen imod, er, at genskabe kontakt mellem dit hoved og krop, så du spiser, når du er tilpas sulten, og stopper, når du er behagelig mæt.

Fra at spise store mængder sødesager,
til at spise sødesager ud fra nydelse, og selv have lyst til at stoppe fordi nydelsen naturligt forsvinder.

Formålet er at lære dig, at, nydelsen ikke ligger i mængden af mad og sødesager, men at nydelsen naturligt daler allerede fra første bid du tager. 

Din nye adfærd, vi sammen vil bevæge os hen imod er, at du helt naturligt spiser moderate og tilpassede mængder, hvor du oplever størst nydelse og tilfredsstillelse – helt uden afsavn. 

Fra at spise på fristelser,
til at foretage bevidste til- og fravalg

Formålet er, at du lærer, at, blive bevidst om, de valg du spiser ubevidst fordi det er tilgængeligt, og hvordan du kan hjælpe dig selv ikke spise på tilgængelighed, men ud fra et bevidst til eller fra valg. 

Din nye adfærd, vi sammen bevæger os hen imod, er, at du bliver din egen ‘Mad-snob’. Du lader dig ikke styre af fristelser og tilgængelighed. Du vælger aktivt til og fra, hvad du ønsker at spise med god samvittighed og stolthed.

Fra at håndtere alle følelser med mad,
til at håndtere dine følelser ud fra behovet.

Formålet er, at du lærer, hvordan følelser og mad hænger naturligt sammen for alle mennesker, og at svære følelser helt naturligt kan dulmes med mad.  

Din nye adfærd, vi sammen bevæger os hen imod, er, at du formår at aflæse, hvilke følelser du står med, der i dag udløser øget indtag af mad, og hvordan du effektivt kan håndtere følelserne uden det altid skal være mad eller store mængder mad.

Fra restriktive regler om mad til et mere mildt og støttende syn på mad.

Formålet er, at du lærer, at, blive fri fra gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og gamle selvfortællinger om slankekure og regler mad, og i stedet hjælpe dig med at fokusere på de overbevisninger og rammer, der er støttende for dig og det liv, du ønsker at leve nu og fremover. 

Din nye adfærd, vi sammen bevæger os hen imod, er, at du ingen regler har, om hvor meget, hvor lidt og hvornår du skal spise, og kan derfor ikke ‘falde i’. Du bliver ikke påvirket af andres regler og forventninger – men fokuserer på at leve efter de rammer, du oplever er støttende for din hverdag, og den du ønsker at være for dig selv og din familie. 

Alle processer tager udgangspunkt i hvad der er vigtigt for dig. Rammen tilpasses dig, og ikke omvendt.

Alle forløb tager udgangspunkt i DIG, DIN historie og DIT liv!

For mig, er hver person og familier, jeg arbejder med, unikke – med unikke historier – med deres hverdag – og det betyder, at jeg altid laver et grundigt forarbejde, og at alle forløb udarbejdes med dig i centrum.

Lad mig hjælpe dig til at finde din start, din process og din fremtidige (OG FAMILIENS) hverdag med madro, nærvær og overskud!

Du får den fulde opbakning og vejledning, du har brug for.

75-90 min. opstartssession, der sikrer en klar forventningsafstemning, retning og motivation.

10 x 1:1 online samtaler – der sikrer vi kommer i dybden, når vi arbejder med dine madvaner, samt fleksibilitet i hverdagen, og mulighed for at føre samtaler, der hvor du føler dig bedst tilpas.

Støtte og vejledning – du kan skrive til mig, og forvente støtte og vejledning i løbet af ugen. Dette redskab har høj værdi og effekt, og sikre at du føler dig støttet både i de gode og sværere perioder der pludselig opstår.

En coach, der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for, at du skal få succes med din udvikling. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb.

Et unikt forløb for dig, der tager udgangspunkt i, at forløbet skal tilpasses nogle ukontrollerede og foranderlige vilkår. Det er en af grundene til, jeg bl.a. ikke har mange 1:1 klienter ad gangen – for at sikre optimal nærvær, samt fleksibilitet ift. fx hvis du har barn syg. Der opkræves ikke gebyr.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, refleksions-bog, værktøjer og fokuspunkter efter hver samtale – som sikrer dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler kan optages og gemmes som lydfil.

I mine forløb er vi ikke bare coach og klient –  vi er sparringspartnere, der har fokus på at skabe en tryg og stærk relation, som er det, jeg ser og ved, har stor betydning for det forandringsarbejde, vi har foran os.

Er du nysgerrig på hvad andre har at sige om forløbet?
Så læs med neden under:

”Jeg kan lettere være i madsituationer, og sige stop, når min krop ikke har brug for mere”

Jeg føler mig i stand til at mærke efter min sult, og hvad jeg faktisk har lyst til i min krop, så den ikke bare køre på automatpilot.

Jeg har generelt fået et indblik i mine ubevidste vaner, og hvad der arbejdede imod mine mål. Jeg er blevet mere reflekterende over hvad og hvornår jeg spiser, og har fået sat nogle ord på mange af de ting jeg gik og tænkte, følte og gjorde, som jeg ikke selv kunne sætte ord på.

Jeg føler mig godt rustet til fremtiden.

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür

Jeg har fået inspiration til et sundere liv, mere glæde og energi i hverdagen

Det har givet mig så meget! Jeg har fået inspiration til et sundere liv, mere glæde og energi i hverdagen,  samt styrket min bevidsthed omkring det at tage gode/sundere valg for mig selv i hverdagen. Det har været så befriende at opleve, at det kan lade sig gøre at ændre på, hvad jeg selv troede var meget fastgroede vaner.

Det vigtigste er at jeg har fået sat nogle ting på plads inde i mit hoved, som har gjort det nemmere at slippe ’skammen’ over mine tidligere vaner.

Turid Danielsen

”Jeg føler mig stærkere og mere i kontakt med mig selv.

Jeg har fået rigtig meget perspektiv på tingene, og er begyndt at kunne se alternativer til den måde jeg levede på før, uden at jeg føler mig låst eller har en masse restriktioner, jeg skal leve efter. Jeg har et større fokus på nydelse og mine egne værdier. Det gør, at jeg føler mig stærkere og mere i kontakt med mig selv.

Det vigtigste jeg har fået ud af forløbet er at der ER alternativer til restriktiv spisning, når man gerne vil leve sundt. At man også godt kan spise godt og nyde uden at det kan ses på vægten.

ProfilbilledeKarin Jensen

”Idag har jeg nogle konkrete værktøjer til at arbejde med og modstå min impuls/uvane

Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Det har bl.a. givet mig rigtig meget at få mulighed for at tale om og sætte ord på de vaner, som ikke gør noget godt for mig. Det var derfor først under vores samtaler, at jeg blev bevidst om, at jeg spiser på følelser generelt – uanset om det er glade, kedsommelige eller triste følelser. Idag har jeg nogle konkrete værktøjer til at arbejde med og modstå min impuls/uvane, så jeg kan styre, om jeg vil reagere på følelserne ved at spise eller ej. Det handler ikke om forbud, men derimod om at forstå følelserne og bestemme, hvordan jeg vil handle på følelserne.

Jeg har også lært, at jeg faktisk kan tage styringen over det her. At jeg kan komme i mål, når jeg følger en realistisk plan. At jeg kommer tættere på mit mål – selv de dage, jeg ikke er særlig motiveret. At det er ‘a work in progress’ – ikke alle dage er lige vellykkede, men at jeg hver dag gør noget, der bringer mig tættere på mit overordnede mål.

Lise Marie Lagoni

Jeg har fået mere energi og er blevet gladere.

Jeg har det bedre. Jeg har fået mere energi og er blevet gladere. Det betyder, at jeg kan overskue at lave nogle andre ting om aftenen end at se tv. Og jeg tror mere på, at det kan lykkes mig at få tabt mig, det jeg ønsker. 

Det vigtigste har været at forstå, hvorfor jeg overspiser. Fx at jeg gør det, når jeg er træt. Det har gjort det lettere at forebygge, men også at tage mig bedre af mig selv de dage.

Amalie

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst

“Jeg tænker helt generelt mindre på hvad jeg spiser, og det er simpelthen så dejligt!

Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter. De største ændringer er, at jeg ikke længere forbyder mig selv noget. Jeg spiser mere sukker end jeg har gjort før, det er bare slet ikke i de samme mængder, og det er mere fordelt ud. Det at jeg ikke skal skælde mig selv ud over at spise slik/kage eller andet, og straffe mig selv med en løbetur er en kæmpe turn-around. Et indtag af noget sødt/”usundt” følger mig ikke længere hele dagen.”

Frederikke

Du får viden og redskaber, der hjælper dig med at:

  • Finde ud af hvad MadRo er for dig, og hvordan din rejse ser ud for at du opnår MadRo.

  • Føle du er i førersædet og kan mærke, hvad der er godt for dig (og ikke alle mulige sundhedseksperter)

  • Forstå hvorfor du spiser, som du gør (det handler aldrig om, at du bare skal tage dig sammen)

  • Spise ud fra dine sult og mæthed, så du lære at stoppe ved behageligt mæt.

  • Spise ud fra nydelse og tilfredsstillelse – uden afsavn, ubehag og dårlig samvittighed.

  • Slippe tankemylder og dårlig samvittighed om mad & krop

  • Ikke lade dig ubevidst styre af fristelser, men træffe bevidste til- og fravalg, og handle ud fra det din krop og dit sind har brug for.

  • Skelne mellem fysisk sult og psykisk sult, og forbinde samarbejdet mellem krop og hoved.

  • Genkende og håndtere følelser med andre og bedre strategier, uden at bruge mad som alt-i-én-løsning.

  • Minimere følelsen af kropsskam – at kroppen skal fixes, for at du kan føle dig god nok

Forløbet er ikke til dig, der leder efter en vægttabsmetode, men til dig der er klar på mere ro og glæde ved mad og din krop. 

MadRo forløbet er lavet til dig, der ønsker at skabe et bedre samarbejde med din krop. Finde ro til mad i hverdagen, i weekender, på ferie generelt. For at du kan genskabe kontakt til din krop og skabe er holdbart samarbejde med den, er det vigtigt, at du ikke styres af et specifikt mål på vægten, da dette vil gøre processen hovedstyret, og udfordre os i at arbejde i dybden med årsagerne til din nuværende spiseadfærd. 

Jeg hjælper dig i stedet med at fokusere på mål ift. din spiseadfærd. ‘Hvad ønsker du konkret at erstatte din nuværende spiseadfærd med, som giver dig større trivsel og glæde i dit liv?’ ‘Hvad skal der til for at du når der hen?, ‘Hvad skal der til for at du føler du er i mål med din adfærd?’.

Jeg hjælper dig få skabt et stærkt fundament ift. din spiseadfærd af rare og bevidste madvaner, som du kan se dig selv have mange år frem, og ikke mindst give videre til dine børn.

At et vægttab opstår under forløbet, kan sagtens ske, men det er ikke formålet.
Det er heller ikke formålet, at din vægt vil løbe løbsk op ad.

Jeg støtter dig HELE vejen i din proces, og sørger for at du føler dig tryg. 

Så hvis du er klar til at få opbygget et fundament af rare og stærke madvaner, der skal hjælpe dig mange år frem, så lad os sammen tage en snak omkring, hvad der er det bedste for dig.

 

Gavekort er også en mulighed

Hvis du har brug for en økonomisk håndsrækning, eller ønsker at give en økonomisk håndsrækning til at opstarte i forløb, så kontakt mig endelig.

Du får et fint bevis og beskrivelse omkring gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

Er du klar til at hvile i dig selv og dine madvaner? Give dig selv og dine børn større nærvær!

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

Jeg har et begrænset antal forløb kørende ad gangen. Du har derfor min fulde opmærksomhed, og du er sikret en coach der er dedikeret på at arbejde lige så intenst på din drøm som dig selv!

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring, næste gang forløbet starter op).

Mine seneste Instagram posts