Mit hjerte banker for, at DU kan opnå dit drømmemål og får en hverdag du elsker – for altid

Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje og gift med Kristoffer. Jeg har en Kandidatgrad i Ernæring og er Certificeret Vanecoach, Vaneterapeut og Metakognitiv terapeut. Jeg har specialiseret mig i at skabe varige livsstilsændringer for kvinder, der savner at være en prioritet i deres eget liv.

Mit hjerte banker for at hjælpe dig komme væk fra et overdrevent negativt fokus på mad, krop, to-do-lister og lav tro på sig selv. Mit mål er at få dig derhen, hvor du føler dig afslappet i forhold til mad, din krop, dine tanker, din hverdag og hviler i dig selv. Fordi hviler du i dig selv, vil dit overskud og nærvær være større til at fokusere på det, du ønsker at fylde dit liv med – og handle der efter. 

Er du ‘det menneske’? Så er du i gode hænder hos mig. At du er her og læser dette betyder, at du er klar til noget nyt i dit liv – og jeg er klar til at guide og hjælpe dig på din ‘rejse’. Det bliver udfordrende, men frem for alt FANTASTISK – det garanterer jeg!

sine og lilje - om mig

Min baggrund

Opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – en ekspert med en stærk udannelsesmæssig baggrund, reel hands-on erfaring, og ikke mindst fokus på hele mennesket, og den hverdag du omgiver dig i.

Cand.scient i human ernæring

v/ Københavns universitet

Prof. bach. i ernæring og sundhed

 v/ Metropol Professionshøjskole

Certificeret Rygestopskonsulent

 v/Kræftens bekæmpelse & Rygestopskonsulenterne

Certificeret Vanecoach, Vaneterapeut og Overspisningscoach

v/ Morten Elsøe og Anne Gaardmand

Certificeret Meta Mindcoach

v/ Mind Institute

Jeg har gået vejen selv

Jeg kender smerten ved at føle, at man bruger alt ens energi på at få alt sammen til at hænge sammen, og gøre det bedste for sin familie og alle andre, og når dagen er omme, så er man så udkørt, at det eneste der trækker i én, er sofaen og den plade chokolade der ligger i skabet.

Jeg kender følelsen, men jeg kender også løsningen.

De mennesker, jeg arbejder med, er ofte kvinder, og særligt mødre, der har prøvet at gå vejen selv mange gange, men som nu er klar til at investere i sig selv, og en professionel sparringspartner, for at kunne realiserer deres drømmemål.

Jeg hjælper de kvinder med at lykkes med at nå i mål med deres drømme, og samtidigt få et liv med overskud, balance og ro indeni. Jeg ønsker at de opnår at komme i mål med det nærværende og overskudsagtige liv, som de elsker at stå op til HVER dag. En hverdag fyldt med frihed og fleksibilitet til at gøre, hvad de gerne vil. En hverdag som de føler er rar og nydelsesfuld – som de vil være stolte af at leve og give deres børn.

Find et forløb der passer til dig

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som vanecoach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst, 24 år

Mine seneste Instagram posts

Følg mig på Instagram