Gå fra overvældet mor til mere overskud

– og mærk nærværet i dit liv

I dette værdifulde onlineforedrag med de 4 trin finder du ud af,

  • Hvad der skal til for at finde din stærkeste motivation for et sundt liv, så du kan skabe en ændring, der holder også om 5 år eller 10 år.
  • Den største fejl, der gør at dine sunde vaner eller gode intentioner ikke holder, men du falder tilbage i gamle dårlige vaner.
  • Du vil vide, præcis hvilke 4 trin. Du skal følge, for at opbygge sunde vaner, så de bliver vedvarende. 
  • Du vil finde ud af, hvad der skal til, for at du får skabt et liv der giver dig mere overskud, glæde og nærvær som mor, uden at blive overvældet og falde tilbage i gamle drænende vaner.

Lidt overraskende bliver det tydeligt, at et sundt liv IKKE handler om at spise mindre og bevæge sig mere.

Det handler heller ikke om at spise mindre sukker, at du mangler viljestyrke eller at sætte flere regler op for dig selv.

Det handler blandt andet om at finde ind til dine værdier, prioritere dig selv og leve dit liv på den måde, der er mest meningsfuld for dig og din familie.

Få gratis adgang til onlineforedraget med de 4 trin, og find ud af, hvad der i virkeligheden skal til for at skabe vaner, der nærer dig og din familie.

intuitiv spisning

Samtidig vil du fremover modtage nyheder, tips og inspiration fra mig omkring, hvordan du skaber mere overskud, nærvær og glæde i din hverdag som mor uden at blive overvældet i dit liv. (du kan nemt afmelde dig igen med et enkelt klik).