Invester i dine medarbejders mentale trivsel 

Jeg hjælper gennem foredrag og workshops, med at skabe bæredygtige arbejdsbetingelser på jeres arbejdsplads ved, at inddrage et højt fagligt niveau, passion og energi – som efterlader de ansatte med tankevækkende viden og effektive værktøjer, som kan hjælpe dem opnå bedre betingelser i sit (arbejds)liv. 

Invester i dine medarbejders mentale trivsel 

Jeg hjælper med at skabe bæredygtige arbejdsbetingelser på jeres arbejdsplads ved, at inddrage et højt fagligt niveau, passion og energi – som efterlader de ansatte med tankevækkende viden og effektive værktøjer, som kan hjælpe dem opnå bedre betingelser i sit (arbejds)liv. 

Foredrag & Workshops 

For mange danskere er arbejdslivet blevet en kilde til stress, angst og udbrændthed. Ifølge WHO er udbrændthed et resultat af udsættelse af for langvarig arbejdsrelateret stress, og involverer følelsesmæssig udmattelse og mangel på personlig præstation, med betydelige konsekvenser for helbred og faglige kompetencer.

Mennesker med høj følelsesmæssig belastning i arbejdslivet er i særlig risiko for at udvikle udbrændthed, hvilket ikke er bæredygtigt for nogen virksomhed. 

Hvis der skal skabes en bæredygtig virksomhed, skal der fokus på at skabes en bæredygtig arbejdskultur, og det kan gøres ved at give de ansatte muligheden for at stifte kendskab med viden om det at være et menneske i et moderne (arbejds)liv, og redskaberne til hvordan vi støtter os selv og hinanden i at håndtere følelsesmæssige belastninger ansatte kan opleve i løbet af en arbejdsdag.

Det er min hensigt, at mine foredrag og workshops skal igangsætte nye tankemønstre og handlinger, som vil forbedre de ansattes arbejdsliv såvel som privatliv.

Læs om nuværende foredrag & workshops nedenunder:

foredrag tankemylder

FOREDRAG 

Gør dig klar til et foredrag af højt fagligt niveau, som vil lære de ansatte hvordan tanker fungere for os mennesker, og hvordan de hænger sammen med ens adfærd dvs. den måde vi reagere på gennem tanker, følelser og helt konkrete handlinger

De ansatte vil lærer at forholde sig konstruktivt til sine tanker, så de kan fokusere på det, der giver dem værdi, i arbejdet og privat. De vil gå der fra med effektive og simple øvelser der kan foretages på arbejdet og derhjemme på egen hånd.

Det lavpraktiske
Foredraget varer efter aftale 45-120 minutter.
Mulighed for workshop
Pris efter varighed, indhold og aftale.

JEG VIL GERNE VIDE MERE
Foredrag mentalt overskud

FOREDRAG

Gør dig klar til et foredrag af højt fagligt niveau, som efterlader de ansatte med tankevækkende forståelse om sig selv, sin hjerne, sin motivation, og hvordan de helt konkret kan blive mere handlekraftig ift. at hjælpe sig selv opnå bedre betingelser i sit (arbejds)liv.

Et foredrag der gennem forståelse for det at være menneske, adfærdspsykologiske perspektiver og Compassion fokuseret tilgang, præsentere  årsagerne til og konsekvenserne af den mentale overvældelse alt for mange personer bevæger sig i idag på arbejdet og privat.

Det lavpraktiske
Foredraget varer efter aftale 45-120 minutter.
Mulighed for workshop
Pris efter varighed, indhold og aftale.

JEG VIL GERNE VIDE MERE
Foredrag om vaner

FOREDRAG

Gør dig klar til et foredrag af højt fagligt niveau, vil give medarbejderne en forståelse for, hvorfor de i dag har svært ved, at fastholde de sundhedsmål de år efter år sætter for sig selv – og hvad de i stedet kan gøre for at komme tættere på deres mål, og høste af deres egen succes, til at blive ved med at fortsætte den gode ændring, de er i gang med for sig selv. 

De vil gå derfra med en viden om, hvad vaner er, hvordan de får gjort intention til handling, og derfra handling til virkelighed. De får konkret vejledning til hvad de selv kan gøre i hverdagen for at bryde en vane ned, og opbygge en. Hvad end det er ønske om at ændre madvaner eller bevægelsesvaner eller noget helt tredje, med fokus på et sundt og fysisk helbred.

Det lavpraktiske
Foredraget varer efter aftale 45-120 minutter.
Mulighed for workshop
Pris efter varighed, indhold og aftale.

JEG VIL GERNE VIDE MERE