Mere nærvær i hverdagen

Sku ned for selvkritik & tankemylder

Kunne du tænke dig at håndtere drænende tankemylder og urealistiske mentale to-do lister bedre i hverdagen?  Vil du gerne have hjerne’ro og længere lunte, så du ikke bliver slået ud af kurs, men oplever større handle kraft? Drømmer du om mere overskud til at være mere nærværende i din hverdag og være gladere?

Så er du det rette sted.

Du får adgang til forløbet lige efter købet.

Få mere nærvær i hverdagen

Skru ned for selvkritik & tankemylder

Kunne du tænke dig at håndtere drænende tankemylder og urealistiske mentale to-do lister bedre i hverdagen?  Vil du gerne have hjerne’ro og længere lunte, så du ikke bliver slået ud af kurs, men oplever større handle kraft? Drømmer du om mere overskud til at være mere nærværende i din hverdag og være gladere?

Så er du det rette sted.

Du får adgang til forløb lige efter købet.

the mental load

Mentalt Overskud

Sådan får du større nærvær i hverdagsræset

Vil du lære at mestre en af de bedste strategier, der kan give dig større nærvær i hverdagen med din familie, og ikke mindst dig selv? 

I mit eget liv med mange selvkritiske tanker, og ikke mindst endnu flere tanker efter jeg er blevet mor, der både bunder fra de største bekymringer, til alverdens hverdagspraktiske gøremål – så er der en evne, der hjælper mig med at holde sammen på mig selv i hverdagen, og formå at være den mor, kvinde og coach jeg ønsker at være – og det er evnen til at kunne håndtere mine tanker. 

Skrue op og ned for dem, som jeg ville skrue op og ned for en radio, hvad end jeg har brug for at høre en god sang, eller om jeg har brug for ro til at koncentere mig om det jeg har gang i lige nu.

Denne evne har jeg hjulpet mange med at udvikle over de sidste år i mine 1:1 forløb, og nu har jeg endelig fået muligheden for at hjælpe endnu flere igennem dette effektive Pocket Coach forløb:

Du får strategien der på kun 3 uger lærer dig at: 

✔️ Skrue ned for unyttige tanker – så de ikke dræner dig for timevis af energi om dagen.

✔️ Blive mere handle kraftig  – fokus på tanker der er nyttige for dig privat og professionelt.

✔️ Blive ægte nærværende – få mere ud af tiden du har med familie, venner, og dig selv. 

✔️ Bevare større ro i livets følelsesmæssige rutsjeture – og mere rummelig. 

✔️Blive mindre hovedstyret og komme ned i kroppen – og forbyg udbrændthed. 

✔️ Lægge dit arbejde mentalt når du har fri, og være tilstede når du kommer hjem

Hør, hvad disse fantastiske kvinder har fået ud af deres forløb

Og stop så lige op og overvej, hvilken værdi det kunne give dig, at håndtere dine tanker, så du kan fokusere på det der er meningsfuldt for dig?

Min Pocket Coach forløb, giver dig let adgang til kompetent, anerkendende og lettilgængelig støtte, der vil hjælper dig skabe selvudvikling i en travl hverdag.

“Jeg kan i dag, meget bedre skelne mellem, hvor har jeg indflydelse og hvor har jeg ikke. Jeg er meget mere bevidst om, hvor jeg skal ligge energi i tankerne og hvornår skal jeg ikke – og fokusere på hvad der er vigtigt!. Jeg har haft meget fokus på at lære ikke at overtænke. Fx min datters stil. Nu ser jeg hende for hvem hun er. At blive opmærksom på det her – gør jeg går ind i en helt anden tilgang til teenageårerne. Jeg skal ikke løse hele verden for hende, og selv om jeg vidste jeg ikke skulle det, så tog jeg det med før.”

MOR, TIL TRE
“Jeg er et helt andet sted mentalt. Jeg er meget mere tilgivende, rummelig, opmærksom.  Jeg har formået at stoppe mine tanker, inden de får lov til at køre afsted med mig, uden at jeg bliver fanget af dem. De gamle overbevisninger kan til tider poppe frem, men jeg opdager dem og siger “hov hov, jeg ved hvad de indebærer” – og det betyder jeg ikke bliver fanget af dem, og ikke slår mig selv oven i hovedet mere!”

MOR, TIL EN
“Jeg var fyldt med dårlig samvittighed, og besluttede at gå i bad. Og manner! Sikke en oplevelse.. at stå der under det varme vand, og få ro til at tænke sig om.. Pludselig kunne jeg mærke alt det jeg har trænet træde i kraft! Jeg kunne ændre fortællingen til en “hvor er der for hårdt og synd for mig” til en” hvor er jeg heldig t vi/de har så mange oplevelser vi skal deltage i”. Jeg kunne lave tanketog, lukke ned for “alarmberedskabet” og alt mulig andet, der gjorde at weekenden blev i total overskud – men masser af leg med børnene, vildt meget praktisk og super humør.

MOR, TIL TRE
Jeg har altid været meget på vagt hvad jeg spiste og hvor meget jeg spiser  – men i dag gør jeg hvad jeg har lyst til. I dag distancere jeg mig fra gamle tanker, der ivrigt fortæller om gamle regler ift. sund/ usund mad.  Jamen, jeg spiser bare mad.”

MOR, TIL EN

Her er hvad du får …

Et forløb med frie hænder

Forløbet er lavet så selv dig som er travl, kan finde tid til at arbejde med dig selv. Det er et lyd-forløb, hvilket giver dig frie hænder til, at lave andre ting imens du lærer.

Online Forløbet indeholder helt simpelt:

  • 8 lydfiler – lige til at have med i lommen (og i ørene)

  • 6  øvelser – der lærer dig slippe unyttige tanker

  • Guidet vejledning i praktiske øvelser
  • Separate vejledninger til alle øvelserne
  • Fokusplan så du får lavet øvelserne

  • Refleksionsark over din process
  • Én woorkbook som samler alt på et sted, og sikre overskuelighed

+ Det hele er dit til evigt eje.

Du får viden og konkrete ideer til, hvordan du præcist kan starte, for at skabe mere luft til dig. Du får faglig forståelse for hvorfor den måde du håndtere tanker på er afgørende for din trivsel og mulighed for at skabe et tilfredsstillende og meningsfyldt liv. 

Så sæt dig godt til rette eller gå en tur og lyt til dette onlineforløb, som vil hjælpe dig opnå mere ro i hovedet, og få flere timer med større mentalt overskud i hverdagen.

Sådan er forløbet sammensat:

Fundamentet

En faglig introduktion til de teorier som er anvendt i forløbet, og hvorfor den måde du håndtere tanker på er afgørende for din trivsel og mulighed for at skabe et tilfredsstillende og meningsfyldt liv.

Indhold
Intro til hele forløbet (Lydfil, 23 min)

1. Grund Øvelse 

Denne øvelse vil lære dig at fange dine tanker, og ikke at gå ind i tankerne.

Det vil give dig muligheden på sigt at lære at være med de ubehagelige tanker, der kan komme, og stadig formå at fokusere på det, som er vigtigt for dig her og nu. Det vil give dig energi til at gøre mere af det, du ønsker skal fylde i din hverdag

Indeholder
Lydfil 8 min – Intro til 1. øvelse
Lydfil 15 min – Guidet vejledning i 1. øvelse
Laves de første 1,5 uge, dvs. ca 10 dage

Fysisk vejledning til øvelsen finder du i workbooken
+ fokusplan og refleksionsark

Obs. Når du er blevet vejledt i øvelsen tager den omkring 5 min at lave i praksis.

2. Grund Øvelse

Her arbejder du med at træne hvordan du kan gøre det acceptabelt at lade alle tanker komme, uden at frygte at de er der, eller at du ikke får taget tid til dem.

En øvelse der hjælper dig undgå at undertrykke tanker.

Indhold
Lydfil 5 min – Intro til 2. øvelse

Fysisk vejledning til øvelsen finder du i workbooken.
+ fokusplan og refleksionsark

Obs. God at supplere til 1. øvelse

Der går 10 dage mellem øvelse 1 og 2, før du går i gang med øvelse 3

3. Grund Øvelse

Denne øvelse har fokus på at træne dig i dine auditive triggere, der kan få dig til at blive fanget af dine tanker og følelser.

Det auditive element i øvelsen styrker dig i at blive opmærksom på lyde i dine omgivelser, der normalt ville kunne starte en ubehagelig tankerække i dig. Eksempelvis ubehagelige kommentarer eller foruroligende samtaler. Den skal hjælpe dig blive endnu skarpere, og bevidst om din reaktion på tanker, og hjælpe dig til at minimere de følelsesmæssige reaktioner auditive triggere kan skabe i dig.

Indhold
Lydfil 10 min – Intro til 3. øvelse
Laves sammen med øvelse 1 + 2
Laves på de sidste 1,5 uge (ca. 10 dage)

Fysisk vejledning til øvelsen finder du i workbooken.
+ fokusplan og refleksionsark

SOS – Øvelser

Her får du 4 øvelser til at bruge i hvilken som helst henseende, hvor du oplever et følelsesmæssigt ubehag, og ønsker at finde ud af
ubehaget, og tilbage til ‘nuet’, dvs. der hvor du ønsker dit fokus skal være.

De tager max 5 min. at lave hver, og kan også gøres på kortere tid med øvelse. Enormt effektive i en travl hverdag.

Indhold
Lydfil 4 min – Intro til metoden og de tre grundprincipper du også kan anvende i praksis
Lydfil 5 min – Guidet vejledning i 1. SOS-øvelse
Lydfil 5 min – Guidet vejledning i 2. SOS-øvelse

Obs. Fysisk vejledning til øvelserne finder du i workbooken.

Mangler du en gave?

Dette forløb egner sig godt til en babyshower, barselsgave, morsdagsgave, farsdagsgave, til en kollega med mange bekymrende tanker, eller en person du ønsker at give en hjælpende hånd til at bruge mindre energi på unyttige tanker.

Er du interesseret i det, så kontakter du mig, og du får et fint bevis og beskrivelse omkring gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

Mine seneste Instagram posts