Få ro i dine tanker, og bliv mere nærværende i din hverdag – hver dag.

Jeg lære dig, hvordan du helt konkret kan skrue ned for unyttige tanker – så du i stedet kan opleve større mental frihed, og bruge din energi lige der, hvor du ønsker at prioritere dig selv og være nærværende.

Forløbet hjælper dig med at udvikle nye tanke-strategier, som du kan anvende i alle livets aspekter både privat og arbejdsrelateret.

Få ro i dine tanker, og bliv mere nærværende i din hverdag – hver dag.

Jeg lære dig, hvordan du helt konkret kan skrue ned for unyttige tanker – så du i stedet kan opleve større mental frihed, og bruge din energi lige der, hvor du ønsker at prioritere dig selv og være nærværende.

Forløbet hjælper dig med at udvikle nye tanke-strategier, som du kan anvende i alle livets aspekter både privat og arbejdsrelateret.

Du ved du har mere i dig, og du VED at din hverdag er afhængig af dig, af din energi, og du er parat til gøre mere for at hjælpe dig selv.

Jeg viser dig hvordan.

TankeRo giver dig evnen til at 

  • Slippe unyttige tanker og fokusere på de nyttige tanker.

  • Håndtere svære tanker, og mærke større glæde og nærvær i hverdagen. 

  • Mærke dig selv, dine grænser og dine behov. Så du ved, hvornår det er bedst at sige til og fra, for at passe på dig selv. 

  • Få mere mental frihed, og bruge din energi på det du længes mere af i dit liv.

  • Passe på dig selv, din krop, dit sind, og være den person du ønsker at være. 

Jeg ved det er muligt.

Du får den fulde opbakning og vejledning du har brug for.

5 x 1:1 online samtaler – der sikre fleksibilitet i hverdagen, og mulighed for at føre samtaler, der hvor du føler dig bedst tilpas.

Praktiske værktøjer – der styrker dig i at udvikle nye tankestrategier

Fri adgang til mig 24/7 – du har min støtte mellem alle samtalerne, hvilket betyder du kan skrive til mig i den online dagbog du får, eller på mail og forvente svar og støtte. Dette redskab har høj værdi og effekt for dem jeg har i forløb, og jeg giver mig altid god tid til at svare.

En coach der er faglig stærk, nærværende og topmotiveret for at du skal få succes med din udvikling. Jeg går 120% ind i hvert af mine forløb.

Din egen personlige mappe online – Alt materialet er samlet. Din personlige handlingsplan, dagbog, værktøjer, og fokuspunkter efter hver samtale – som sikre dig retning og overblik under hele forløbet. +  alle vores samtaler kan optages og gemmes som lydfil.

Enden på tankemylder
og starten på mere energi

Du vil lære at forstå, hvorfor du gør som du gør, hvordan du kan ændre de ting, som du ikke synes fungerer og ikke mindst, hvad du kan gøre for, at det du drømmer om bliver til virkelighed. 

Du lærer at skabe mere ro i hovedet, og i praksis skelne mellem de tanker der er nyttige for dig, og hvilke der ikke er.

Det hele foregår gennem personlige samtaler med mig, kombineret med de øvelser jeg viser dig. Øvelserne skal laves i mellem samtalerne, og tager mellem 5-15 min dagligt. Nogle kræver din bevidste tilstedeværelse, og andre kan udføres imens du laver andre ting.

Den del der udføres i praksis, er nøglen i at udvikle færdighederne til at håndtere dine tanker og slippe de unyttige tanker, så du kan få ro i hovedet ved at slippe tankemylder og bekymringer.

ALLE kan lære det! Lad mig hjælpe dig.

Er du nysgerrig på hvad andre har at sige om mig som coach?
Så læs med neden under:

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør hende i stand til at snakke om fx kost, fordi hun rent faktisk har viden på det område. Det giver en tryghed, i at jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen

”Andre skal vælge Sine som coach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet virker velgennemtænkt og tilrettelagt, så jeg føler, at jeg får meget ud af hver gang”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt.”

Ditte Hansen

“Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne sige alt til dig uden at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele virker meget ægte!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst

“Sine er god til at sætte dig ind i den enkeltes problemstilling i stedet for at lave en one-fits-all løsning

Du har været nærværende, opmærksom og rigtig god til at pejle dig ind på lige præcis hvad jeg havde brug for. Du er god til at sætte dig ind i den enkeltes problemstilling i stedet for at lave en one-fits-all løsning

Frederikke

Gavekort er også en mulighed

Hvis du tænker at kunne have brug for en økonomisk håndsrækning, eller ønsker at give en, en økonomisk håndsrækning til at opstarte i forløb, så kontakt mig endelig.

Du får et fint bevis og beskrivelse omkring gaven, samt mulighed for at sende en personlig hilsen med.

Er du klar til at hvile i dig selv og dine tanker? Give dig selv og dine omgivekser større nærvær?

Book din gratis afklarende samtale herunder, og lad os finde ud af om, vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål.

(OBS: Hvis forløbet er lukket, kan du altid skrive dig på venteliste – så får du direkte besked, hvis der er blevet en plads ledig eller få et forspring næste gang forløbet starter op).

Mine seneste Instagram posts