Om mig

Mit hjerte banker for, at hjælpe dig finde ro i dig selv, så du kan give den ro videre til dine børn.

Jeg hedder Sine Sander Guntveit Holmstrup, og til hverdag, udover at være selvstændig, bruger jeg min energi og tid sammen med min mand og vores 2 børn. I 2020 flyttede vi til et dejligt hus i Allerød, som idag lægger rammen for vores hverdag som familie. En hverdagsramme som vi trives i, der dagligt støtter os i at mærke nærvær, glæde og taknemlighed.

Mit ønske er, at du som kvinde og mor får skabt den ro i dig selv, der skal til for, at du kan være nærværende og mærke taknemlighed og glæde i dit liv, hver dag. 

sine og lilje - om mig

Passioneret i at hjælpe dig, med at finde DIN opskrift på livsglæde

Jeg er færdiguddannet cand.scient i human ernæring fra Københavns Universitet og er derudover bl.a. Certificeret Vanecoach, Vaneterapeut og Metakognitiv terapeut. Jeg har flere års erfaring i at arbejde personligt med mennesker, som har inspireret min rejse til at specialisere mig i at skabe bæredygtige adfærdsforandringer og personlig udvikling, særligt ift. at støtte opbygning og implementering af personlige bæredygtige strategier og vaner, som danner rammen for en hverdag, der minimere mental udbrændthed, og øger mental frihed og trivsel i privat- og arbejdslivet.  

Mit professionelle og mit morhjerte banker for at hjælpe så mange, jeg kan, væk fra en hverdag, hvor følelsen af overlevelse fra den ene dag til den næste får mest plads, og i stedet over til en hverdag, hvor taknemmelighed, glæde og nærvær får dit største fokus.

Mit mål er at hjælpe så mange, jeg kan, med at trives i en hektisk hverdag, ved at vejlede og støtte med at implementere de strategier der skal til, for at du kan balancere og harmonere dine ressourcer med de opgaver, du står over for, så du oplever størst muligt mental overskud, der er vigtig for, at du har evnen til at mærke dig selv og dine omgivelser.

Mit mål er også at støtte dig i at forstå og handle på vigtigheden af at være et menneske, at prioritere dig selv, dine behov og accept af de fejl, du gør dig hen af vejen, hvis du oprigtigt ønsker at være et bæredygtigt forbillede for andre omkring dig, din familie, dine venner, dine kolleger og dine børn. 

Hvis du ønsker at skabe ægte forandring hos andre, så starter forandringen først i dig selv.  

Jeg ønsker at være den faglige og trygge relation, der har din tillid til at støtte dig i at få det liv, du hver dag ved, at du fortjener, og som du faktisk ved, alle fortjener.  

Skal vi ikke starte med dig? 

Hvis det er et ja, så er jeg klar til at guide og hjælpe dig på din ‘rejse’. Det bliver en rejse, du ikke kan eller har lyst til at vende hjem fra.Jeg har gået vejen selv

Hvis jeg havde fortalt Sine på 17 år, at hun i dag ville være selvstændig og vejlede andre mødre i at finde sin ro og identitet i rollen som mor, så havde hun nok ikke troet på mig.

Det har  nemlig ikke altid ligget i kortene, at jeg skulle blive selvstændig, og slet ikke selvstændig coach og terapeut for andre kvinder. 

Jeg er opvokset med en mor, der har levet et turbulent liv. Følelsesmæssigt og fysisk. Forskellige traumer fik lov at sætte sig i hende, og gjorde, at hun til sidst havde svært ved at se noget godt ved sig selv, sin situation, og havde svært ved at være nærværende i sin hverdag. Alt var en kamp for hende, hun var så ulykkelig over sig selv. 

Jeg ved, hun også følte sig meget ensom med de følelser, hun havde, for den gang var det et tabu at tale om, og der var heller ikke nogen rigtig hjælp at få. 

Hendes fokus på sin ulykkelighed og hendes manglende prioritering med at passe på sig selv, påvirkede hendes personlighed og hendes evne til at være nærværende over for sine børn. Til stede var hun evigt og altid, men nærværende, lyttende og nysgerrig på mig og mine søskende var en sjældenhed.

Som datter til en mor med stor mental ustabilitet var mildt sagt hårdt. Mine følelser, mine behov og min personlighed var der ikke plads til at blive rummet, og det gjorde, at jeg måtte gå med det meste for mig selv. Omvendt begyndte jeg at forsøge at rumme min mors følelser og behov, og gøre hverdagen lettere for hende. 

Når man i en ung alder ikke får rummet sine følelser, behov og bliver anerkendt for, hvem man er, så bliver det svært at lære at mærke sig selv, sine grænser og rumme egne følelser. Helt naturligt bliver ens evne til at tilpasse sig andre, og sørge for de har det godt, og at de accepterer en, så man ikke står alene. 

Jeg blev rigtig god til at tilpasse mig. Så god, at jeg i en alder af 20 år slet ikke vidste, hvem jeg var, hvad jeg ville med mit liv, og havde ikke drømme for mig selv. Min ‘pilgrimsrejse’ 

Jeg endte i Thailand, hvor jeg blev børneguide for Star Tour, og i den tid jeg levede der, begyndte jeg at mærke et behov for at ville arbejde med børn. Hjælpe andre børn med at finde sin selvtillid, selvværd, sin egen identitet, så de kan leve i en tryg hverdag og se frem mod fremtiden. Jeg overvejede skolelærer, men startede i stedet på professionsbacheloruddannelsen ernæring og sundhed. Jeg ville arbejde med børns kost- og bevægelsesvaner, og havde en ide om, at et vægttab ville give dem større selvværd.

Ja, jeg blev i den grad klogere. Jeg fandt frem til, at et barns selvværd og selvtillid ikke vil ændre sig pga. et vægttab, det handler om så meget mere. Det havde jeg egentlig nok godt altid vidst, men det her blev også min egen erkendelsesrejse og indsigt i, hvorfor og hvordan jeg kunne styrke mit eget selvværd, selvtillid og identitet i en alder af 20 år.

Jeg møder på dette tidspunkt i mit liv min nuværende mand. Vi bliver kærester, får købt en lejlighed sammen, og han lægger ikke skjul på, at han har et stort ønske om en picture-perfect familie. Altså villa, vovse og børn i fremtiden. Han glædede sig til at skulle være far, og gerne en ung far med masser af energi til at lege med sine børn. Det eneste der fyldte mig, var derimod frygten for at blive mor.

For hvordan skulle jeg blive mor? Hvad hvis jeg blev lige så ustabil som min egen mor? Svært ved at rumme mit barn? Altid ked af det? Altid ked af mig selv og usikker på at turde leve livet og tro på mig selv? Ville jeg ikke bare skabe endnu en kopi? 

Det er jeg faktisk ikke i tvivl om, at jeg ville have gjort, hvis ikke jeg havde fået min åbenbaring om, at jeg måtte ændre min egen fortælling, og finde frem til de personlige strategier jeg havde brug for, for at blive den stærkeste, kærligste og mest støttende mor for mit barn, når jeg en dag skulle være mor. 

I samme omfang begyndte tankerne at spire, om at det ikke handlede om at hjælpe børn direkte, men hvis jeg kunne hjælpe mødre til at finde mere ro, glæde og trivsel i deres liv, så var jeg overbevist om, at det ville være den bedste måde at hjælpe børn på. 

Så i dette vendepunkt i mit liv begyndte min rejse mod at lære, alt hvad jeg kan om personlig udvikling, adfærd, mental sundhed og vaner, med det store ønske at jeg først og fremmest må hjælpe mig selv for at kunne hjælpe andre (også med tanke på mit fremtidige barn) med både personlig erfaring og fagligt understøttet viden.

Det store vendepunkt. 

Idag har jeg min egen virksomhed, hvor jeg udover at holde foredrag og workshops i virksomheder, med henblik på at styrke mental sundhed, så hjælper jeg særligt mødre med at finde tilbage til sig selv i en hektisk hverdag, som lige nu dræner dem mentalt for hver dag der går, med at implementere et trygt og solidt fundament af en hverdag, der bygger på de værdier, vaner og personlige strategier, der dagligt støtte dem i at være den person, de ønsker at være over for sig selv, sin partner og sine børn – hele året rundt. 

Jeg har selv fundet en min vej ud af en begrænsende selvfortælling, overspisninger og manglende tro på at være god nok, til i dag at vide hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg prioritere min tid og energi på, hvad der skal til for at sortere mellem nyttige og unyttige tanker og hvordan jeg følelsesregulere uden et misbrug af mad eller andre nydelsesmidler som alkohol, TV, SOME. I dag oplever jeg mig selv som værende den aller bedste mor for mine børn, og jeg elsker den hverdag jeg dagligt er med til at bygge op omkring dem. 

Der er stadig rum for forbedringer ift. at håndtere min fortidens stemme, men det acceptere jeg og vælger i stedet for,  at fokusere på der hvor jeg er lige nu, og tager de udfordringer der kommer, når de kommer, så jeg kan bruge al min energi på at være til stede og nærværende i den hverdag jeg omgiver mig med. 

 

En stærk motivation, der også driver mit selvstændige hjerte hver dag, er at jeg i dag har det bedste forhold til min egen mor. Hun er blevet den største personlige motivation for, at det aldrig er for sent, og vi alle har mulighed for at skabe bæredygtig og positiv personlig udvikling og forandring, hvis vi tillader os selv at tro på det, og tage imod hjælp. Jeg er så taknemmelig for at hun fik stoppet op, mærket efter og tillod mig at være en støtte i hendes rejse. Hun er den sejeste mor og mormor jeg kender for mig og mine børn. Så tak for dig mor, for på trods af den smerte der har været, så har vi begge fundet vejen til at leve hver for sig og sammen med en stor glæde, og jeg ville ikke have haft det hjerte jeg har for min virksomhed og klienter, hvis ikke jeg havde haft min historie med mig. 

Jeg håber, det er den inspiration jeg giver videre – for så ved jeg, jeg ikke kun er lykkes for mig selv – men også som det forbillede af en mor jeg har en drøm om at være. 

Tak fordi du læste med! 

”Sine har været god til at lytte, og oversætte nogle af de ord jeg har sagt,

så de dels bliver sat mere positivt op,så jeg kan selv kan høre, hvad det faktisk er jeg siger. Det er helt vildt rart, at Sine har en uddannelsesmæssig baggrund, der  giver en tryghed, og gør jeg stoler på det hun siger.

Hendes faglig viden, gør at hun som coach kan hjælpe én videre på rigtig mange forskellige plan. Samtidig synes jeg, at Sine har været vildt åben overfor, at det her er MIT forløb, og det er mig der bestemmer, hvordan jeg kører det.”

vanecoach_klient_udtalelseTine Dhür, 29 år

”Sine er virkelig rar at snakke med, fordi hun udviser meget empati

og forståelse for mig og min situation. Samtidig har det været en stor hjælp med de metaforer Sine bruger, og hendes opfordring til, at have visuelle hjælpere undervejs.”

Turid Danielsen, 30 år

”Andre skal vælge Sine som coach, fordi hun er god til at sætte sig ind i ens situation.

Hun er fordomsfri, god til at støtte, stille de rigtige spørgsmål, opmuntre, gå på klingen og virkelig få en til at komme lang i hver session. Forløbet er velgennemtænkt og tilrettelagt, som gav mig en oplevelse af, at jeg fik meget ud af hver gang vi talte sammen”.

Lise Marie Lagoni

”Sine har formået at stille de helt rigtige spørgsmål for at komme ind til kernen.

Jeg synes virkelig, at Sine har været meget professionel. Hun er god til at lytte og forstå det, jeg siger. Hun er god til at støtte mig i de udfordringer, jeg oplever med processen.

Ligeledes er hun god til at anerkende, når det er svært og påpege, at de udfordringer jeg har, er meget normale. At det ikke er noget, jeg skal være flov over. Herudover er hun også god til at komme med positiv feedback, så jeg føler, at jeg gør det godt. Helt sikkert en coach jeg vil anbefale til andre”

Ditte Hansen, 34 år

“Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne sige alt til dig uden, at du ville tænke noget af det var åndsvagt.

Det gør netop at fik åbnet op for en masse små døre inde i mig som var med til at finde ud af hvad og hvorfor der er et problem.

Du skaber et fordomsfrit rum hvor jeg følte mig set, hørt og taget seriøst. Det virker ikke som om det er noget du har valgt, at nu vil du være et “ikke-fordomsfuldt menneske” og at du bevidst har valgt at se på det bedste i folk… Det virker som om at det er din virkelighed og natur at se andre mennesker på samme øjenhøjde. Det jeg mener er at der er intet der virker påtaget. Det fandt jeg ud af ved at nævne nogle ting hvor jeg selv tænkte hun kommer til at tro jeg er mærkelig, men din respons er så fattet. Det virker som om, at du overhovedet ikke tænker noget negativt eller bliver en smule sådan ‘hold da op du er da lidt underlig’ eller lignende, over det man siger. Det hele føles meget ægte, og alle burde vælge dig som coach!”

vanecoach_klient_udtalelseClara Fyrst

Min baggrund

Opnå livsvarige forandringer med støtte fra en ekspert på området – en ekspert med en stærk udannelsesmæssig baggrund, reel hands-on erfaring, og ikke mindst fokus på hele mennesket, og den hverdag du omgiver dig i.

Cand.scient i human ernæring

v/ Københavns universitet

Prof. bach. i ernæring og sundhed

 v/ Metropol Professionshøjskole

Certificeret Rygestopskonsulent

 v/Kræftens bekæmpelse & Rygestopskonsulenterne

Certificeret Vanecoach, Vaneterapeut og Overspisningscoach

v/ Morten Elsøe og Anne Gaardmand

Certificeret Meta Mindcoach

v/ Mind Institute

GRATIS TIL DIG

I en begrænset periode kan du få de 4 vigtigste trin, der dagligt hjælper mine klienter, og nu kan hjælpe dig, til at få et sundere liv med mere overskud og nærvær.

I dette værdifulde onlineforedrag med de 4 trin finder du ud af,

  • Hvad der skal til for at finde din stærkeste motivation for et sundt liv, så du kan skabe en ændring, der holder også om 5 år eller 10 år.
  • Den største fejl, der gør at dine sunde vaner eller gode intentioner ikke holder, men du falder tilbage i gamle dårlige vaner.
  • Du vil vide, præcis hvilke 4 trin. Du skal følge, for at opbygge sunde vaner, så de bliver vedvarende. 
  • Du vil finde ud af, hvad der skal til, for at du får skabt et liv der giver dig mere overskud, glæde og nærvær som mor, uden at blive overvældet og falde tilbage i gamle drænende vaner.
online foredrag 4 trin til at gå fra overvældet til overskud

Mine seneste Instagram posts