Kom i gang med den hverdag, der gør dig glad, hver dag.

Mit hjerte banker for at sikre dig et trygt rum, som giver dig lyst og mod på, at inddrage mig i din rejse mod det, der vil give dig større glæde i livet.

Du vil igennem et personligt forløb hos mig forstå, hvordan sundhed og livskvalitet hænger tæt sammen –  du vinder ikke noget ved at sætte dine egne indre behov til side eller leve efter et urealistisk regelsæt, hvis du har et ønske om at tage bedre valg i hverdagen, få mere energi og være gladere.

Det her er en investering i din vedvarende sundhed og ikke en udgift. Vi har sammen fokus på at bruge den tid, der skal til, for at du får din ny viden og værktøjer, til at blive til vaner der støtter dig i at opnå vedvarende sundhed.

Læs mere om de forskellige personlige livsstilsforløb jeg har nedenunder eller i menuen. Det er bare en overordnet ramme, da alle forløb skræddersyes til den enkelte, og den hjælp der søges.

Tøv ikke med at booke en uforpligtende afklarende matchsamtale med mig, hvis du vil vide, hvordan et forløb vil se ud for dig.

Vanecoach Sine Guntveit og hendes datter. Sine er vanecoach for mødre der ønsker et livsstilsforløb med fokus på ændring er vaner

Livsglad Mor

12 måneders
Skræddersyet Livsstilsforløb

For dig som er mor, der ønsker at skabe sunde vaner, der får dig fra overvældet, til mere overskud.

Find din livsGLÆDE

Oplever du, at du har så mange gode intentioner for at prioritere dig selv og din sundhed, men du føler du mister pusten ved bare tanken om gå i gang?  

Ønsker du i stedet, at stå op til en dag, hvor du føler dig som en god, nærværende og sund mor, der passer på sig selv, og føler sig tryg i de vaner, du giver videre til dine børn?

Den gode nyhed er, at der er en løsning.  Du kan tage kontrollen tilbage til dig selv og skabe et sundt og mere meningsfyldt liv for dig.

Sine Guntveit arbejder med livsstilsforløb der benytter sig af en metakognitiv tilgang til at få ro på tankemylder og bekymring.

TankeRo

Intensivt Personligt forløb á 5 samtaler

For dig der ønsker mental ro og frihed fra bekymringer og tankemylder.

Find din RO i tankerne

Få én gang for alle ro i dine tanker og bliv mere handlekraftig på dine drømme

Jeg lære dig at skrue ned for unyttige og forhindrende tanker – så du i stedet kan opleve større mental frihed. Så du kan bruge din energi lige der, hvor du ønsker at prioritere dig selv og lægge din handlekraft.

Forløbet giver dig helt konkrete værktøjer til at udvikle nye tanke-strategier, som du kan anvende i  alle livets aspekter både privat og arbejdsrelateret.

Ro og nydelse til mad

Er du klar til at give slip på de tårnhøje forventninger for din mad og den dårlige samvittighed over ikke, at føle at du er sund nok, og at du ikke giver dine børn sunde vaner, som hver dag begrænser dig i at finde indre ro, være nærværende og ægte glad?

Ønsker du at finde en enkel måde at nære din krop med sunde madvaner, og lære at stole på din krop igen? Vil du være en nærværende og sund mor, der føler sig tryg ved de madvaner, du giver videre til dine børn? Så er MadRo forløbet valget for dig.

sine Guntveit arbejder med livsstilsforløb der har fokus på at skabe rare og nydelsesfulde madvaner hele året rundt.

MadRO

Personligt Livsstilsforløb
6 måneder

For dig der ønsker at lære, hvordan du på en rar og enkel måde kan nære din krop med sunde madvaner.

Mine seneste Instagram posts