Kom i gang med den hverdag, der gør dig glad, hver dag.

Mit coach-hjerte banker for at sikre dig et trygt rum, som giver dig lyst og mod på, at inddrage mig i din rejse mod det, der vil give dig større glæde i livet.

Du vil igennem et personligt coachingforløb hos mig forstå, hvordan sundhed og livskvalitet hænger tæt sammen –  du vinder ikke noget ved at sætte dine egne indre behov til side eller leve efter et urealistisk regelsæt, hvis du har et ønske om at tage bedre valg i hverdagen, få mere energi og være gladere.

Det øger tværtimod belastningen på dit mentale load, og trækker dig længere væk fra en rar hverdag, og dine gode intentioner.

Hvis du derimod vil skabe en balance mellem sundhed og livskvalitet, så har jeg den hjælp, du søger.

Jeg hjælper dig med at udvikle en rygsæk med præcis de værktøjer, du har brug for til at blive din egen bedste rejsemakker gennem livet.

En rygsæk, der indeholder mentale værktøjer, der støtter dig i at prioritere og handle i hverdagen, så du hele tiden føler dig på rette vej, til helt praktiske værktøjer, der hjælper dig strukturere og forventningsafstemme med dig selv og din omverden, så du ikke overbelaster dit mentale load.

Det her er en investering og ikke en udgift. Vi har sammen fokus på at bruge den tid, der skal til, for at få de praktiske erfaringer med værktøjerne, der gør, at de bliver implementeret i din hverdag, så du ved, hvordan de virker, og hvornår de virker bedst for dig.

Du lærer at overkomme dine udfordringer, så du fortsætter i den retning, der er vigtig for dig, og giver din dag mening.

Den retning, der gør dig til den bedste udgave af dig selv, for dig selv og for andre – hele året rundt. 

Læs mere om de forskellige personlige forløb jeg har nedenunder eller i menuen. Er der ikke et forløb, du føler, passer på dig, så tøv ikke med at booke en samtale med mig. Så kan vi sammen se på, om vi kan sammensætte det forløb, du søger.

Vanecoach Sine Guntveit og hendes datter. Sine er vanecoach for mødre der ønsker et selvkærligt vægttab og ændring er vaner

Livsglad Mor

1 årigt
Eksklusivt selvudviklingsforløb

For mødre der ønsker at forene familie- og arbejdsliv, og finde livsglæde, hver dag.

Kom på venteliste (næste opstart i 2024)

Er du klar til at give slip på et overbelastet mental load af bl.a. tanker, to-do-lister og overbevisninger, som hver dag begrænser dig i at finde indre ro, være nærværende og ægte glad? Ønsker du i stedet at stå op til en dag, du synes er rar. En dag, hvor du balancerer dine mentale ressourcer og opgaver, så du passer på dig selv, og sikrer at have indre ro og energi til at prioritere det, der gør dig glad? 

Måske ved du allerede, at din hverdag bør indeholde meget mere af det, du drømmer om, og NU er du parat til at investere i dig selv og i at få implementeret de vaner og personlige strategier, der vil give dig den hverdag.

Jeg er klar til at investere min tid og fulde opmærksomhed i dig, hvis du selv er klar til det?

TankeRo

Intensivt Personligt forløb á 5 samtaler

For dig der ønsker
mere mentalt overskud

Kom på venteliste (næste opstart i 2024)

Få én gang for alle ro i dine tanker og bliv mere handlekraftig på dine drømme

Jeg lære dig at skrue ned for unyttige og forhindrende tanker – så du i stedet kan opleve større mental frihed. Så du kan bruge din energi lige der, hvor du ønsker at prioritere dig selv og lægge din handlekraft.

Forløbet giver dig helt konkrete værktøjer til at udvikle nye tanke-strategier, som du kan anvende i  alle livets aspekter både privat og arbejdsrelateret.

Mine seneste Instagram posts