Få opskriften på en livsstilsændring

Hvad handler en livsstilsændring om? 

En livsstilsændring handler om at få skræddersyet processen til netop dig og den livsstil, du ønsker at have.

Du skal være forberedt på både det forudsigelige og det uforudsigelige i livet, for det er en del af rejsen med at opbygge gode vaner og nye rutiner, du ønsker holder.

Dine præferencer og dit energiniveau ændrer sig gennem året.

For eksempel foretrækker du måske udendørs aktiviteter om sommeren, mens du hellere vil træne indendørs aktiviteter om vinteren.

Om vinteren er der typisk mere sygdom, både pga. vejrforholdene, men da vi også ofte opholder os mere indendørs og er tættere på hinanden, er smitten ret stor.

Der er også perioder i løbet af året, hvor der er flere traditionelle arrangementer, der kan tage tid og mentale ressourcer.

Ud over de mere forudsigelige omstændigheder, er der også de uforudsigelige omstændigheder som akutte skader fx brækket ben til padel, eller fordi du lige skulle hoppe på trampolin med dit barn, fyringsrunde på arbejdet, parforholdskriser eller en slemmere form for sygdom hos et familiemedlem.

At skabe en rar og energigivende livsstil opbygget af vedvarende vaner tager tid, og det er netop årsagen til, at jeg tilbyder et skræddersyet livsstilsforløb over et år, der tager hensyn til disse skiftende behov og årstider.

Hvis du ikke har en plan, der er tilpasset dig, kan det være svært at opnå de vaner, du ønsker skal være en del af dit liv.

Hvis du ikke har en skræddersyet plan til at opbygge dine nye vaner, ift. hvordan du ønsker at leve dit liv, kan du nemt ende med at bruge meget tid og energi uden rigtig at skabe de resultater, du ønsker. Du kan ende med at bruge rigtig mange penge i kostplaner, selvhjælpsbøger, træningsplaner, skønhedsprodukter, nyt tøj uden at skabe de vaner, du ønsker.

Når du ikke har en skræddersyet plan, der er skabt lige netop til dig, kan du nemt komme til at tænke i at opnå resultater for, hvad et sundt liv på papiret kan være, i stedet for at finde ud af hvad et sundt liv vil være for dig, med din historie, dine erfaringer og dine drømme.

Hvis du primært fokuserer på at følge anvisninger og resultater, frem for skræddersyede vaner tilpasset et liv baseret på dine personlige værdier, kan du nemt komme til at tænke,

‘er det fordi, jeg ikke spiser sundt nok’

‘er det fordi, jeg ikke er god nok’

‘er det fordi, jeg ikke træner nok’

‘er det fordi, jeg ikke plejer mig selv godt nok’

‘er det fordi, jeg er ikke social nok’

‘er det fordi, jeg ikke er smuk nok’

‘er det fordi, jeg ikke laver nok hjemmelavet mad’

Det handler ikke bare om at sige ja tak til hjælp – det handler om at sige ja tak til den rigtige hjælp – en hjælp der ikke er resultatorienteret, men værdibaseret og skræddersyet til dig, til lige præcis den drøm du står med.

Det handler om at forstå dine grundlæggende værdier og få den rigtige hjælp.

Så det er desværre ikke helt nok bare at sige ja tak til hjælp fra sin mand eller sine venner eller andre, der ikke er helt kvalificeret til at hjælpe dig hele vejen i mål.

Det handler om at finde en, der bruger tid på dig – der tager højde for, hvordan du ønsker at leve dit liv, finder ind til dine værdier og tager højde for, hvem du er og derudover skræddersy en løsning til dig, hvis ønsket er at skabe en livsstilsændring.

Hvis du ikke får den rigtige hjælp til at komme i mål, så kan du ende med at bruge rigtig lang tid på at skabe vaner, der ikke holder, og i værste tilfælde kan det betyde, at du aldrig kommer helt i mål med at skabe det liv, du ønsker – med mere overskud og nærvær.

I det hele taget kræver det noget ekstra at opbygge vedvarende sunde vaner, der giver dig det liv, du ønsker at leve med mere overskud, nærvær og glæde.

Det er helt naturligt at tvivle på, om det kan lade sig gøre!

Det vil gøre en kæmpe forskel i dit liv og i dine børns liv, når du har skabt det liv, du ønsker at leve.

Og netop derfor er det et af de steder, hvor det virkelig kan betale sig at få kvalificeret skræddersyet hjælp i processen. I mit forløb får du min støtte og kvalificerede hjælp hele vejen.

Jeg tager dig i hånden og følger dig i et år – for det er min erfaring, at det kræver tid at skabe vedvarende vaner.

Da jeg giver hver og en af mine klienter den tid, det tager dem, og sørger for at skabe det mest realistiske og trygge tempo i deres udvikling, og sørger for at de altid føler sig støttet, er det vigtigt for mig, at jeg arbejder med de rigtige.

Jeg har derfor kun et meget begrænset antal pladser hvert år.

Derfor ved jeg, at der er nogle, som jeg desværre ikke har mulighed for at hjælpe.

Jeg vil derfor gerne nævne, hvilke kriterier du skal kigge efter, når du ønsker kvalificeret hjælp til at skabe en skræddersyet proces baseret på dine værdier for at skabe vaner, der hjælper dig til at gå fra at være en overvældet mor til en mor med mere overskud.

Jeg har erfaringer med, at det er netop disse 4 trin, der er afgørende for at gå fra overvældet til overskud – for at skabe vedvarende ændringer, sunde vaner, der holder resten af livet.

Jeg vil opsummere de 4 kriterier, du skal kigge efter, hvis du ønsker vedvarende ændringer.

  1. For det første skal du kigge efter en, der hjælper dig ud fra en plan baseret på værdier, og ikke resultater, så du skaber en hverdag, hvor du hver dag lever i overensstemmelse med dine værdier og derfor er glad og tilfreds og nyder dit liv og din hverdag – og ikke kun er tilfreds, når et bestemt mål er nået.
  1. Den anden ting du skal kigge efter, er én, der sikrer sig, at du har realistiske forventninger – så du ikke har forventninger, der overvælder dig yderligere i din proces og er umulige at leve op til. Du skal finde en, der sikrer sig, at du ved, hvordan du på en realistisk og støttende måde finder frem til, hvad et godt og sundt liv er for dig.
  1. Den tredje ting du skal kigge efter, er en der hjælper dig med at skabe vedvarende vaner, og bruger den tid det tager. Vaner – der varer resten af dit liv. Du skal ikke kigge efter en, der giver en onesize fit all løsning, eller lover dig et quick fix, hvor du ryger tilbage i den gamle vane efter 3 mdr. Det er derfor mit forløb tager længere tid – jeg hjælper mine kunder hele vejen i mål.

Jeg vil anbefale, at du finder én, der opbygger en konkret plan for, hvordan du skaber og implementere vaner korrekt, og tager højde for, at dit liv ikke bare står stille, men at der kan opstå sygdom eller andet udefrakommende, som du ikke kunne have forudset.

  1. For det fjerde skal du kigge efter en, der skræddersyr et forløb netop til dig, dine værdier og det liv, du ønsker at leve, og ikke en der tager alle sine kunder gennem et onesize fits all forløb. Alle har ikke det samme udgangspunkt ved opstart, dvs. de samme værdier, samme historie og liv. Alle skal ikke spise det samme eller bevæge sig på samme måde, eller brug for den samme selvomsorg. Du har brug for lige præcis det, DU har brug for, i det tempo der vil give mening for dig for at få løst lige præcis dine udfordringer, én gang for alle. Din forandring skal have plads til at tage den tid, det tager.

Lige nu har du et valg.

Du kan fortsætte med det, du har gjort indtil videre, eller du kan være nysgerrig på, hvordan du kan få opfyldt de 4 kriterier i dit næste forsøg på at få et sundere og gladere liv.

Dit valg kan betyde forskellen på, om du får skabt det liv med vedvarende vaner, der giver dig en rar og nydelsesfuld hverdag, hvor du ser dig selv være nærværende sammen med dine børn, når du rent faktisk er sammen med dem.

Det vil betyde, at du får skabt et liv med overskud, hvor der både er plads til dig og din familie. Det kan betyde forskellen på, om du får skabt et liv med sunde vaner, der støtter dig.

Eller om du fortsætter i overlevelsesmode og med en konstant dårlig samvittighed, der vil gøre dig overvældet, og på sigt øge risikoen for udbrændthed og stress.

Du må ikke tage det her som nogen løftet pegefinger, det er ment som en alvorssnak til dig om, at det er okay at tage dig selv og dit velvære seriøst.

Det er faktisk ikke kun okay, det er nødvendigt, at du som det menneske, du er, den mor du er, at tage dig af dig selv først, før du kan forvente at tage dig af andre på den lange bane.

Du har ligesom dit eget barn brug for at få dine helt basale behov for mad, væske, hvile, søvn opfyldt for at være handlekraftig, omsorgsfuld, tålmodig, nærværende.

Du har ligesom dit eget barn brug for, at de basale behov bliver lyttet til og respekteret, for at du har lyst til at være aktiv, kreativ, omstillingsparat, og social.

Og for at dit barn vokser op med respekt for sine behov, og dit barn har brug for, at du viser vejen til mere.

Få min metode med de 4 trin til at få opbygge vedvarende sunde vaner – helt gratis.

Det koster bare din e-mail, så får du adgang til onilneforedraget tilsendt.

Online foredrag fra mig til dig:

Lær hvordan du går fra overvældet til overskud med disse 4 trin

For en begrænset periode kan du få adgang til de 4 mest effektive trin, der hjælper dig med at gå fra at være udbrændt og træt til at opleve mere glæde og energi i din hverdag.

Disse trin har gjort den største forskel for de mødre, jeg har arbejdet med i mine forløb – og nu kan du få dem for 0,-

onlineforedrag 4 trin fra overvædelse til overskud